KHL
Novosibirsk – Nižnekamsk 6:2 (kon.) | Omsk – Kazaň 5:3 (kon.) | Barys – Ufa 0:2 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Soči 2:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | Čeljabinsk – Dinamo Minsk 2:0 (kon.)
Togliatti – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | D. Moskva – CSKA Moskva 2:3 (0:2 po s.n.)
koniec
Avangard Omsk
5:3 (0:1, 2:2, 3:0)
Ak Bars Kazaň
cz Pondelok 25.12.2017, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Pjotr CHOCHRJAKOV - 5:3
     
    59:17
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Od mantinelu nahodil puk směrem na opuštěnou klec soupeře Ilja Michejev. PJOTR CHOCHRJAKOV kotouč stačil dobruslit a poslat ho do branky Kazaně – 5:3. Asistence. Ilja Michejev.
    49:04 Ilja MICHEJEV - 4:3
     
    49:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Zasloužil se o to ILJA MICHEJEV, který z pravé strany zavezl puk až před branku Kazaně a bekhendem z ostrého úhlu zaskočil brankáře Garipova, jenž si nedokázal dostatečně pokrýt prostor u své bližší tyčky – 4:3. Asistence: Semjon Košelev.
    43:13 Dmitrij KUGRYŠEV - 3:3
     
    43:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Kazaň čelila velkému tlaku Avangardu, který nakonec zužitkoval DMITRIJ KUGRYŠEV, který před brankou ze vzduchu tečoval nahození Jegora Martynova a puk si našel cestu až za záda brankáře Garipova. Asistence: Pjotr Chochrjakov a Jegor Martynov.
    33:13 Stanislav GALIJEV - 2:3
     
    33:13
    Kazaň vstřelila branku!
    Teď otáčejí skóre zase hosté! Střela Danise Zaripova byla sražena za branku, kde se k puku dostal Anton Lander. Ten našel STANISLAVA GALIJEVA, který se ještě snažil nabídnout kotouč před odkrytou klec Zaripovovi, ale přihrávku si nešťastně srazil do vlastní sítě bránící Fajzullin. Asistence: Danis Zaripov a Anton Lander.
    31:21 Stanislav GALIJEV - 2:2
     
    31:21
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté velkou šanci využívají! Markov posunul puk na Alberta Jarulina, který z první vypálil. Jeho střelu ještě Dominik Furch vyrazil, ale s dorážkou STANISLAVA GALIJEVA už toho mnoho dělat nemohl – 2:2. Asistence: Andrej Markov a Albert Jarullin.
    26:41 Kirill SEMJONOV - 2:1
     
    26:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají a otáčejí skóre utkání! Od modré čáry vypálil Jevgenij Medvěděv a Garipov puk vyrazil pouze ke KIRILLOVI SEMJONOVOVI, který ho dorážel do prázdné branky – 2:1. Asistence: Jegor Martynov a Jevgenij Medveděv.
    21:25 Ilja MICHEJEV - 1:1
     
    21:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Košelev ještě netrefil klec Kazaně, ale puk, který se odrazil od zadního mantinelu, posunul Semjonov zpět před branku, kde byl ILJA MICHEJEV a ten už nezaváhal. Asistence: Semjon Košelev a Kirill Semjonov.
    08:06 Rob KLINKHAMMER - 0:1
     
    08:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení po hezké a rychlé akci jejich čtvrté formace! Alexandr Svitov nahrál bekhendem kotouč na zadní tyčku, kam si sjel ROB KLINKHAMMER, který ho doklepl do odkryté domácí svatyně. Asistence: Roman Manuchov a Alexandr Svitov.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 22. Michejev (Košelev, Semionov), 27. Semionov (Martynov, Medvedev), 44. Kugryšev (Chochriakov, Martynov), 50. Michejev (Košelev), 60. Chochriakov – 9. Klinkhammer (Manuchov, Svitov), 32. Galijev (Markov, Jarullin), 34. Galijev (Zaripov, Lander)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Čudinov, Ahnelöv, Martynov, Minejev, Medvedev (C), Menšikov, Berezin – Kugryšev, Chochriakov, Rau – Michejev (A), Semionov, Košelev – Fajzullin (A), Stas, Žukenov – Perežogin, Fisenko, Zubov – Kovaljov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Šaryčenkov) – Jarullin, Markov (A), Manuchov, Batyršin, Ohtamaa, Ľamkin – Zaripov, Lander, Galijev – Kosov, Tkačov, M. Gluchov (A) – Jazkov, A. Potapov, Lukojanov – Klinkhammer, Svitov (C), Golubev.

    Rozhodca: Kulakov, Gofman – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 7520