Novosibirsk – Ufa 3:6 (kon.) | Barys – Nižnekamsk 0:4 (kon.) | Omsk – Soči 2:3 (po pr.)
Togliatti – Dinamo Minsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:3 (kon.) | D. Moskva – Petrohrad 1:5 (kon.)
HC Slovan – Jekaterinburg sk 4:5 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Sobota 23.12.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    43:41 Bogdan KISELEVIČ - 1:3
     
    43:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí využili přesilovku a dostávají se do zápasu. BOGDAN KISELEVIČ si narazil kotouč s Robinsonem a tvrdě vypálil. Platt před bránou stínil a těžko říct, jestli tuto gólovou střelu ještě netečoval. Branka je zatím připsána Kiselevičovi. Asistence: Mat Robinson.
    28:32 Vojtěch MOZÍK - 0:3
     
    28:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Už je to 0:3! VOJTĚCH MOZÍK prožívá opravdu parádní odpoledne. Přidal druhý gól v utkání a k tomu má už jednu asistenci. Český bek tentokrát propálil vše co mu stálo v cestě po tom, co hráči CSKA nesmyslně odrazili kotouč přímo k němu. Bez asistence.
    23:44 Vojtěch MOZÍK - 0:2
     
    23:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do dvougólového náskoku! VOJTĚCH MOZÍK vjel do útočné třetiny a plácl do odraženého puku. K překvapení všech domácích i hostujících fanoušků skončil kotouč až v brance. Asistence: Roman Horák a Borna Rendulič.
    05:55 Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    05:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají svou první početní výhodu v utkání. Maxim Afinogenov dostal kotouč do jízdy, zavezl ho po křídle do útočného pásma a v pravý čas přihrál do mezikruží na ALEXEJE MAKEJEVA, který střelou po zemi prostřelil Johanssona pod betonem. Asistence: Maxim Afinogenov a Vojtěch Mozík.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 44. Kiselevič (M. Robinson) – 6. Makejev (Afinogenov, Mozík), 24. Mozík (Horák, Rendulić), 29. Mozík


    CSKA Moskva: L. Johansson (Sorokin) – Kiselevič, M. Robinson, Marčenko, Nestěrov, Naumenkov, Ožiganov, Pašnin, Blažijevskij – Ničuškin, Grigorenko, K. Petrov – Šumakov, Kaprizov, Šalunov – Andronov, Scott, Telegin – Ľubimov, Platt, .
    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Todykov) – Mozík, Golovkov, Katičev, Gimajev, Voronkov, S. Romanov, Jepišin – Afinogenov, Makejev, Nikulin – Myttynen, Horák, Rendulić – Kopejkin, Kulagin, Siomin – Švec-Rogovoj, Vyglazov, Moisejev – Dvurečenskij.

    Rozhodca: Odins, Gusev – Ivanov, Vyljugin

    Diváci: 3 584