Wild Boys Bratislava – Podolie 8:0 (kon.)
koniec
Wild Boys 02 Bratislava
8:0 (4:0)
FK Dragons Podolie
Piatok 15.12.2017, 19:00Varta futsal liga
     
    Zápas je za nami. Domáci futsalisti mali počas neho jednoznačne herne navrch, o čom svedčí aj konečný výsledok. Wild Boys si pripisujú plný bodový zisk a hostia z Podolia odchádzajú naprázdno. (15:20:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:38
    Hostia prekopávali loptu dopredu, ale tam Matyi dobre zakročil proti proti Prekopovi a loptu k bránke nepustil. Zakončenie sme preto nevideli.
     
    39:00
    Začína sa posledná minúta tohto zápasu. Hostia sa musia brániť, ale stále badať aj ich ofenzívne chúťky po čestnom presnom zásahu.
     
    37:55
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Tlak domáceho celku bol už naozaj neúnostný. Všetko napokon vyriešil FRANTIŠEK ŠPORÁNEK, ktorý prepálil Bobockého a zvýšil už na 8:0 pre Wild Boys.
     
    37:30
    Domáci predviedli súvislý tlak plný gólových šancí. Lenčéš a Javnický zakončovali iba do brankára a ďalšiu strelu dokonca nešťastne na čiare zastavil domáci Paštrnák.
     
    36:11
    Brankár Bobocký teraz zapracoval aj proti Markovi. Podolie sa musí brániť, ale v týchto chvíľach to zvláda obstojne.
     
    35:34
    Domáci mohli pridať ďalší gól. Z pravej strany po prečíslené dvoch proti jednému zakončovla Matejov, ale brankár Podolia zapracoval na zemi a loptu cez svoje telo nepustil.
     
    34:10
    Hosťujúci Šurín potiahol loptu dopredu, ale tam nikomu neprihral a ani nevystrelil. Domáci brankár Ferianc mohol ostať pokojný.
     
    33:55
    Podolie vyprodukovalo svoj tretí akumulovaný fual v tomto polčase.
     
    32:48
    Domáci chceli prejsť dopredu. Matyi uličkou hľadal niektorého zo svojich spoluhráčov, ale ten loptu netrafil a rozohrávať bude gólman hostí.
     
    32:22
    Hostia prešli dopredu, ale loptu si tam teraz dlhšie nepodržali. Šebek sa rozhodol vystreliť aj spoza obrany, ale nebol presný.
     
    31:29
    Domáci celok Wild Boys si pripisuje tretí akumulovaný faul v tomto polčase. Medzičasom sa už začala posledná desaťminútovka dnešného duelu.
     
    31:10
    Hostia sa postupne dostávali do prečíslenia, ale na jeho konci pred Gajdošíkom v poslednej chvíli zasiahol domáci vracajúci sa hráč. Podolie bude zahrávať rohový kop.
     
    30:55
    Na opačnej strane sa podobne snažil zakončiť aj Tuka, ale skončilo sa to rovnako. Lopta letela iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    30:23
    Domáci predviedli ďalšiu peknú strelu. Spoza obrany sa do lopty oprel Matejov, ale po zemi mieril iba vedľa bránky.
     
    29:26
    Domáci celok sa dopustil druhého akumulovaného faulu v tomto polčase.
     
    28:40
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Bratislavčania pridávajú ďalší zásah. IGOR MARKO najskôr oklamal jediného obrancu, ktorý proti nemu stál, a potom pomedzi nohy prestrelil gólmana hostí.
     
    28:09
    Domáci mohli pridať aj siedmy gól. Spred bránky teraz zakončoval Marko, ale bol v ťažkej pozícii a zamieril iba tesne vedľa ľavej žrde.
     
    27:48
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci zavŕšili poltucet v sieti hostí. Postaral sa o to PAVOL MATEJOV, ktorý vypálil z pravej strany a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    27:15
    Domáci predviedli rýchly prechod na opačnú stranu ihriska, kde strieľal Paštrnák, ale Trebatický oproti nemu dobre vybehol a zmenčil mu uhol.
     
    26:55
    Hosťujúci Šebek teraz vynikajúco defenzívne zakročil a posunul loptu aj dopredu, ale jeho spoluhráči nedokázali presne zakončiť.
     
    25:30
    Domáci sa dostlai do prečíslenia troch proti jednému! Na konci pálil z pravej strany Matyi, ale gólmanTrebatický s pri žrdi poradil.
     
    24:10
    Bratislavčania sa presunuli do útoku. Po Markovej prihrávke teraz vystrelil Lenčéš, ale po zemi lopta gólmana neohrozila.
     
    23:41
    Hostia vzápätí vyprodukovali aj svoj druhý akumulovaný faul v tejto polovici zápasu.
     
    23:15
    Hosťujúce Podolie si v tomto polčase taktiež pripisuje akumulovaný faul.
     
    22:40
    Podolie po rohu ani len nezakončilo. Domáci gólman Ferianc môže ostať pokojný, zasahovať teraz nemusel.
     
    22:17
    Podolie by rado znížilo náskok svojho súpera a presúva sa do útoku. Hostia teraz vybojovali aspoň rohový kop.
     
    20:49
    Žltú kartu dostáva Andrej Pagáč (FK Dragons Podolie).
     
    20:49
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci celok ťaží zo svojho prvého streleckého zakončenia v druhom polčase. Postaral sa o to MAREK PAŠTRNÁK a zvýšil rozdiel skóre už na päť gólov.
     
    20:21
    Domáci celok sa dopustil svojho prvého akumulovaného fualu v tomto polčase, ale hostia po ňom prestrelili bránku.
     
    20:11
    Hostia sa okamžite pokúsili dostať do útoku, ale Šebek tam spadol na zem a trvalo mu niekoľko sekúnd, kým sa postavil.
     
    20:01
    Začal sa druhý polčas.
    Domáci sa rozcvičujú pred druhým polčasom
     
    Prvý polčas je za nami. Domáci Wild Boys mali herne jednoznačne navrch a vidieť to aj na výsledku. Ten nasvedčuje tomu, že bratislavský celok jednoznačne smeruje za víťazstvom.
     
    20:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    19:28
    Domáci celok si vyžiadal oddychový čas. Do konca prvého polčasu ostáva už iba polminútka a Wild Boys stále útočia.
     
    19:16
    Hosťujúci Šebek v strede ihriska takmer stratil loptu proti Paštrnákovi, ktorý mohol ísť sám dopredu, ale Šebek sa napokon dokázal včas zvrtnúť a loptu zastavil.
     
    18:46
    Bratislavčania sa udržali v útoku a spoza obrany vystrelil kapitán Javnický, ale lopta bola zblokovaná iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    18:37
    Domáci mohli ísť do prečíslenia dvoch proti jednému, ale vysokú krížnu prihrávku nestihol Javnický zachytiť a lopta padla len do autu.
     
    17:56
    Domáci Wild Boys aj naďalej pokračujú v aktívnej útočnej hre. Pomáha im k tomu aj skvelá atmosféra, ktorú fanúšikovia v bratislavskej Hant Aréne vytvorili.
     
    17:11
    Domáci to teraz vpredu prekombinovali. Šporánek chcel od ľavej žrde ešte prihrávať k opačnej tyčke Paštrnákovi, ale ten už bol medzičasom pkrytý a nemal to na strelu.
     
    16:06
    Domáci celok si pripisuje svoj druhý akumulovaný faul.
     
    15:57
    Šurín chcel napraviť svoje zaváhanie a teraz sa po ľavej strane sám predral do zakončenia, ale z veľkého uhla trafil iba domáceho brankára. Ten mal priestor pri žrdi pokrytý.
     
    15:10
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci Bratislavčania pridávajú štvrtý presný zásah. K ľavej žrdi si nabehol MAREK LENČÉŠ, ktorého neustrážil Šurín, a tak mal voľný priestor na pohodlné zakončenie.
     
    13:50
    Hostia rozohrali kolmicou po postrannej čiare a už to vyzeralo, že Prekop pôjde sám na brankára, ale Paštrnák vynikajúco zakročil a nepustil ho.
     
    13:27
    Po rohovom kope Wild Boys strieľal Javnický, ale Pagáč loptu vynikajúco zblokoval mimo priestoru troch žrdí.
     
    12:43
    V publiku to len tak zahučalo po Gajdošíkovom zakončení, ktoré domáci hráči vyrazili iba na rohový kop. Aj Podolie sa pokúša rozvlniť sieť, no zatiaľ neúspešne.
     
    11:38
    Prekop zakopol loptu do autu teraz na pravej strane. Wild Boys sa opäť presunuli do útoku a aj naďalej sa venujú ofenzívnej činnosti.
     
    10:42
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci strieľajú aj tretí gól. Postaral sa o to DOMINIK OSTRÁK ďalekonosnou prízemnou strelou z ľavej strany. Namieril veľmi presne k opačnej žrdi a urobil dobre.
     
    10:28
    Prekop teraz v defenzíve pri postrannej čiare vynikajúco zakročil proti Ostrákovi a dopredu ho nepustil. Domáci budú zahrávať iba aut.
     
    09:42
    Na opačnej strane mohol po rohovom kope znížiť Pagáč, ktorý bez prípravy predviedol vynikajúcu tvrdú strelu k vzdialenejšej žrdi, ale Kušnír sa tam obetavo hodil a loptu vytesnil na ďalší roh.
     
    09:21
    Hosťujúci Gajdošík sa teraz obetavo hodil na zem, aby tam dovoleným spôsobom zastavil Javnického, ktorý mohl uniknúť sám na brankára.
     
    08:42
    Domáci kapitán Javnický sa na polovici ihriska prudko oprel do strely, ale mieril príliš vysoko a nepresne. Bránka Podolia nebola ohrozená.
     
    08:06
    Už sa zdalo, že Šporánek pôjde do samostatného úniku, ale Prekop sa dokázal vynikajúco vrátiť a zastavil ho. Gólman Podolia preto mohol ostať pokojný.
     
    07:10
    Wild Boys ešte ostali v útoku. Šporánek zakončoval z výskoku z ľavej strany od postrannej čiary, ale krížne prestrelil bránku Podolia.
     
    07:01
    Domáci sa teraz nadhlšie usadili v pásme. Šporánek si vymieňal loptu s Javnickým, až napokon prišlo zakončenie, ale to bolo tečované na rohový kop.
     
    05:15
    Ďalší dobrý strelecký pokus hostí. Z ľavej strany vystrelil Šebek, ale Kušnír všetko dobre videl a loptu ihneď vrátil späť do hry.
     
    04:50
    Domáci sa pokúšali pokračovať v úfenzívnej aktivite, ale Matejov pri zadnej čiare neuspel proti Pagáčovi a loptu získalo Podolie.
     
    03:48
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok! MICHAL JAVNICKÝ si teraz urobil priestor pri pravej žrdi, kam dostal po zemi krížnu prihrávku a perfektne prekopol ležiaceho brankára hostí.
     
    03:40
    Aj hostia sa dostali do zaujímavej streleckej pozície. Stredom pálil Chebeň, ale domáci gólman Kušnír svhoval loptu do rúk.
     
    02:45
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Domáci celok sa ujíma vedenia! Postaral sa o to MICHAL JAVNICKÝ, ktorý strieľal stredom a dokonca aj trafil gólmana Podolia, ale od neho sa lopta odrazila k žrdi a za čiaru.
     
    02:20
    Hostia zahrávali aj rohový kop. Po ňom sa do lopty oprel Prekop, ale bránku vysoko prestrelil.
     
    02:11
    Domáci brankár Kušnír teraz vybehol proti súperovi a poslal ho k zemi. Tím Wild Boys Bratislava si pripisuje prvý akumulovaný faul.
     
    01:21
    Domáci celok mohol otvoriť skóre zápasu! Opäť v tom bol Šporánek, ktorý zakončil z vúčšej vzdialenosti, ale lopta skončila iba na brvne.
     
    00:56
    Šporánek teraz o loptu bojoval pri ľavej postrannej čiare, ale v súboji s Pagáčom neuspel a Podolie bude mať k dispozícii aut.
     
    00:40
    Domáci sa ihneď pistili do útočenia. Šporánek loptu potiahol stredom a prihrával po zemi, ale jeho spoluhráči nedokázali zakončiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
    Oba celky sú už na palubovke
     
    Úvodné zostavy:

    Wild Boys 02 Bratislava: Kušnír (21. Ferianc) – Marko, Stilla, Jalakša, Matejov, Lenčéš, Paštrnák, Javnický (C), Molda, Galdács, Ostrák, Šporánek, Matyi

    FK Dragons Podolie: Trebatický (C) (Bobocký) – Pyšný, Šurín, Bobocký, Gajdošík, Prekop, Pagáč, Šebek, Chebeň, Tuka

    Rozhodca: Peter Budáč, Marián Fischer.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 10. kola našej najvyššej futsalovej súťaže. V hlavnom meste dnes proti sebe nastúpia tímy z opačných polovíc tabuľky a vám z tohto duelu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Futsalisti Wild Boys '02 Bratislava sa v tabuľke nachádzajú na priebežne druhej priečke. Doposiaľ odohrali 9 zápasov, v ktorých zaznamenali 7 výhier a po jednej remíze a prehre. Na konte majú 22 bodov pri celkovom skóre 39:27. Na líderský Slovan Bratislava strácajú tri body a rozdiel medzi nimi a tretím Lučencom je tiež trojbodový.

    Hráči FK Dragons Podolie sú až na predposlednej deviatej priečke. V 9 zápasoch zatiaľ vyhrali iba dvakrát a pripísali si aj jednu remízu, zvyšok duelov prehrali. Na konte majú 7 bodov a celkové skóre 20:59. Bodovo sú však na tom rovnako ako ôsme Nové Zámky a siedma Banská Bystrica, pred poslednými Levicami majú náskok jeden bod.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 3. Javnický, 4. Javnický, 11. Ostrák, 16. Lenčéš, 21. Paštrnák, 28. Matejov, 29. Marko, 38. Šporánek

    Karty:   21. Pagáč (POD)


    Wild Boys 02 Bratislava: Kušnír (21. Ferianc) – Marko, Stilla, Jalakša, Matejov, Lenčéš, Paštrnák, Javnický (C), Molda, Galdács, Ostrák, Šporánek, Matyi
    FK Dragons Podolie: Trebatický (C) (Bobocký) – Pyšný, Šurín, Bobocký, Gajdošík, Prekop, Pagáč, Šebek, Chebeň, Tuka

    Rozhodca: Peter Budáč, Marián Fischer