Wild Boys Bratislava – Podolie 8:0 (kon.)
koniec
Wild Boys 02 Bratislava
8:0 (4:0)
FK Dragons Podolie
Piatok 15.12.2017, 19:00Varta futsal liga
     
    Zápas je za nami. Domáci futsalisti mali počas neho jednoznačne herne navrch, o čom svedčí aj konečný výsledok. Wild Boys si pripisujú plný bodový zisk a hostia z Podolia odchádzajú naprázdno. (15:20:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:38
    Hostia prekopávali loptu dopredu, ale tam Matyi dobre zakročil proti proti Prekopovi a loptu k bránke nepustil. Zakončenie sme preto nevideli.
     
    39:00
    Začína sa posledná minúta tohto zápasu. Hostia sa musia brániť, ale stále badať aj ich ofenzívne chúťky po čestnom presnom zásahu.
     
    37:55
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Tlak domáceho celku bol už naozaj neúnostný. Všetko napokon vyriešil FRANTIŠEK ŠPORÁNEK, ktorý prepálil Bobockého a zvýšil už na 8:0 pre Wild Boys.
     
    37:30
    Domáci predviedli súvislý tlak plný gólových šancí. Lenčéš a Javnický zakončovali iba do brankára a ďalšiu strelu dokonca nešťastne na čiare zastavil domáci Paštrnák.
     
    36:11
    Brankár Bobocký teraz zapracoval aj proti Markovi. Podolie sa musí brániť, ale v týchto chvíľach to zvláda obstojne.
     
    35:34
    Domáci mohli pridať ďalší gól. Z pravej strany po prečíslené dvoch proti jednému zakončovla Matejov, ale brankár Podolia zapracoval na zemi a loptu cez svoje telo nepustil.
     
    34:10
    Hosťujúci Šurín potiahol loptu dopredu, ale tam nikomu neprihral a ani nevystrelil. Domáci brankár Ferianc mohol ostať pokojný.
     
    33:55
    Podolie vyprodukovalo svoj tretí akumulovaný fual v tomto polčase.
     
    32:48
    Domáci chceli prejsť dopredu. Matyi uličkou hľadal niektorého zo svojich spoluhráčov, ale ten loptu netrafil a rozohrávať bude gólman hostí.
     
    32:22
    Hostia prešli dopredu, ale loptu si tam teraz dlhšie nepodržali. Šebek sa rozhodol vystreliť aj spoza obrany, ale nebol presný.
     
    31:29
    Domáci celok Wild Boys si pripisuje tretí akumulovaný faul v tomto polčase. Medzičasom sa už začala posledná desaťminútovka dnešného duelu.
     
    31:10
    Hostia sa postupne dostávali do prečíslenia, ale na jeho konci pred Gajdošíkom v poslednej chvíli zasiahol domáci vracajúci sa hráč. Podolie bude zahrávať rohový kop.
     
    30:55
    Na opačnej strane sa podobne snažil zakončiť aj Tuka, ale skončilo sa to rovnako. Lopta letela iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    30:23
    Domáci predviedli ďalšiu peknú strelu. Spoza obrany sa do lopty oprel Matejov, ale po zemi mieril iba vedľa bránky.
     
    29:26
    Domáci celok sa dopustil druhého akumulovaného faulu v tomto polčase.
     
    28:40
    Wild Boys 02 Bratislava dávajú gól!
    Bratislavčania pridávajú ďalší zásah. IGOR MARKO najskôr oklamal jediného obrancu, ktorý proti nemu stál, a potom pomedzi nohy prestrelil gólmana hostí.
     
    28:09
    Domáci mohli pridať aj siedmy gól. Spred bránky teraz zakončoval Marko, ale bol v ťažkej pozícii a zamieril iba tesne vedľa ľavej žrde.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 3. Javnický, 4. Javnický, 11. Ostrák, 16. Lenčéš, 21. Paštrnák, 28. Matejov, 29. Marko, 38. Šporánek

    Karty:   21. Pagáč (POD)


    Wild Boys 02 Bratislava: Kušnír (21. Ferianc) – Marko, Stilla, Jalakša, Matejov, Lenčéš, Paštrnák, Javnický (C), Molda, Galdács, Ostrák, Šporánek, Matyi
    FK Dragons Podolie: Trebatický (C) (Bobocký) – Pyšný, Šurín, Bobocký, Gajdošík, Prekop, Pagáč, Šebek, Chebeň, Tuka

    Rozhodca: Peter Budáč, Marián Fischer