Sevilla – Levante 0:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
0:0 (0:0)
Levante UD
Piatok 15.12.2017, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme sa presného zásahu nedočkali a tak sa toto stretnutie končí remízou 0:0! Oba tímy tak získajú do tabuľky po jednom bode. Domáci hrali v druhom polčase o niečo málo aktívnejšie, ale aj hostia v niektorých momentoch vedeli pohroziť a tak je zrejme remíza spravodlivá.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem už teda dobrú noc a príjemný víkend. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:54:08)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Avšak, na útočnú polovičku sa teraz dostávajú hostia. Futbalisti Levante sa tam snažia už do konca nadstaveného času udržať a vydolovať tak z tohto zápasu cenný bod.
     
    90+2
    Sevilla sa ešte tlačí na územie svojho súpera, ale Lavente už všetko sústredilo na bránenie a tak to majú domáci futbalisti veľmi ťažké.
     
    90+1
    Aj v nadstavenom čase hrajú aktívnejšie domáci futbalisti, ale do šancí sa nedostávajú a už to vyzerá, že sa v tomto zápase gólu nedočkáme.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Iglesias nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Jason, prichádza Samuel.
     
    88
    V pokutovom území hostí sa teraz k odrazenej lopte dostal Banega, ale z dobrej pozície bránu Levante iba prestrelil! Olazábal sa tak už pripravuje na výkop od svojej brány.
     
    87
    Ani táto dlhá kombinácia domácim nič neponúkla, Navas sa ocitol v postavení mimo hru. Podľa diania na ihrisku to tak už vyzerá, že sa body budú v tomto zápase deliť.
     
    85
    Na druhej strane útočný výpad založilo aj Levante, ale domáci svojho súpera do zakončenia nepustili. Do konca zápasu ostáva približne 5 minút, na gól stále len čakáme.
     
    84
    Domáci teraz okupovali pokutové územie svojho súpera, Navas sa dostal aj do zakončenia, lopta ešte trafila niekoho z domácich, ale Olazábal úspešne zasiahol na bránkovej čiare a loptu prebral do svojich rukavíc.
     
    82
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Chema, prichádza Erick Cabaco.
     
    81
    Za postrannú čiaru teraz musel odísť hosťujúci Chema, ktorého trápia zdravotné problémy. Zrejme sa tak k výmene siahne aj na strane Levante.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Joaquín Correa, prichádza Luis Muriel.
     
    79
    Sevilla sa ešte snaží zabojovať o víťazstvo a podniká útočné výpady. Levante sa teraz len bráni a čaká na každú príležitosť, z ktorej by išlo založiť protiútok.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Franco Vázquez (FC Sevilla).
     
    77
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Gabriel Mercado, prichádza Jesús Navas.
     
    76
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol a loptu získavajú hostia. Pomaly sa dostávame k záverečnej časti druhého dejstva.
     
    75
    Veľká šanca na strane domácich! Yedder si výborne nabehol za obranu hostí a dostal sa pred bránu, jeho zakončenie však brankár Olazábal výborne vyrazil na rohový kop!
     
    74
    Sevilla sa tak následne snažila o rýchly protiútok, ale domáci futbalisti sa previnili ofsajdom. Stále tak čakáme na prvý presný zásah tohto stretnutia.
     
    73
    Levante teraz získalo nebezpečný priamy kop, ale domáci sa do ohrozenia nedostali. Jason napálil loptu iba do múra.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Clément Lenglet (FC Sevilla).
     
    71
    Lopta momentálne patrí hosťujúcemu mužstvu, ale na útočnú polovičku sa Levante dostáva len veľmi ťažko. Bojovné stretnutie tak pokračuje aj naďalej.
     
    70
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Saša Lukić, prichádza Roberto Suárez Pier.
     
    69
    Po dlhšej kombinácii sa snažil o individuálnu akciu Lukić, ale nepodarilo sa mu prejsť cez obranu domácich a tak je už lopta u futbalistov Sevilly.
     
    68
    Priamy kop podľa očakávania domácim nič nepriniesol a tak sa k lopte dostávajú hostia. Levante sa však nikam neponáhľa, hostia by určite brali z toho zápasu aj remízu, čo by bola už ich ôsma v tejto sezóne.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Ganso, prichádza Franco Vázquez.
     
    66
    Levante faulovalo na útočnej polovičke a tak domáci získavajú priamy kop. Všetko to však bude z bezpečnej vzdialenosti pre hostí.
     
    65
    Sevilla si však musí dávať pozor aj na útočné výpady hostí, dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli. Zrejme tak toto stretnutie bude o jednom góle.
     
    64
    Lopta sa už dostáva na kopačky domácich futbalistov, ale nedarí sa im teraz preniknúť na polovičku svojho dnešného súpera. Diváci na štadióne by už najradšej videli gól v bráne Levante.
    63. José Campaña (LVN)
     
    63
    Aj sa tak stalo, k priamemu kopu sa postavil Campana a skúsil to do horných častí domácej brány, ale Rico predviedol úspešný zákrok a tak ostáva stav zápasu nezmenení.
     
    62
    Hostia teraz získavajú priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Brankár Rico si tak stavia početný múr, zrejme uvidíme priamu strelu na domácu bránu.
     
    61
    Na dobrý center do pokutového územia hostí si nabehol Mercado, ale jeho zakončenie už úspešné nebolo a hostia si tak mohli vydýchnuť. Postupne sa už dopredu dostáva Levante.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Antonio Luna (Levante UD).
     
    59
    Sevilla drží loptu na svojich kopačkách a drží tak hostí pod tlakom. Levante však všetko úspešná zvláda a domáci zatiaľ len kombinujú na útočnej polovičke.
     
    58
    Následne tak domáci ešte zahrávali rohový kop, ale ten nám už nič zaujímavého neponúkol. Uvidíme, čo všetko nás ešte do konca tohto zápasu čaká, času je ešte dostatok.
    57. Wissam Ben Yedder (SEV)
     
    57
    Aj sa tak stáva a domáci mali ihneď veľkú príležitosť na otvorenie skóre tohto zápasu! Yedder sa dostal až pred bránu hostí, ale jeho zakončenie Olazábal úspešne vyrazil na rohový kop!
     
    56
    K lopte sa však už opäť dostávajú domáci futbalisti, zrejme tak už Sevilla postupne preberá réžiu zápasu do svojich rúk. To sa však čakalo už od úvodu zápasu.
     
    55
    Do pokutového územia sa teraz podarilo preniknúť Correovi, jeho zakončenie z uhla len tesne minulo priestor hosťujúcej brány. Olazábal bude odkopávať od svojej brány.
     
    54
    Sevilla postupne rozbieha kombináciu na útočnej polovičke, hostia tak teraz musia vyčkávať, čo si na nich domáci futbalisti pripravia. Sledujeme tak nudnejšiu pasáž hry.
     
    53
    Ani hosťujúce mužstvo sa však v útoku nepresadilo a tak sa o to môžu znova pokúsiť aj domáci futbalisti. Dôležité tak teraz bude, kto strelí prvý gól.
     
    52
    Domáci teraz chvíľu kombinovali na útočnej polovičke, ale nič výnimočného im to neprinieslo a tak už idú dopredu hostia. Levante cíti šancu na bodový zápis z tohto stretnutia.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Saša Lukić (Levante UD).
     
    50
    Ani toto útočné ťaženie domácim futbalistom nič neprinieslo a pri lopte sú tak opäť hostia. Zatiaľ sledujeme podobný obraz hry ako tomu bolo aj v prvom polčase.
     
    49
    Pred pokutové územie svojho súpera sa teraz dostali domáci futbalisti, ale k zakončeniu sa už nedostali. Dopredu tak znova môže vyraziť Levante.
     
    48
    Zaujímavá príležitosť pre hostí! Jason si výborne nabehol za obranu domácich a prebral si úspešný center, jeho zakončenie však bolo len veľmi nepresné a lopta išla nad bránu domácich! Z tejto pozície išlo určite zakončiť aj lepšie.
     
    47
    Žltú kartu dostáva José Campaña (Levante UD).
     
    47
    Sevilla si dlho po výkope loptu na svojich kopačkách neudržala, do kombinácie sa už postupne dostávajú hostia.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Prvý polčas tohto zápasu sa už skončil, gól sme v ňom napokon nevideli. Hral sa celkom vyrovnaný futbal a domáci tak s vývojom zápasu ako favorit byť spokojní nemôžu. Zaujímavé príležitosti však boli na oboch stranách, ale hostí zachránila konštrukcia brány a domácich zase aj brankár. Uvidíme, čo nám tak ponúkne druhý polčas, ktorý o všetkom rozhodne.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
    45. Gabriel Mercado (SEV)
     
    45
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Mercado, ale jeho pokus skončil len na ľavej tyčke! Domáci futbalista sa ešte snažil o dorážku, ale previnil sa útočným faulom.
     
    44
    Je tomu naozaj tak, domáci ešte získavajú rohový kop. To by už mala byť posledná situácia v prvom polčase.
     
    43
    Sevilla sa teraz dostáva k lopte a postupne preniká na útočnú polovičku. Záver prvého polčasu tak zrejme bude patriť domácim futbalistom.
     
    42
    Oba celky teraz založili jeden rýchly útok, ale dostali sa len pred pokutové územie a zakončenie už neprišlo ani na jednej strane. Záver prvého polčasu sa už nezadržateľne blíži.
     
    41
    Levante je aj naďalej usadené na domácej polovičke, ale domáca defenzíva je pevná a k ničomu svojho protivníka nepúšťa. Zrejme sme čakali jasnú záležitosť domácich, ale tá sa zatiaľ nekoná.
     
    40
    Hostia sa už usadili na útočnej polovičke, ale obrana domácich ich do žiadneho zakončenia nepúšťa. Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 5 minút.
     
    39
    Sevilla sa snažila o rýchly útok po ľavej strane, ale loptu si už prevzalo hosťujúce mužstvo. Levante sa však tiež nikam neponáhľa a začína z vlastnej polovičky.
     
    38
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ale nikam sa neponáhľajú a kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, či ešte prídu nejaké zaujímavé momenty, alebo o všetkom bude rozhodovať druhý polčas.
     
    37
    Aj naďalej sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale zakončení je už pomenej. Sevilla tak len chvíľu naplňovala úlohu favorita tohto zápasu, sledujeme vyrovnané stretnutie a príležitosti už boli na oboch stranách.
    36. Jason (LVN)
     
    36
    Levante ešte zakrátko zahrávalo rohový kop, ale domáci túto situáciu ustáli bez problémov. Pomaly sa už blíži záver prvého polčasu, zaujímavejších momentov pribúda.
     
    35
    Tak to bola veľmi zaujímavá situácia na strane hostí! Spomínaný priamy kop rozohral Jano a jeho zakončenie skončilo na pravej tyčke! Lopta sa ešte nešťastne odrazila od brankára domácich, ale za bránkovú čiaru sa našťastie pre domácich nedostala.
     
    34
    Avšak, domáci Lenglet teraz fauloval tesne pred pokutovým územím a tak si hostia priamy kop zopakujú. Teraz to však bude zo zaujímavejšej pozície.
     
    33
    Priamy kop však nič zaujímavého neponúkol, Levante však ešte ostáva na útočnej polovičke a snaží sa pritlačiť na domácich.
     
    32
    Hostia teraz podnikli rýchly útok po pravej strane a po faule na Pedra Lopéza získavajú aj priamy kop v tesnej blízkosti domácej brány. Sevilla s tak teraz bude musieť brániť.
     
    31
    Ani tento rohový kop nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa tak dostávajú hostia. Uvidíme, čo nám prinesú zvyšné minúty prvého polčasu, zatiaľ sme veľa zaujímavého nevideli.
    30. Ganso (SEV)
     
    30
    Sevilla si rohový kop zopakuje, po dobrom centri sa do zakončenia hlavou dostal Ganso, ale brankár hostí loptu úspešne vyráža do bezpečia! Levante je tak pod menším tlakom.
     
    29
    Ale ani domácemu mužstvu zatiaľ rohové kopy nevychádzajú podľa predstáv, ani v tomto prípade sme zakončenie na bránu nevideli.
     
    28
    Domáci Yedder predviedol pekný prienik do pokutového územia hostí, postupne sa dostal do streleckej príležitosti, ale obrana hostí zblokovala jeho nebezpečnú strelu a Sevilla získava aspoň rohový kop.
     
    27
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, postupnými prihrávkami prenikajú na súperovu polovičku. Sledujeme tak zápas ako na hojdačke, presný zásah sme však ešte nevideli.
     
    26
    Rohový kop si teraz mali možnosť vyskúšať aj domáci futbalisti, Olazábal bol vo vzduchu úspešný a loptu si prebral do svojich rukavíc. Levante sa tak už snaží niečo vymyslieť.
     
    25
    Ani po tomto centri od rohovej zástavky sa hostia do zakončenia nedostali, dopredu tak už vyrážajú domáci futbalisti. Polovička prvého polčasu sa už naplnila, najväčšiu šancu na otvorenie skóre mali hostia.
     
    24
    Obrana domácich si musela dať pozor na nebepečný center pred svoju bránu a Levante získava ďalší rohový kop. Rico si tak už organizuje svoju obranu.
     
    23
    Zakrátko sa však Levante opäť dostáva na útočnú polovičku. Karta sa tak teraz obrátila, pod tlakom sa ocitajú domáci futbalisti, odolávajú však zatiaľ úspešne.
     
    22
    Hostia po rýchlom útočnom výpade zahrávali rohový kop, ale obrana Sevilly si s touto situáciou poradila a loptu si už prebrala na svoje kopačky.
     
    21
    Oba tímy teraz často chybujú vo svojich prihrávkach a tak súvislé útočné akcie nevidíme. Aj naďalej tak ostáva v platnosti stav 0:0!
     
    20
    Následne rýchly protiútok založili domáci futbalisti, ale ďalej ako za stred poľa sa už nedostali. Opäť tak veľa zaujímavých momentov k videniu nie je.
     
    19
    Hostia sa teraz snažili zaútočiť po pravej strane, ale domáca obrana bola pozorná a loptu dostala do bezpečia. Levante však ešte na útočnej polovičke ostáva.
     
    18
    Potupne sa však už začínajú osmelovať aj hostia a domáci si musia dávať pozor na ich rýchle útočné výpady. Momentálne sa tak hra prelieva zo strany na stranu.
     
    17
    Rohový kop hosťujúceho mužstva už žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, k lopte sa tak postupne dostávajú domáci futbalisti.
    16. Enes Ünal (LVN)
     
    16
    A paradoxne teraz mohli ísť do vedenia hostia! Levante založilo ojedinelý útok na domácu bránu, v pokutovom území sa dostal po výbornej prihrávke k lopte Ünal a mal pred sebou už len brankára Rica, ale ten vytiahol famózny zákrok a ramenom loptu vyrazil na rohový kop!
     
    15
    Od rohovej zástavky smerovala lopta na prvú tyč, ale nikto z domácich sa už do zakončenia nedostal. Lopta je momentálne na kopačkách hostí.
     
    14
    O individuálny prienik do pokutového územia sa teraz snažil Yedder, vybojoval pre domácich rohový kop. Olazábal v bráne hostí si už organizuje svojich spoluhráčov.
     
    13
    Ani táto centrovaná lopta však nič zaujímavého nepriniesla, stále tak čakáme na zakončenie na jednu či druhú bránu. Uvidíme, čo teraz vymyslia futbalisti Levante.
     
    12
    Aktívne teraz hral domáci Escudera a bol faulovaní. Domáce mužstvo tak získava priamy kop, teraz to už bude z nebezpečnejšej vzdialenosti. Aktivita domácich tak stále pokračuje.
     
    11
    Sevilla postupne kombinuje na polovičke svojho dnešného súpera, hostia sú tak pod tlakom a musia sa vyvarovať každej chybe, ktorú by mohli domáci futbalisti potrestať.
     
    10
    Po dlhšej dobe sa na útočnú polovičku dostali aj hostia, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vymyslieť a po nepresnej prihrávke loptu strácajú. Dopredu tak idú okamžite domáci futbalisti.
     
    9
    Futbalistom Levante sa však stále darí domácich vytláčať ďaleko od svojho územia a tak sme ešte nevideli žiadnu zaujímavú situáciu. Zápas sa však ešte len rozbieha a snáď sa máme na čo tešiť.
     
    8
    Pred pokutové územie hostí smeroval center, ale obrana Levante loptu upratala do bezpečia. Domáci však aj naďalej pokračujú vo svojej aktivite.
     
    7
    Sevilla založila rýchyl protiútok a po faule na Correu získavajú domáci priamy kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť, priamy kop sa však rozohrá tesne za stredovým kruhom.
     
    6
    V dejisku zápasu čoraz viac hustejšie prší. Domáci Correa sa zmocnil lopty a potiahol ju pred pokutové územie hosťujúceho mužstva, ale do zakončenia sa už nikto z domácich nedostal.
     
    5
    Teraz však útočnú snahu domáceho mužstva prerušil ofsajd. Zakrátko sa lopta ale vracia na kopačky domácich futbalistov, ktorí už postupne preberajú aktivitu do svojich rúk.
     
    4
    Ani hostia však teraz v útoku nijak nepochodili a po útočnom faule získava loptu Sevilla. Favorit tohto zápasu sa tak už snaží založiť útočnú akciu.
     
    3
    Domáci sa snažili o prenik cez postupné prihrávky, ale loptu si už prebralo hosťujúce mužstvo. Zápas v daždivej atmosfére má zatiaľ pomalšie tempo.
     
    2
    Lopta sa už postupne dostáva na kopačky domácich futbalistov, Sevilla sa momentálne snaží preniknúť na útočnú polovičku.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný piatočný večer s Primera Division prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami FC Sevilla a Levante UD už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Iglesias – Costoya, Ramos. Všetko je tak už na toto stretnutie pripravené, čaká sa už len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Sevilla: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero – Ganso, Pizarro, Banega – Sarabia, Ben Yedder, Correa

    Náhradníci: Soria – Krohn-Dehli, Geis, Navas, Muriel, F. Vázquez, Nolito

    Levante UD: Olazábal – Pedro López, Postigo, Chema, Luna – Lerma, Lukić – Jason, Campaña, Morales – Ünal

    Náhradníci: Fernández – Toňo, Suárez Pier, Samuel, López, Nano, Cabaco

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Sevilla a Levante UD. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

    V piatok budú fanúšikovia Primera Division svedkami predohrávky 16. kola. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán v Seville bude hostiť súboj mužstiev z opačných častí tabuľky.

    FC Sevilla:
    Domáce mužstvo má momentálne po 15 zápasoch na svojom konte 28 bodov a tak sa nachádza na 5. mieste. Sevilla zaznamenala 9 víťazstiev, 1 remízu a 5 prehier. V poslednom ligovom zápase sa Sevilla predstavila na pôde Realu Madrid a svojmu tabuľkovému susedovi podľahla vysoko 5:0.

    Levante UD:
    Hosťujúce mužstvo má momentálne po 15 zápasoch na svojom konte 16 bodov a tak sa nachádza na 15. mieste. Levante zaznamenalo 3 výhry, 7 remíz a 5 prehier. Už z tejto štatistiky vyplýva, že hostia majú najviac remíz s pomedzi všetkých účastníkov súťaže. Naposledy Levante podľahlo doma Ath. Bilbao 1:2.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia domáce mužstvo. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Z pozície komentátora vám tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   72. Lenglet (SEV), 78. F. Vázquez (SEV) – 47. Campaña (LVN), 51. Lukić (LVN), 60. Luna (LVN)


    FC Sevilla: S. Rico – Mercado (77. Navas), Kjaer, Lenglet, Escudero – Ganso (67. F. Vázquez), Pizarro, Banega – Sarabia, Ben Yedder, Correa (80. Muriel).
    Náhradníci: Soria – Krohn-Dehli, Geis, Navas, Muriel, F. Vázquez, Nolito.

    Levante UD: Olazábal – Pedro López, Postigo, Chema (82. Cabaco), Luna – Lerma, Lukić (70. Suárez Pier) – Jason (89. Samuel), Campaña, Morales – Ünal.
    Náhradníci: Fernández – Toňo, Suárez Pier, Samuel, López, Nano, Cabaco.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos