Sevilla – Levante 0:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
0:0 (0:0)
Levante UD
Piatok 15.12.2017, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme sa presného zásahu nedočkali a tak sa toto stretnutie končí remízou 0:0! Oba tímy tak získajú do tabuľky po jednom bode. Domáci hrali v druhom polčase o niečo málo aktívnejšie, ale aj hostia v niektorých momentoch vedeli pohroziť a tak je zrejme remíza spravodlivá.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem už teda dobrú noc a príjemný víkend. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:54:08)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Avšak, na útočnú polovičku sa teraz dostávajú hostia. Futbalisti Levante sa tam snažia už do konca nadstaveného času udržať a vydolovať tak z tohto zápasu cenný bod.
     
    90+2
    Sevilla sa ešte tlačí na územie svojho súpera, ale Lavente už všetko sústredilo na bránenie a tak to majú domáci futbalisti veľmi ťažké.
     
    90+1
    Aj v nadstavenom čase hrajú aktívnejšie domáci futbalisti, ale do šancí sa nedostávajú a už to vyzerá, že sa v tomto zápase gólu nedočkáme.
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Iglesias nadstavuje ešte 4 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Jason, prichádza Samuel.
     
    88
    V pokutovom území hostí sa teraz k odrazenej lopte dostal Banega, ale z dobrej pozície bránu Levante iba prestrelil! Olazábal sa tak už pripravuje na výkop od svojej brány.
     
    87
    Ani táto dlhá kombinácia domácim nič neponúkla, Navas sa ocitol v postavení mimo hru. Podľa diania na ihrisku to tak už vyzerá, že sa body budú v tomto zápase deliť.
     
    85
    Na druhej strane útočný výpad založilo aj Levante, ale domáci svojho súpera do zakončenia nepustili. Do konca zápasu ostáva približne 5 minút, na gól stále len čakáme.
     
    84
    Domáci teraz okupovali pokutové územie svojho súpera, Navas sa dostal aj do zakončenia, lopta ešte trafila niekoho z domácich, ale Olazábal úspešne zasiahol na bránkovej čiare a loptu prebral do svojich rukavíc.
     
    82
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Chema, prichádza Erick Cabaco.
     
    81
    Za postrannú čiaru teraz musel odísť hosťujúci Chema, ktorého trápia zdravotné problémy. Zrejme sa tak k výmene siahne aj na strane Levante.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Joaquín Correa, prichádza Luis Muriel.
     
    79
    Sevilla sa ešte snaží zabojovať o víťazstvo a podniká útočné výpady. Levante sa teraz len bráni a čaká na každú príležitosť, z ktorej by išlo založiť protiútok.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Franco Vázquez (FC Sevilla).
     
    77
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Gabriel Mercado, prichádza Jesús Navas.
     
    76
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol a loptu získavajú hostia. Pomaly sa dostávame k záverečnej časti druhého dejstva.

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   72. Lenglet (SEV), 78. F. Vázquez (SEV) – 47. Campaña (LVN), 51. Lukić (LVN), 60. Luna (LVN)


    FC Sevilla: S. Rico – Mercado (77. Navas), Kjaer, Lenglet, Escudero – Ganso (67. F. Vázquez), Pizarro, Banega – Sarabia, Ben Yedder, Correa (80. Muriel).
    Náhradníci: Soria – Krohn-Dehli, Geis, Navas, Muriel, F. Vázquez, Nolito.

    Levante UD: Olazábal – Pedro López, Postigo, Chema (82. Cabaco), Luna – Lerma, Lukić (70. Suárez Pier) – Jason (89. Samuel), Campaña, Morales – Ünal.
    Náhradníci: Fernández – Toňo, Suárez Pier, Samuel, López, Nano, Cabaco.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Ramos