Vladivostok – Red Star Kunlun 4:2 (kon.) | Omsk – Togliatti 4:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jekaterinburg 0:4 (kon.)
Čerepovec – HC Slovan sk 5:3 (kon.) | Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.) | Helsinki – D. Moskva 0:1 (kon.)
S.Moskva – CSKA Moskva 0:4 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 07.12.2017, 17:00 • Ľadový palác, Čerepovec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Maxim Rybin - 5:3
     
    59:23
    Severstaľ Čerepovec dal gól!
    Domáci sa dostali v pásme hostí k odrazenému puku, keď ho belasí nedokázali dostať pod svoju kontrolu a MAXIM RYBIN z vrcholu ľavého kruhu nemal problém puk poslať do prázdnej bránky súpera. Asistencie: Alexej Ugarov a Alexander Mereskin.
    56:28 Alexander Bumagin - 4:3
     
    56:28
    Severstaľ Čerepovec dal gól!
    Kagarlickij z ľavého kruhu poslal puk na pravý a z prvej ALEXANDER BUMAGIN okolo lapačky presúvajúceho sa Štepánka poslal puk do siete belasých. Asistencie: Dmitrj Kagarlickij a Alexander Jevsejenkov.
    52:04 Dmitrij Kagarlickij - 3:3
     
    52:04
    Severstaľ Čerepovec dal gól!
    Severstaľ pomotal defenzíve belasých hlavy a na ľavej strane pri bránkovisku kapitán domácich DMITRIJ KAGARLICKIJ zakončil do odkrytej bránky hostí. Asistencie: Valerij Vasiliev a Alexander Jevsejenkov.
    34:30 Dmitrij Kagarlickij - 2:3
     
    34:30
    Severstaľ Čerepovec dal gól!
    Slovan inkasuje v presilovke a domáci sa právom radujú. DMITRIJ KAGARLICKIJ nakorčuľoval s pukom po ľavej strane do pásma, potom puk potiahol za kruhy a vystrelil, puk končí v sieti bránky Slovana. Asistencie: Valerij Vasiliev a Pavel Černov.
    30:21 Marek Viedenský - 1:3
     
    30:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z pravej strany spoza bránkovej čiary Kašpar naservíroval puk pred bránkovisko a MAREK VIEDENSKÝ pohotovo zakončil. Asistencie: Lukáš Kašpar a Cam Barker.
    18:34 Juraj Mikúš - 1:2
     
    18:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kašpar posunul puk od mantinelu z pravej strany na hokejku JURAJA MIKÚŠA, ktorý z vnútornej strany pravého kruhu prestrelil medzi betónmi Hudáčka v bránke domácich. Asistencia: Lukáš Kašpar.
    10:09 Maxim Rybin - 1:1
     
    10:09
    Severstaľ Čerepovec dal gól!
    Puk po strele z pravej strany od mantinelu od modrej Štepánek vyrazil na druhú stranu a pred bránkoviskom nikým nekrytý MAXIM RYBIN puk poslal do odkrytej časti Štepánkovej bránky. Asistencie: Adam Masuhr a Alexej Ugarov.
    08:59 Tomáš Hrnka - 0:1
     
    08:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa dostal do prečíslenia dva na jeden, Skalický z ľavej strany posunul puk vpravo a TOMÁŠ HRNKA sa po zápase v Bratislave zapisuje proti Čerepovci opäť do listiny strelcov. Asistencie: Pavol Skalický a Eliezer Šerbatov.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 11. Rybin (Mazur, Ugarov), 35. Kagarlickij (Vasiliev, P. Černov), 53. Kagarlickij (Vasiliev, Jevsejenkov), 57. Bumagin (Kagarlickij, Jevsejenkov), 60. Rybin (Ugarov, Mereskin) – 9. Hrnka (Skalický, Šerbatov), 19. J. Mikúš (Kašpar), 31. Viedenský (Kašpar, Barker)


    Severstaľ Čerepovec: Hudáček (Magarilov) – Veriovkin, Jevsejenkov, Kalašnikov, Višnevskij, Masuhr, Vasiliev, Kudako – Kagarlickij (C), Černov, Bumagin – Rybin (A), Mereskin, Ugarov – Vovčenko, Trubačov (A), Mons – Monachov, Ščerbina, Kazakovcev – Geraskin
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Sedláček) – Sersen (A), Voráček, Meszároš (C), Bačík, Barker, Després, Černý – Mikúš, Viedenský, Kašpar (A) – Řepík, Boychuk, Réway – Genoway, Šťastný, Buchtele – Skalický, Hrnka, Šerbatov

    Rozhodca: Gusev, Cyplakov – Savenkov, Nikolajev

    Diváci: 2.679