Astana – Villarreal 2:3 (kon.) | Lok. Moskva – Kodaň 2:1 (kon.) | Lugano – Be'er Sheva 1:0 (kon.)
Plzeň – FCSB 2:0 (kon.) | Borisov – CZ Belehrad 0:0 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Arsenal 1:0 (kon.)
Konyaspor – Marseille 1:1 (kon.) | Salzburg – Guimarães 3:0 (kon.) | Östersunds FK – Zorja Luhansk 2:0 (kon.)
Bilbao – Hertha 3:2 (kon.) | Nice – Waregem 3:1 (kon.) | Lazio – Arnhem 1:1 (kon.)
Zenit – Vardar 2:1 (kon.) | Rosenborg – Sociedad 0:1 (kon.) | Tel Aviv – Slavia 0:2 (kon.)
Skenderbeu – D.Kyjev 3:2 (kon.) | Partizan – YB Bern 2:1 (kon.) | Braga – Hoffenheim 3:1 (kon.)
Razgrad – Başakşehir 1:2 (kon.) | AC Miláno – Austria 5:1 (kon.) | AEK Atény – Rijeka 2:2 (kon.)
Everton – Bergamo 1:5 (kon.) | Lyon – Limassol 4:0 (kon.) | Tiraspol – Zlín 1:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
2:1 (1:1)
FC Kodaň
Štvrtok 23.11.2017, 19:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Lokomotiv Moskva a FC Kodaň. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00!

    Štvrtok budeme opäť svedkami aj futbalovej Európskej ligy. Všetky mužstvá čaká v rámci základnej skupiny 5. zápas. V tomto prenose sa zameriame na skupinu F, ktorá je veľmi vyrovnaná.

    Lokomotiv Moskva:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 5 bodov a patrí im tak 3. miesto so stratou jedného bodu na druhý Tiraspoľ a aj prvú Kodaň. Lokomotiv Moskva zaznamenala doposiaľ 1 víťazstvo, 2 remízy a 1 prehru. Ruský celok je tak ešte stále v hre o postup zo skupiny, o všetkom rozhodnú posledné dva zápasy, Lokomotiv si však zbytočne skomplikoval situáciu v poslednom zápase, keď prehral s Tiraspoľom doma 1:2!

    FC Kodaň:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 6 bodov a vďaka lepšiemu skóre sú na 1. mieste. Kodaň doposiaľ inkasovala iba jeden gól a zaznamenala 1 víťazstvo a 3 remízy, čo svedčí o vyrovnanosti tejto skupiny. Práve v poslednom zápase Kodaň zaknihovala prvé víťazstvo, keď porazila Zlín jednoznačne 3:0 a dánsky celok sa tak usadil na prvom mieste.

    Prvé vzájomné stretnutie:
    Prvý zápas týchto dvoch celkov v Dánsku skončil remízou 0:0.

    Favorit:
    Stávkové kancelárie do tejto úlohy stavajú domáce mužstvo. Osobne si myslím, že budeme svedkami vyrovnaného stretnutie a navyše v ňom ide o dôležité body. Mali by sme tak byť svedkami zaujímavého stretnutia.

    Z pozície komentátora vám tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Lokomotiv Moskva: Kočenkov – Vitalij Denisov, Michalik, S. Kvěrkvelija, Ignatěv – Kolomejcev, Manuel Fernandes, Igor Denisov (C), Farfán – Anton Mirančuk, Alexej Mirančuk

    Náhradníci: Medveděv – Pejčinović, Kasajev, Tarasov, Éder, Barinov, Lysov

    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Boilesen – Holse, Kvist (C), U. Matić, Verbič – Sotiriou, Zeca

    Náhradníci: Andersen – Høgli, Thomsen, Kusk, Roerslev, Pušić, Amankwaa

    Rozhodca: Javier Estrada (ESP) – Miguel Martínez (ESP), Teodoro Sobrino (ESP)
     
    Príjemný futbalový večer s Európskou ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci skupiny F medzi mužstvami Lokomotiv Moskva a FC Kodaň už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej jedenástke domácich nájdeme aj slovenského reprezentanta Denisa Vavra. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni zo Španielska a to Javier Estrada ako hlavný, na čiarach mu budú asistovať Miguel Martínez a Teodoro Sobrino. Stadion Lokomotiv v Moskve je tak už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Moskva sa snažila o rýchly prienik na útočnú polovičku, ale pri lopte je už Kodaň.
     
    2
    Kodaň teraz chvíľu operovala pred pokutovým územím domáceho mužstva, ale defenzíva Moskvy všetko včas vyriešila a loptu už majú domáci na svojich kopačkách.
     
    3
    Oba celky začali veľmi aktívne a snažia sa zakladať útočné akcie. Defenzívy oboch mužstiev sú však zatiaľ úspešné a tak sme ešte zakončenie na jednu či druhú bránu neregistrovali.
     
    4
    Nič na tom nezmenila teraz ani akcia hosťujúceho celku, lopta po nepresnej prihrávke skončila pri brankárovi Kočenkovi a ten ju rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    5
    Kodaň následne kombinovala znova pred pokutovým územím, domáci sa tak dostali pod menší tlak, ale hostia to celé pokazili nepresnou prihrávkou a tak ani teraz neprišlo zakončenie na bránu.
     
    6
    Lokomotiv sa snaží hrať na rýchle útočné akcie, ale ani domácim sa zatiaľ v útočnej fáze nedarí. Častejšie sú však teraz pri lopte hostia, domáci sa tak musia mať na pozore.
     
    7
    Ani kombinácia hosťujúceho mužstva nám nič zaujímavého neponúkla, k lopte sa tak už dostáva domáce mužstvo, ale Moskva sa nikam neponáhľa a začína na svojej polovičke.
     
    8
    Je tu prvá zaujímavá situácia v tomto zápase! Ignatjev sa pohodlne dostal cez obrancov hostí a následne sa mu podarilo aj nebezpečne vystreliť pod brvno. Brankár hostí Olsen však predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    9
    Rohový kop už žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, pri lopte je Kodaň a snaží sa postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovičku. Domáci sa tak sťahujú naspäť.
     
    10
    Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách, zatiaľ sme však viacej zaujímavých situácii nevideli. Zápas sa však ešte len rozbieha, oba celky si uvedomujú vážnosť tohto zápasu.
     
    11
    Tento útok domácich ťahal Farfán, ale stopku mu včas vystavil Vavro a tak sa k lopte dostávajú hostia. Kodaň však momentálne kombinuje na svojej polovičke.
     
    12
    Hostia pri prechode do útoku loptu strácajú a tak to okamžite skúšajú domáci futbalisti. Kodaň sa tak teraz musí vyvarovať chybám, ktoré by domáci futbalisti mohli potrestať.
     
    14
    A je tu ďalšia zaujímavá príležitosť na domácej strane! Farfán teraz pekne prenikol po úspešnej kombinácii až do pokutového územia, bol však mierne z uhla a tak jeho zakončenie po zemi tesne minul priestor hosťujúcej brány!
     
    15
    Domáci tak mali zatiaľ dve zaujímavejšie šance, hostia ešte na Kočenkovu bránu nevystrelili. V 15. minúte tohto zápasu je tak stav 0:0, aktívnejšie pôsobia domáci futbalisti.
    15.
     
    17
    Lokomotiv Moskva dal gól!

    Moje slová sa teraz len potvrdili, pretože domáci idú do vedenia 1:0! Moskva opäť predviedla ukážkovú kombináciu na jeden dotyk, v pokutovom území sa následne s loptou ocitol JEFFERSON FAFRÁN a jeho prízemná strela skončila v bráne hosťujúceho mužstva.
    17. Jefferson Farfán (LMO) - 1:0
     
    18
    Aktivita domáceho tímu tak priniesla vytúžené ovocie. Hostia boli v posledných chvíľach pasívny a to sa im vypomstilo. Kodaň má však ešte dostatok času, aby niečo s týmto výsledkom spravila.
     
    19
    Konečne úspešný útočný výpad predviedli aj hostia a po zásahu domácej obrany získava dánsky celok prvý rohový kop v tomto zápase. Lokomotíva sa tak teraz musí brániť.
     
    20
    Rohový kop hosťujúceho celku napokon rozohral Verbič, ale obrana domácich si s týmto centrom poradila bez problémov a loptu upratala do bezpečia. Kodaň ešte však ostáva na útočnej polovičke.
     
    21
    A domáci budú teraz musieť čeliť priamemu kopu svojho dnešného súpera. Kvirkvelia sa dopusti tesne pred pokutovým územím faulu a hostia tak získavajú zaujímavú štandardnú situáciu.
     
    22
    K exekúcii priameho kopu sa postavil Matić, ale jeho priama strela na bránu skončila len na dobre postavenom múre domácich. Hostia ešte ostali v tlaku na bránu a znova zakončoval Matić, ale aj tento jeho pokus zblokovala obrana domáceho celku.
     
    23
    Hostia tak začínajú postupne ožívať, nič iné im ani neostáva. Domáci si aj naďalej držia svoje tesné vedenie, času v tomto zápase však ešte ostáva dosť.
     
    24
    Moskva však takisto podniká útočné výpady, nesústreďuje sa len na bránenie výsledku. Kodaň si tak aj naďalej musí dávať pozor na útoky svojho súpera.
     
    25
    Ani táto kombinácia v tesnej blízkosti pred pokutovým územím domácich napokon dánskemu celku nič nepriniesla, dopredu tak už skúša preniknúť ruský celok.
     
    26
    Pred bránu domácich teraz smeroval nebezpečný center, obrana domácich ho odvrátila na rohový kop. V pokutovom území sa porúčal k zemi Verbič, ale z toho penalta pre Kodaň nebude.
     
    27
    Moskva však musela čeliť rohovému kopu, domáci futbalisti to zvládli úspešne a svojho súpera do zakončenia nepustili. Stav zápasu tak ostáva nezmenení.
     
    28
    Síce sledujeme rýchly futbal hore-dole, ale o zaujímavé situácie je teraz núdza. Ako však už bolo spomenuté, tento zápas je pre oba tímy dôležitý a ešte je priskoro v niečom riskovať.
     
    29
    Hostia rýchlo prenikli na útočnú polovičku, domáci sa tak teraz budú musieť brániť.
     
    30
    Dánsky celok zahrával rohový kop, domáci si však s touto situáciou poradili a loptu upratali do bezpečia. Hostia však ešte ostávajú na súperovej polovičke.
     
    31
    Kodaň dala gól!
    Tak to bola krásna strela od hosťujúceho futbalistu! Kodaň ešte po rohovom kope ostala na útočnej polovičke a po tejto akcii je stav zápasu vyrovnaný. Ankersen centroval z ľavej strany pred bránu domácich, ale lopta bola pretiahnutá a skončila na ľavej strane u BENJAMINA VERBIČA, ktorý si ju úspešne spracoval, zbavil sa obrancov a krásnou strelou z mierneho uhla nedal Kočenkovi šancu – 1:1!
    Benjamin Verbič (KOD) - 1:1
     
    32
    Hosťom sa tak podarilo pomerne včas vyrovnať, do konca prvého dejstva ešte ostávajú nejaké tie minúty. Uvidíme, či ešte príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    33
    Dánsky celok je streleným gólom povzbudený a začína sa čoraz viac dostávať pred pokutové územie domácich. Oba celky vedia, že víťazstvo ich priblíži k postupu zo skupiny.
     
    34
    Z väčšej vzdialenosti to teraz na bránu domácich skúšal Zeca, ale jeho strela nebola úspešná a skončila iba o obrancov Moskvy. Dopredu tak teraz môže ísť ruský celok.
     
    35
    Domácim sa však prechod do útoku nevydaril a dopredu tak išli znova hostia. K strele sa teraz dostal Lüftner, ale brankára domácich Kočenkova nijak výrazne nepreveril.
     
    36
    Pomaly sa blíži záverečná časť prvého dejstva, stav zápasu je vyrovnaný 1:1! Podobne je tak tomu aj čo sa týka vyrovnanosti oboch celkov. Pre oko diváka je však toto stretnutie skôr nudnejšie ako zaujímavé.
     
    38
    Dlhšiu dobu teraz držali loptu na svojich kopačkách domáci futbalisti, ale kombináciou na súperovej polovičke sa im nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť.
     
    39
    Zakrátko znova zaútočil ruský celok, ale obrana hostí si s loptou pred ich bránu úspešne poradila. Následne už Kodaň rozbieha kombináciu na svojej polovičke.
     
    40
    Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte približne 5 minút, zatiaľ to teda vyzerá, že oba tímy pôjdu na polčasovú prestávku za remízového stavu.
     
    41
    Od úvodného výkopu bolo výrazne počuť aj domácich fanúšikov, ale aj tí sa už postupne z diania vytrácajú. Už sa aj blíži záver prvého polčasu, oba tímy však ešte javia aktivitu smerom dopredu.
     
    43
    Loptu teraz na svojich kopačkách držia domáci futbalisti, rozbiehajú svoju postupnú kombináciu smerom dopredu a snažia sa tak v závere prvého dejstva ešte niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    44
    Farfán sa dostal k strele spoza 16-tky, jeho pokus však zblokovala obrana hosťujúceho mužstva do bezpečia. Sme ešte zvedaví, koľko nastaví hlavný rozhodca zápasu minút navyše k prvému dejstvu.
     
    45
    Napokon sa prvý polčas predĺži ešte o 2 minúty!
     
    45+1
    Sledovali sme ešte útočné výpady na oboch stranách, ale už žiadna zaujímavá situácia neprišla. Javier Estrada už čoskoro ukončí prvý polčas.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto stretnutia v rámci skupiny F medzi mužstvami Lokomotiv Moskva a FC Kodaň. Do zápasu vstúpili lepšie domáci futbalisti a v 17. minúte ich poslal do vedenia Farfán. Hostia potom začali hru postupne vyrovnávať a v 31. minúte krásny gólom vyrovnal Verbič. Viacej sa už toho neudialo a tak je stav po prvom polčase 1:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:04!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol. Obaja tréneri ponechali identické zostavy.
     
    47
    Ihneď po výkope, ktorý odštartoval druhý polčas, sú aktívni domáci futbalisti. Kodaň tak v úvode čelí tlaku svojho súpera, ale dánsky celok zatiaľ všetko úspešne zvláda.
     
    48
    Hostia po zisku lopty skúšali založiť rýchly protiútok, ale po nepresnej prihrávke v strede poľa loptu strácajú a tak už idú znova dopredu hráči domáceho celku.
     
    49
    Moskva kombinuje pred pokutovým územím svojho dnešného súpera, ale ruskému celku sa teraz nedarí zakončiť svoje ťaženie strelou na bránu. Kodaň je tak po celý čas pod tlakom domácich.
     
    50
    Olsen musel teraz vytiahnuť výborný zákrok! Farfán sa úspešne predral cez obranu hosťujúceho celku, ale jeho strelu dokázal brankár Kodane vyraziť na rohový kop.
     
    51
    Lokomotiv Moskva dal gól!

    Domáci opäť strhávajú vedenie na svoju stranu! Moskva hrala aj naďalej veľmi aktívne a prichádza tak zaslúžený druhý gól v tomto zápase. Domáci futbalisti zahrávali rohový kop, ktorý rozohrali nakrátko. Potom prišla prihrávka do pokutového územia, k odrazenej lopte sa dostal JEFFERSON FARFÁN a z blízka prekonal brankára Olsena – 2:1!
    51. Jefferson Farfán (LMO) - 2:1
     
    52
    Ruský celok tak opäť vyťažil zo svojho tlaku gól a vracia sa tak späť do vedenia. Hostia tak budú musieť znova doťahovať, musia však hrať v tomto dejstve znova aktívnejšie.
     
    53
    Kodaň sa dostala dopredu a po faule od Denisova získavajú hostia priamy kop zo zaujímavej vzdialenosti. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť a vyvarovať sa chybám.
     
    54
    Hostia rozohrali priamy kop, na centrovanú loptu pred domácu bránu skákal Lüftner, ale nedokázal ju zasiahnuť a tak to bude len odkop od Kočenkovej brány.
     
    55
    Dánsky celok už postupne ožíva a domáci začínajú mať už aj menšie problémy. Autor vyrovnávajúceho gólu Verbič sa snažil opäť skórovať, ale táto jeho strela nemohol brankárovi domácich narobiť žiadne problémy.
    55.
     
    56
    Postupne sa však znova dopredu dostávajú aj domáci futbalisti, ale tak diváci na štadióne sledujú útočné výpady na oboch stranách. Zatiaľ však zaujímavé situácie neprichádzajú.
     
    57
    Na oboch stranách však teraz pribúdajú aj nepresnosti, a tak nevidíme súvislé útočné výpady. Domáci však vyhrávajú o jeden gól a tak ich to až tak trápiť nemusí.
     
    58
    Kodaň sa teraz snaží kombinovať na súperovej polovičke, ale dánsky celok sa nedostáva do zakončenia a tak môžu domáci futbalisti ostať pokojní.
     
    60
    A celé sa to napokon končí zo strany hostí iba faulom a tak sa k lopte dostáva Moskva. Domáci sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať a tak teraz kombinujú na svojej polovičke.
     
    61
    Hostia sa znova snažili niečo nebezpečné vymyslieť, ale Sotiriou sa ocitol iba v postavení mimo hru. Opäť tak Moskva rozbieha kombináciu na svojej polovičke.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Taras Michalik (Lokomotiv Moskva).
     
    64
    Kodaň postupne znova kombinuje pred bránou domácich, po tejto zblokovanej strele spoza 16-tky získava dánsky celok rohový kop. Moskva sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    65
    Po rohovom kope sa zaujímavou hlavičkou uviedol Denis Vavro, ale Kočenkov bol na svojom mieste a loptu si prebral do svojich rukavíc. Opäť sa domáci nikam neponáhľajú.
     
    66
    Ani v druhom polčase tak nemáme možnosť sledovať nejaký obzvlášť pohľadný futbal. Domácich priaznivcov na štadióne môže aspoň tešiť predbežný výsledok 2:1.
     
    67
    Určitú dobu teraz kombinujú na útočnej polovičke domáci, potom zase hostia. Zaujímavé situácia však teraz neprichádzajú.
     
    68
    V držaní lopty sú teraz hostia, snažia sa rýchlymi prihrávkami prekvapiť obrancov domáceho celku. Defenzíva ruského celku však chyby nerobí a drží svojho súpera ďaleko od svojej brány.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Carlo Holse, prichádza Martin Pušić.
     
    71
    Hostia sa znova dostávajú k lopte, ale v útočnej fáze sa im stále nedarí podľa predstáv. Čas sa im už pomaličky začína krátiť, s tým určite príde aj nervozita.
    71.
     
    72
    Obranu domácich teraz poriadne prevetral Verbič, obrana Moskvy v poslednej chvíli odkopla loptu z bránkovej čiary a tak sme sa vyrovnania nedočkali.
     
    74
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza Anton Mirančuk, prichádza Dmitrij Tarasov.
     
    75
    Domáci založili rýchly útok a strelou spoza 16-tky sa prezentoval Kvěrkvelija, obrana hostí loptu upratala na rohový kop.
     
    76
    Rohový kop ruského celku nič zaujímavého nepriniesol, domáci však stále vyhrávajú o jeden gól a to je podstatné. Hostia sa snažia preniknúť dopredu, ale cez pozornú obranu domácich sa im nedarí prejsť.
     
    77
    Kodaň zahrávala priamy kop, Verbič však svoju strelu poslal iba do dobre postaveného múra. Čas sa už dánskemu celku postupne kráti.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Kodaň: z ihriska odchádza Uroš Matić, prichádza Kasper Kusk.
     
    79
    Hostia z Dánska teraz zahrávali rohový kop, ale Lüftner v osobnom súboji fauloval a tak lopta pripadne domácim futbalistom.
     
    80
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza Taras Michalik, prichádza Nemanja Pejčinović.
     
    81
    Do útočných akcií stále vyrážajú aj domáci futbalisti, Fernandes sa postupne dostával pred pokutové územie hostí, ale vystreliť už nedokázal, od lopty ho totižto včas odstavil Kusk.
     
    82
    Následne úspešne zakombinovali na útočnej polovičke aj hostia, Ignatěv odvrátil centrovanú loptu na rohový kop. Hostia už postupne začínajú útočiť aj vo väčšom počte.
     
    83
    Rohový kop sa podarilo domácim futbalistom odvrátiť, k odrazenej lopte sa ešte dostal Kusk, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a len prestrelil bránu domáceho mužstva.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Igor Denisov (Lokomotiv Moskva).
     
    86
    Času hosťom už ostáva naozaj len veľmi málo, domáci celok stále drží tesné vedenie o jeden gól a smeruje tak k veľmi dôležitému víťazstvu.
     
    87
    Moskva sa nemá kam ponáhľať a kombinuje na svojej polovičke. Hostia sa snažia o vysoké napádanie a útočia aj vo väčšom počte, ale domáci v druhom polčase chyby nerobia.
     
    89
    Už čakáme aj na údaj o nastavenom čase, domáci sú čoraz bližšie k veľmi dôležitým trom bodom.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú len 2 minúty!
     
    90+1
    Kodaň získava rohový kop, do pokutového územia domácich vyrazil aj brankár Olsen. Zrejme to bude posledná šanca hostí na ohrozenie domácej brány.
    90+1.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Lokomotiv Moskva: z ihriska odchádza Alexej Mirančuk, prichádza Dmitrij Barinov.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas začali domáci veľkou aktivitou a vyťažili z toho aj posledný gól tohto stretnutia, postaral sa oň v 51. Farfán, ktorý sa tak stal hrdinom domácich. Moskva ak získava dôležité tri body a usadila sa na čele skupiny F.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok dnešného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:54:20)

    Miroslav Revaj

    Góly: 17. Farfán, 51. Farfán – 31. Verbič

    Karty:   63. Michalik (LMO), 85. Igor Denisov (LMO)


    Lokomotiv Moskva: Kočenkov – Vitalij Denisov, Michalik (80. Pejčinović), S. Kvěrkvelija, Ignatěv – Kolomejcev, Manuel Fernandes, Igor Denisov (C), Farfán – Anton Mirančuk (74. Tarasov), Alexej Mirančuk (90+2. Barinov).
    Náhradníci: Medveděv – Pejčinović, Kasajev, Tarasov, Éder, Barinov, Lysov.

    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Boilesen – Holse (70. Pušić), Kvist (C), U. Matić (78. Kusk), Verbič – Sotiriou, Zeca.
    Náhradníci: Andersen – Høgli, Thomsen, Kusk, Roerslev, Pušić, Amankwaa.

    Rozhodca: Javier Estrada (ESP) – Miguel Martínez (ESP), Teodoro Sobrino (ESP)