Astana – Villarreal 2:3 (kon.) | Lok. Moskva – Kodaň 2:1 (kon.) | Lugano – Be'er Sheva 1:0 (kon.)
Plzeň – FCSB 2:0 (kon.) | Borisov – CZ Belehrad 0:0 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Arsenal 1:0 (kon.)
Konyaspor – Marseille 1:1 (kon.) | Salzburg – Guimarães 3:0 (kon.) | Östersunds FK – Zorja Luhansk 2:0 (kon.)
Bilbao – Hertha 3:2 (kon.) | Nice – Waregem 3:1 (kon.) | Lazio – Arnhem 1:1 (kon.)
Zenit – Vardar 2:1 (kon.) | Rosenborg – Sociedad 0:1 (kon.) | Tel Aviv – Slavia 0:2 (kon.)
Skenderbeu – D.Kyjev 3:2 (kon.) | Partizan – YB Bern 2:1 (kon.) | Braga – Hoffenheim 3:1 (kon.)
Razgrad – Başakşehir 1:2 (kon.) | AC Miláno – Austria 5:1 (kon.) | AEK Atény – Rijeka 2:2 (kon.)
Everton – Bergamo 1:5 (kon.) | Lyon – Limassol 4:0 (kon.) | Tiraspol – Zlín 1:0 (kon.)
koniec
Maccabi Tel Aviv
0:2 (0:1)
SK Slavia Praha
Štvrtok 23.11.2017, 21:05 • Netanya Municipal Stadium, Netanya • Európska liga • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Maccabi Tel Aviv a SK Slavia Praha. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:05!

    Štvrtok budeme opäť svedkami aj futbalovej Európskej ligy. Všetky mužstvá čaká v rámci základnej skupiny 5. zápas. V tomto prenose sa zameriame na skupinu A, v ktorej ešte nie je o všetkom rozhodnuté.

    Maccabi Tel Aviv:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte iba 1 bod a doposiaľ ešte ani neskórovali. Preto sa už s týmto celkom nepočíta, že by mohol zabojovať o postup. Maccabi tak zaznamenalo remízu 0:0, prekvapivo s Villarealom. V poslednom zápase domáci tesne podľahli Astane 1:0.

    SK Slavia Praha:
    Český celok má momentálne na svojom konte 5 bodov a nachádza sa tak na 3. mieste. Slavia má ešte šancu zabojovať o postup, ale v nasledujúcich zápasoch potrebuje zvíťaziť. Doposiaľ hostia zaznamenali 1 víťazstvo, 2 remízy a 1 prehru. Práve porážku Slavia utrpela v poslednom zápase, keď podľahla doma Villarrealu 0:2.

    Prvý vzájomný zápas:
    Ten sa odohral v rámci prvého kola a úspešnejšia bola na svojej pôde Slavia, keď porazila Maccabi tesne 1:0!

    Favorit:
    Stávkové kancelárie favorizujú český celok. Slavia musí v tomto zápase jednoznačne zvíťaziť, ak che ešte pomýšľať na postup zo skupiny. Domáci ešte skórovať nedokázali, doma však inkasovali iba jeden gól. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Z pozície komentátora vám tento prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Yeini (C), Tibi, Ben Chaim I, Davidzada – Battocchio, Dor Peretz, Avraham Rikan, Miha – Schoenfeld, Kjartansson

    Náhradníci: Daniel – Itzhaki, Atar, Filipenka, Golasa, T.-S. Sušić, Dasa

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Frydrych, Deli, Jugas, Sobol – Ngadeu, Souček – Stoch, Hušbauer (C), Zmrhal – Necid

    Náhradníci: Kovář – Altintop, Danny, Van Buren, Milan Škoda, Hromada

    Rozhodca: Kovács – Marinescu, Artene (všetci Rumunsko)
     
    Príjemný futbalový večer s Európskou ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci skupiny A medzi mužstvami Maccabi Tel Aviv a SK Slavia Praha už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave hostí je aj Miroslav Stoch, Jakub Hromada začína zápas na lavičke náhradníkov. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni z Rumunska a to konkrétne Kovács – Marinescu, Artene. Na Netanya Municipal Stadium je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Pri sledovaní tohto prenosu želám príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mal český celok, ktorý potrebuje z tohto zápasu 3 body.
     
    1
    No a hostia začali ihneď veľmi aktívne a vybojovali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Hušbauer centroval pred bránu hostí, ale futbalisti Slavie sa dopustili útočného faulu.
     
    2
    Dopredu sa už dostali aj domáci futbalisti, ale náznak menšej šance hostia včas zastavili a už to skúša dopredu opäť český celok.
     
    3
    Loptu teraz potiahol dopredu Ngadeu, snažil sa svojou prihrávkou nájsť vpredu Necid, lopta však na útočníka hostí neprešla a tak môžu teraz niečo skúsiť vymyslieť domáci.
     
    4
    Teraz sa už podarilo Necidovi dostať sa k lopte, ale do zakončenia sa už neprebojoval a domáci upratali loptu do bezpečia. Slavia tak ešte v útoku ostáva.
     
    5
    Slavia aj naďalej je na útočnej polovičke, domáci sú tak teraz pod tlakom. Zatiaľ sme však ešte strelu na bránu nevideli, zápas sa však ešte len rozbieha.
     
    6
    Hostia zakončili svoje ťaženie strelou, ale tá úspešná nebola. Stoch v páde zakončoval, ale jeho pokus tesne minul bránu domácich. Slavia je však od úvodu aktívna.
     
    7
    Český celok bude mať teraz šancu opäť ohroziť bránu domácich, Necid bol pri svojej útočnej aktivite faulovaní a tak domáci budú čeliť štandardnej situácii svojho dnešného súpera.
     
    8
    Exekútorom priameho kopu bol napokon Miroslav Stoch, ale lopta skončila len na dobre postavenom múre domáceho tímu. Slavia sa tak musí vrátiť späť na svoju polovičku.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Avraham Rikan (Maccabi Tel Aviv).
     
    10
    Po dlhšej dobe sme sledovali útočnú akciu domáceho celku, ale lopta skončila iba pri pozorných obrancov hostí a tak český celok môže opäť skúsiť vyraziť smerom dopredu.
     
    11
    Netrvalo dlho a domáci znova pohrozili aj v útoku, ale znova všetko skončilo na pozornej defenzíve hostí. Hra sa tak už postupne vyrovnáva, zápas sa však ešte len rozbieha.
     
    12
    Slavia získala loptu a postupne sa usadzuje na útočnej polovičke. Domáci sa snažia vysoko napádať a vybojovať si tak loptu späť na svoje kopačky.
     
    13
    Máme tu prvá zaujímavejšiu situáciu v tomto zápase. Hostia teraz pekne zakombinovali a dostali sa až na dostrel domácej brány, Zmrhalov pokus len tesne minul ľavú tyčku domácej brány.
    13. Jaromír Zmrhal (SLA)
     
    14
    Slavia sa opäť postupne dostáva do útoku, ale zatiaľ len kombinuje na útočnej polovičke, domáci sa úspešne bránia.
     
    15
    Hostia zo svojho pobytu na útočnej polovičke nič nevyťažili a loptu už stratili. Dopredu tak teraz už skúša preniknúť Maccabi.
     
    16
    Táto akcia domácich vyzerala nebezpečne, ale našťastie pre hostí tak nedopadla. Kjartansson sa dostal na dostrel brány Slavie, jeho strela však skončila na obrancovi a potom sa odrazila do rukavíc brankára Laštůvka.
     
    17
    A ďalšia lopta len tesne minula priestor domácej brány. Zmrhal dostal v pokutovom území presnú prihrávku a ihneď aj vystrelil, lopta však išla vedľa Rajkovićovej brány.
    17. Jaromír Zmrhal (SLA)
     
    18
    O odpoveď sa teraz na druhej strane snažili domáci futbalisti, ale boli sme svedkami iba nepresnej prihrávky a tak sa hostia v nebezpečenstve neocitli.
     
    19
    Tento útok domácich bol však už nebezpečnejší a Maccabi získava rohový kop. Slavia sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    20
    Rohový kop domáceho celku nič zaujímavé neponúkol, Frydrych dostal loptu do bezpečia. V 20 minúte zápasu je tak stav aj naďalej 0:0!
     
    21
    Na bránu domácich pálil dnes veľmi aktívny Zmrhal, ale ani tento pokus hosťujúcemu hráčovi nevyšiel a lopta letela mimo brány Rajkovića.
     
    22
    Ngadeu sa teraz snažil potiahnuť útok hosťujúceho mužstva a po faule na neho vybojoval pre svoj celok priamy kop. Maccabi sa tak bude musieť znova brániť.
     
    23
    Priamy kop žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, pri lopte je už domáce mužstvo, ktoré sa snaží založiť postupný útok smerom dopredu.
     
    25
    Do rýchleho brejku sa teraz dostali hostia, sledovali sme dlhý nákop dopredu na Necida, ale futbalista českého celku si nedokázal loptu spracovať a tak následne niečo vymyslieť.
     
    26
    Útok domácich teraz ťahal Kjartansson, ale v rozhodujúcej chvíli sa domáci futbalista ocitol iba v ofsajde.
     
    27
    Ani toto útočné ťaženie Slavie úspešné nebolo, zo strany českého celku prišla iba nepresná prihrávka a tak sme ohrozenie domácej brány nevideli.
     
    28
    Zakončenie však prišlo na druhej strane. Domáci Dor Peretz sa v pokutovom území dostal k lopte, ale jeho pokus do stredu brány Laštůvka bezpečne kryje.
    28. Dor Peretz (MTA)
     
    29
    A boli sme svedkami zatiaľ najväčšej šance tohto zápasu! Zmrhal to opäť skúšal na bránu domácich a jeho strela skončila na brvne! Domáci tak teraz mali kus šťastia, stav tak ostáva nezmenení 0:0!
    29. Jaromír Zmrhal (SLA)
     
    30
    Postupne sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, nebezpečnejšia je však Slavia, ktorá už mala aj zaujímavé príležitosti na strelenie gólu.
     
    31
    Český celok kombinuje na útočnej polovičke, ale cez obranu domácich sa teraz hosťom prejsť nedarí. Uvidíme, či to dnes bude v tomto zápase dobíjanie domácej brány.
     
    33
    Pred bránu domácich smeroval nebezpečný center, Necid sa snažil dostať k lopte, ale obrana Maccabi loptu upratala do bezpečia.
     
    34
    A ani teraz sa Necid nedostal do zakončenia. Zmrhal posielal loptu do pokutového územia domácich, ale Necida v páde úspešne nezakončil.
     
    35
    Slavia sa teraz bude musieť brániť, Maccabi začína kombinovať na polovičke českého celku. Pomaly sa blíži záverečná časť prvého dejstva, na presný zásah stále čakáme.
     
    36
    Na bránu hosti teraz spoza 16-tky strieľal Kjartansson, obrana Slavia loptu upratala na rohový kop. Domáci tak ešte ostávajú v útoku.
     
    37
    Rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, dopredu tak už skúša ísť Slavia.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Ofir Davidzada (Maccabi Tel Aviv).
     
    39
    Mohlo to byť 0:1! Slavia mala teraz veľkú šancu na otvorenie skóre tohto zápase. Necid po chybe domácej obrany získal loptu a postupoval na brankára Rajkovića, toho aj dokázal prekonať, ale na bránkovej čiare loptu odkopol Yeini, ktorý sa výborne stihol vrátiť!
    39. Sheran Yeini (MTA)
     
    40
    Žltú kartu dostáva Vidar Kjartansson (Maccabi Tel Aviv).
     
    40
    Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte 5 minút, na presný zásah stále čakáme. Momentálne sú pri lopte hostia, ale moc dopredu nejdú.
     
    41
    Aj naďalej je lopta na kopačkách Maccabi, viacej príležitostí na skórovanie však mali hostia a Slavia mala aj zatiaľ jedinú najväčšiu šancu.
     
    42
    Slavia zahrávala rohový kop, ale žiadna zaujímavá situácia neprišla a zo strany hostí sme sledovali iba útočný faul.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Tomáš Souček (SK Slavia Praha).
     
    43
    Záver prvého polčasu je už tu, momentálne sú pri lopte znova domáci futbalisti, postupne sa presúvajú na útočnú polovičku.
     
    44
    Maccabi získalo priamy kop na útočnej polovičke, centrovaná lopta do pokutového územia však skončila na obrancov Slavie a dopredu tak ešte skúša ísť český celok.
     
    45
    Nadstavuje sa ešte 1 minúta!
     
    45+1
    Tím Slavia práve strelil gól!
    V nadstavenom čase prvého polčasu sme svedkami prvého gólu tohto zápasu! Slavia sa dostala postupne na útočnú polovičku, loptu získal kapitán českého celku JOSEF HUŠBAUER a krásnou strelou z väčšej vzdialenosti poslal loptu do horného rohu Rajkovićovej brány – 0:1!
    45+1. Josef Hušbauer (SLA) - 0:1
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto stretnutia. Sledovali sme celkom zaujímavý priebeh a k videniu boli aj nejaké tie šance, ktorých viacej mala Slavia. Domáci takisto hrozili rýchlymi útokmi, ale hostia si s nimi úspešne poradilo. V nadstavenom čase sa do lopty oprel Hušbauer a krásnou strelou dal prvý gól tohto stretnutia. Po 45 minútach je tak stav zápasu 0:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa už čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu do druhého dejstva.
     
    47
    Dopredu sa však dostali hostia, Slavia však zo svojej následnej kombinácie pred pokutovým územím nič nevyťažila. Maccabi tak už skúša založiť protiútok.
     
    48
    Na bránu hostí to teraz skúsil veľmi nepresnou strelou jeden z domácich futbalistov a Laštůvka mal veľmi ľahkú prácu. Na štadióne dávajú o sebe vedieť aj priaznivci Slavie.
     
    49
    A bol tu ďalší strelecký pokus domácich futbalistov, ale strela z uhla od Kjartanssona bola takisto len veľmi nepresná a priestor brány Slavie lopta netrafila.
     
    50
    Druhý polčas je zatiaľ svižný na oboch stranách, sledujeme útočné výpady a aktivitu na oboch stranách. Český celok zatiaľ drží dôležité vedenie.
     
    51
    Pri lopte sú teraz hostia, snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť na súperovu polovičku. Hneď traja futbalisti domáceho mužstva sa intenzívne rozcvičujú, možno budeme čo chvíľa svedkami striedania.
     
    52
    Tento útok hosťujúceho mužstva ťahal Souček a bol faulovaní. Slavia tak získava zaujímavý priamy kop, domáci sa tak budú musieť brániť.
     
    53
    Priamy kop českého celku nič zaujímavého neponúkol a domáci loptu upratali do bezpečia. Hostia tak ešte ostanú na útočnej polovičke a môžu domácich držať pod tlakom.
     
    54
    Tím Slavia práve strelil gól!
    A je to 2:0! Hostia boli teraz veľmi aktívny a dostávajú sa tak do vedenia o dva góly. Slavia peknou kombináciou prenikla pred pokutové územie domácich, loptu získal JOSEF HUŠBAUER a opäť peknou strelou kapitán Slavie dáva svoj druhý gól v tomto zápase a hostia sa dostávajú do výhodnejšej pozície.
    54. Josef Hušbauer (SLA) - 0:2
     
    55
    Hostia tak teraz môžu hrať uvoľnenejšie, ale netreba zaspať na vavrínoch. Uvidíme, či domáci ešte dokážu toto stretnutie zdramatizovať, ale Slavia je však aj naďalej pri lopte.
     
    56
    Na bránu domácich teraz pálil Zmrhal, jeho strela spoza 16-tky bola tečovaná a Slavia tak získava rohový kop.
     
    57
    Maccabi túto situáciu ubránilo a skúša vyraziť do útoku. Slavia sa však už stihla včas vrátiť na svoju polovičku a tak domáci zatiaľ len kombinujú.
     
    58
    Po nepresnej prihrávke domáci loptu strácajú a tak skúša dopredu preniknúť Slavia. Český celok sa nikam neponáhľa a kombinuje na útočnej polovičke.
     
    59
    Striedanie v tíme Maccabi Tel Aviv: z ihriska odchádza Aaron Schoenfeld, prichádza Eliran Atar.
    Striedanie v tíme Maccabi Tel Aviv: z ihriska odchádza Avraham Rikan, prichádza Eyal Golasa.
     
    60
    Tréner domáceho mužstva spravil hneď dve zmeny, Maccabi ešte určite toto stretnutie nezabalilo a bude sa snažiť ešte s výsledkom niečo spraviť. Slavia však hrá v obrane pozorne.
     
    61
    Aj naďalej sledujeme útočné akcie na oboch stranách, domácim sa však zatiaľ v tomto zápase nepodarilo nijak nebezpečne ohroziť bránku hostí. Času na to však ešte Maccabi má.
     
    62
    Slavia teraz operovala na útočnej polovičke, ale český celok vyprodukoval iba nepresnú prihrávku a dopredu tak ihneď idú domáci futbalisti.
     
    63
    Hostia sa teraz budú musieť brániť, domáci po zrazenej prihrávke získavajú rohový kop. Takýchto situácia od rohovej zástavky zatiaľ v tomto zápase veľa nebolo.
     
    64
    Domácim futbalistom táto situácia nič nepriniesla, hostia postupne dostali loptu do bezpečia. Maccabi však začína znova kombinovať na útočnej polovičke.
     
    65
    Pomaly sa chystá aj prvé striedanie na strane hostí, do hry by sa mal zapojiť Milan Škoda. Momentálne je pri lopte Slavia, ktorá sa nemá kam ponáhľať.
     
    67
    Mohlo byť znížené! Domáci futbalisti teraz poriadne vystrašili fanúšikov Slavie, pretože mali hneď dve veľké príležitosti na skórovanie. Najprv skončila strela Atara nožničkami na brvne, domáci futbalista sa zakrátko v pokutovom území dostal k odrazenej lopte a znova skúsil vystreliť, ale potom vytiahol výborný zákrok Laštůvka.
     
    69
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Tomáš Necid, prichádza Milan Škoda.
    69. Jan Laštůvka (SLA)
     
    70
    Maccabi zrejme predchádzajúca situácia nakopla, domáci sa teraz častejšie dostávajú do útoku, ale obrana Slavia si teraz už dáva veľký pozor.
     
    71
    Hostia sa teraz stiahli na svoje územie a tak sa do kombinácie dostávajú domáci futbalisti. Slavia však vysoko napáda rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv).
     
    73
    Slavia zahrávala priamy kop na útočnej polovičke, k lopte sa síce dostal Škoda, ale bol mu odpískaný nedovolení zákrok. Čas sa už domácim postupne kráti, Maccabi prehráva o dva góly.
     
    74
    Domáci sa teraz navyše nedostávajú k lopte, na útočnej polovičke kombinuje Slavia. Hostia ešte prejavujú aktivitu, na zakončenie na bránu však nemajú dostatok priestoru.
     
    75
    Striedanie v tíme Maccabi Tel Aviv: z ihriska odchádza Christian Battocchio, prichádza Tino-Sven Sušić.
     
    76
    Pred bránu hostí teraz smeroval center z pravej strany, ale loptu do bezpečia upratal Frydrych. Maccabi potom loptu stratilo a tak ide dopredu Slavia.
     
    77
    Hostia však vpredu nič zaujímavého nevymysleli a tak dopredu idú domáci futbalisti. Maccabi sa však do šancí nedostáva a to je pre hostí veľmi dobre.
     
    78
    Maccabi zahrávalo rohový kop, ale hostia loptu upratali do bezpečia. Následne domáci ešte zaútočili, pri lopte sú však znova futbalisti hosťujúceho mužstva.
     
    79
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Miroslav Stoch, prichádza Mick Van Buren.
     
    80
    Slavia teraz rozbieha kombináciu na útočnej polovičke, do zakončenia sa však moc nehrnie. Hostia takto aspoň získavajú cenné sekundy, do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút.
     
    81
    Ani v tejto časti hry sa domáci do šancí nedostávajú, lopta sa strieda na kopačkách oboch mužstiev. Zatiaľ to tak teda vyzerá, že Slavia získa dôležité tri body.
     
    82
    Slavia založila rýchly protiútok a Van Buren išiel za dlhou loptou, ocitol sa však v ofsajde. Aj napriek tomu zakončil, takže žltá karta ho určite neminie.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Mick Van Buren (SK Slavia Praha).
     
    83
    Stále neprichádza tlak domácich futbalistov, ktorí prehrávajú o dva góly a času na zdramatizovanie už veľa nie je. Slavia je tak čoraz bližšie k zisku 3 bodov.
     
    84
    Nič na tom nezmenil ani strela po rohovom kope domácich, Laštůvka bude odkopávať od svojej brány.
     
    85
    Na druhej strane sa v pokutovom území domácich dostával do zakončenia Van Buren, ale previnil sa iba útočným faulom.
     
    86
    Jaroslav Šilhavý má k dispozícii ešte jednu taktické striedanie. Zatiaľ domáci kombinujú na svojej polovičke, hostia dobre bránia stred poľa.
     
    87
    Pri postrannej čiare je už pripravený Dannny, čaká sa len na prerušenie hry.
     
    88
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Josef Hušbauer, prichádza Danny.
     
    89
    Pomaly už čakáme aj na údaj o nadstavenom čase. Stále neprichádza tlak domácich futbalistov a skóre zápasu je nezmenené 0:2!
     
    90
    Napokon hlavný rozhodca Kovács nadstavuje ešte 3 minúty!
     
    90+1
    Ani v nadstavenom čase neprichádzajú žiadne zaujímavé situácie, Slaviu už delí iba máličko od zisku troch bodov z toho zápasu.
     
    90+2
    V pokutovom území domácich sa dostával do zakončenia Danny, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Maccabi ešte skúša ísť dopredu, ale veľa času už neostáva.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase ešte hostia pridali jeden gól, opäť sa oň postaral kapitán Hušbauer a tak Slavia vyhráva nad Maccabi 2:0! Český celok tak má na svojom konte 8 bodov a nachádza sa na druhom mieste. V poslednom zápase skupiny tak bude hrať Slavia o postup doma s Astanou a stačí jej aj remizovať.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem už teda dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:57:17)

    Miroslav Revaj

    Góly: 45+1. Hušbauer, 54. Hušbauer

    Karty:   9. Avraham Rikan (MTA), 38. Davidzada (MTA), 40. Kjartansson (MTA), 72. Dor Peretz (MTA) – 42. Souček (SLA), 82. Van Buren (SLA)


    Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Yeini (C), Tibi, Ben Chaim I, Davidzada – Battocchio (75. T.-S. Sušić), Dor Peretz, Avraham Rikan (59. Golasa), Miha – Schoenfeld (59. Atar), Kjartansson.
    Náhradníci: Daniel – Itzhaki, Atar, Filipenka, Golasa, T.-S. Sušić, Dasa.

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Frydrych, Deli, Jugas, Sobol – Ngadeu, Souček – Stoch (79. Van Buren), Hušbauer (C) (88. Danny), Zmrhal – Necid (69. Milan Škoda).
    Náhradníci: Kovář – Altintop, Danny, Van Buren, Milan Škoda, Hromada.

    Rozhodca: Kovács – Marinescu, Artene (všetci Rumunsko)