Novosibirsk – HC Slovan sk 3:1 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Utorok 07.11.2017, 13:30 • Ľadový palác športu Sibir, Novosibirsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Štepánek na striedačke, Slovan hrá power play a má puk na hokejkách ešte len v strednom pásme.
     
    55:12
    Genoway vystrelil od modrej, Salák v pokľaku puk schoval niekde medzi svojimi betónmi, ktorý zrejme nevidel cez klbko hráčov, ktoré mu clonilo pred bránkoviskom.
    46:26 Andrej Jermakov - 3:1
     
    46:26
    Novosibirsk dal gól!
    Spoza bránkovej čiary puk smeroval za kruhy, tam sa doň oprel ANDREJ JERMAKOV, ktorý vystrelil, no puk zrejme do siete hostí dostal jeden z hráčov v bielom drese po nešťastnom teči. Asistencia: Alexander Bergström.
     
    45:58
    Barker dve minúty za hákovanie a presilovku si teraz zahrá Sibir.
    42:10 Marek Viedenský - 2:1
     
    42:10
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval s pukom v pásme domácich, Boychuk poslal z rohu klziska poza bránku puk na druhú stranu, odtiaľ Mikúš poslal puk pred bránkovisko a MAREK VIEDENSKÝ puk poslal za chrbát Saláka. Asistencie: Juraj Mikúš a Zach Boychuk.
     
    37:55
    Šerbatov leží na ľadovej ploche, Alexejev vystrojil Eliezerovi strom a ten zrejme dnes dohral. Alexejev putuje do šatne, Šerbatov opustil hraciu plochu po svojich. Trest pre Alexejeva päť minút za faul na hlavu a krk + do konca zápasu a presilovka pre belasých.
     
    32:38
    Enlund zakončil pri bránkovisku z pravej strany, Štepánek ho vychytal a pred chvíľou Jakub čelil strele Sannikova, ktorý bol rovnako sám na pravej strane, puk však poslal len do ochranného skla. Pripomínam, Slovan hrá presilovku!
     
    32:08
    Bodrov sa dostal v oslabení do brejku a zoči-voči Štepánkovi vystrelil švihom, Jakub puk vyrazil späť do hry a opäť podržal tím belasých.
     
    31:23
    Podrazenie v podaní Vorobiova, Slovan dostal možnosť na vrátenie sa späť do hry kontaktným gólom.
    29:23 Patrik Zackrisson - 2:0
     
    29:23
    Novosibirsk dal gól!
    Sibir využíva presilovú hru, Bergström spoza pravého kruhu poslal puk k bránkovisku, Osnovin ho posunul popred bránku na druhú stranu klziska a PATRIK ZACKRISSON už vedel, kam puk poslať. Asistencie: Viačeslav Osnovin a Alexander Bergström.
     
    27:41
    Nedovolené bránenie v podaní Genowaya, dve minúty trestu pre Colbyho a presilovka pre domácich.
     
    25:33
    Domáci sa dostali do brejkovej akcie a mohlo byť z toho prečíslenie tri na jedna, Buchtele vo výbornom obrannom zákroku trojku domácich vygumoval z akcie.
     
    23:13
    Levickij vystrelil z pravého kruhu, Štepánek puk poslal na ochrannú sieť a opäť tak podržal tím od Dunaja.
     
    21:24
    Nech sa na mňa Salák nehnevá, rozhodcovia mu to jedia a teraz dve minúty za nedovolené bránenie pre Mikúša, nech sa páči.
     
    16:35
    Salák rozohral akciu domácich, Sigariov vystrelil z medzikružia a zoči-voči Štepánkovi neuspel, Jakub ho vychytal v pokľaku pukom do lapačky.
     
    15:45
    Levickij bol faulovaný a leží na ľadovej ploche, Slovan pôjde do trojky, Voráček inkasuje dve minúty + desať za útok zozadu.
     
    15:10
    Šest hráčov na ľade, teraz však Slovan, Sibir si zahrá presilovú hru.
     
    13:58
    Enlund opečiatkoval svojim pukom spojnicu Štepánkovej bránky, po prvom prerušení hry zrejme budeme telefonovať.
     
    12:05
    Salák hral bez hokejky, bránil svoju pravú žrď, bol však faulovaný a Viedenský dostal dve minúty za nedovolené bránenie, aj keď je nutno napísať, že gólman domácich tomu pekne napomohol.
     
    11:29
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou, na trestnú putuje Jermakov a Slovan bude hrať dlho svoju presilovku.
     
    10:37
    Hákovanie v podaní Lukina a Sibir ide do trojky, Slovan má výbornú možnosť na vyrovnanie.
     
    10:25
    Šesť hráčov na ľadovej ploche a trest pre hráčsku lavičku domácich, Slovan dostal ponuku na vyrovnanie.
    06:08 Igor Levickij - 1:0
     
    06:08
    Novosibirsk dal gól!
    Domáci vytvorili v pásme hostí obrovský tlak, Jermakov na konci akcie vystrelil z ľavej strany od kruhu, Štepánek puk vyrazil pred seba a IGOR LEVICKIJ v dorážke poslal puk do siete hostí. Asistencie: Andrej Jermakov a Jonas Enlund.
     
    03:47
    Obrovská skrumáž pred bránkou belasých, Levickij neuspel na ľavej strane pri bránkovisku, Štepánek puk vyrazil a Levickij ani v dorážke spoza bránky puk do siete neposlal a ten len preletel bránkoviskom Slovana, keď Bodrov puk v bránkovisku minul.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 7. Levickij (Jermakov, Enlund), 30. Zackrisson (Osnovin, Bergström), 47. Jermakov (Bergström) – 43. Viedenský (J. Mikúš, Boychuk)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Jermakov, Vorobiov, Demidov, Lukin, Alexejev (A), Naumov – Sigariov, Zackrisson (A), Bergström – Levickij, Enlund, Bodrov – Sannikov, Šarov, Konkov (C) – Arťomov, Pervušin, Osnovin
    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Kožiak) – Voráček, Švarný (A), Ebert, Sersen, Meszároš (C), Bačík, Barker – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Genoway, Boychuk, Kašpar (A) – Mikúš, Viedenský, Buchtele – Hrnka, Sádecký, Sloboda

    Rozhodca: Vasiliev, Soin – Kučava, Šeľanin

    Diváci: 6.220