Novosibirsk – HC Slovan sk 3:1 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Utorok 07.11.2017, 13:30 • Ľadový palác športu Sibir, Novosibirsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci sa radujú zo zisku troch bodov a aj diváci boli dnes na výbornú, ako nikdy predtým v tejto aréne. V tretej tretine sa Slovan pri svojej dlhej presilovke kontaktným gólom vrátil späť do hry, no zakrátko domáci odskočili opäť na dva góly po nešťastnom teči Švarného. V druhej polovici tretiny Sibir už hral na zabezpečenú obranu a svoje vedenie udržal až do konca. Salákovi patrí za dnešný výkon uznanie a aj soška Oskara, pomer striel medzi žrde v tretej tretine 5:15, celkom 33:28. Slovan zo svojho tripu privezie k Dunaju len tri body a play-off je na míle vzdialené. Pekný podvečer priaznivcom hokeja želá Vladimír Korduliak. (16:08:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Slovan svojho súpera pod tlak nedostáva, Sibir výborne bráni svoje obranné pásmo.
     
    58:15
    Štepánek na striedačke, Slovan hrá power play a má puk na hokejkách ešte len v strednom pásme.
     
    57:47
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Osnovin z ľavej strany našiel na pravej Zackrissona, ktorý puk dobre netrafil a poslal ho za bránku Štepánka.
     
    57:10
    Voráček spoza bránky nahadzoval puk do bránkoviska domácich, Salák dobre čítal hru a puk schoval pod svoju rukavicu. Žiadne prekvapenie sa nekonalo, domáci fans sa bavia mexickou vlnou.
     
    56:19
    Sibir poslal puk von z pásma a nedovoľuje teraz belasým sa dostať do útočného pásma.
     
    55:21
    Sigariov pôjde do šatne na ošetrenie, Ebert pálil príklepom od modrej a puk dostal do nohy padajúci na ľad Sigariov.
     
    55:12
    Genoway vystrelil od modrej, Salák v pokľaku puk schoval niekde medzi svojimi betónmi, ktorý zrejme nevidel cez klbko hráčov, ktoré mu clonilo pred bránkoviskom.
     
    54:09
    Sádecký na výbornú v obrannom zákroku, pred chvíľou sme videli Švarného pokus z ľavej strany od modrej, Salák puk poslal do rohu klziska cez svoje rameno, Slovan hral chvíľu s pukom v pásme domácich, Sibir rozhodne nebráni svoje pohodlné vedenie.
     
    53:18
    Švarný vystrelil od modrej, puk skončil na ochrannej sieti, arbitri nariadili vhadzovanie po pravici Saláka.
     
    52:43
    Genoway nabil na hokejku Kašparovi, ktorý z vrcholu pravého kruhu puk poslal za bránku Saláka, škoda tejto peknej strely.
     
    51:02
    Puk skončil mimo hracej plochy, vhadzovať sa bude v strednom pásme a rozhodcovia v tejto tretine púšťajú hráčom zákroky na hranici pravidiel, pritvrdilo sa v oboch táboroch.
     
    50:45
    Sannikov pálil príklepom z ľavej strany od kruhu, Švarný puk poslal na ochrannú sieť, vhadzovať budeme po pravej ruke Štepánka.
     
    49:47
    Sersen vystrelil z otočky spoza kruhov, Salák puk vyrazil späť do hry, ako pred chvíľou Sersenov puk spoza ľavého kruhu, ktorý poslal za svoju bránku.
     
    48:48
    Sersen nahadzoval puk do pásma domácich, Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Štepánka.
    46:26 Andrej Jermakov - 3:1
     
    46:26
    Novosibirsk dal gól!
    Spoza bránkovej čiary puk smeroval za kruhy, tam sa doň oprel ANDREJ JERMAKOV, ktorý vystrelil, no puk zrejme do siete hostí dostal jeden z hráčov v bielom drese po nešťastnom teči. Asistencia: Alexander Bergström.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 7. Levickij (Jermakov, Enlund), 30. Zackrisson (Osnovin, Bergström), 47. Jermakov (Bergström) – 43. Viedenský (J. Mikúš, Boychuk)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Jermakov, Vorobiov, Demidov, Lukin, Alexejev (A), Naumov – Sigariov, Zackrisson (A), Bergström – Levickij, Enlund, Bodrov – Sannikov, Šarov, Konkov (C) – Arťomov, Pervušin, Osnovin
    HC SLOVAN Bratislava: Štepánek (Kožiak) – Voráček, Švarný (A), Ebert, Sersen, Meszároš (C), Bačík, Barker – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Genoway, Boychuk, Kašpar (A) – Mikúš, Viedenský, Buchtele – Hrnka, Sádecký, Sloboda

    Rozhodca: Vasiliev, Soin – Kučava, Šeľanin

    Diváci: 6.220