Barys – CSKA Moskva 5:3 (kon.) | Omsk – HC Slovan sk 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Helsinki 0:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 05.11.2017, 12:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Jevgenij Medvedev - 5:1
     
    56:32
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk opäť umne zakombinoval s pukom v zóne belasých, puk po modrej z ľavej strany na pravú poslal Menšikov, do puku sa oprel JEVGENIJ MEDVEDEV a prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencie: Vitalij Menšikov a Dmitrij Kugryšev.
     
    50:04
    Kugryšev spálil peknú tutovku, dostal sa s pukom po kľučke vpravo a z uhla vystrelil, dokázal však minúť odkrytú časť Mazancovej bránky a puk skončil v rohu klziska.
    46:59 Kirill Semionov - 4:1
     
    46:59
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk diktuje tón hry a po šachovnicovej akcii navyšuje vedenie KIRILL SEMIONOV, ktorý v bránkovisku do siete hostí usmernil puk z pravej strany od Lisova. Asistencie: Nikita Lisov a André Petersson.
    45:35 Maxim Minejev - 3:1
     
    45:35
    Avangard Omsk dal gól!
    Michejev potiahol puk do pásma, z pravej strany od kruhu poslal puk vľavo na modrú a príklepom od modrej pomedzi betóny puk do bránky hostí poslal MAXIM MINEJEV. Asistencie: Iľja Michejev a Dmitrij Kugryšev.
     
    40:46
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou inkasuje dve minúty Kašpar, Omsk bude hrať svoju presilovku.
     
    34:52
    Čudinov sa na pravom kruhu oprel do puku a svojim príklepom opečiatkoval žrď Mazancovej klietky, Omsk drží súpera pod tlakom.
    33:50 Michail Fisenko - 2:1
     
    33:50
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk opäť vyhral buly a dokonale pomotal hosťom hlavy. Spoza bránky Kugryšev poslal diagonálny puk popred bránkovisko na zakončenie Medvedevovi, Jevgenij vystrelil, Mazanec puk poslal pred seba a do prázdnej bránky v dorážke uspel MICHAIL FISENKO. Asistencie: Jevgenij Medvedev a Dmitrij Kugryšev.
     
    29:02
    Na ľavú stranu dostal puk na hokejku úplne voľný Ahnelöv, ktorý sa mohol opýtať Mazanca, kam to chce, Marek ho však vychytal a Jonas sa do listiny strelcov nateraz nezapíše.
     
    28:16
    Prečíslenie domácich tri na jedna, puk smeroval z ľavej strany na dvoch voľných hráčov v čiernom drese, Švarný na výbornú v defenzíve a puk hokejkou poslal do priestoru medzi dvoch voľných hráčov Avangardu.
    26:06 Jan Buchtele - 1:1
     
    26:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil brejkovú akciu, Boychuk z pravej strany naservíroval puk na stred poľa, JAN BUCHTELE vymyslel lišiacku kľučku a zo Šilina urobil štatistu. Asistencia: Zach Boychuk.
    18:25 Jevgenij Medvedev - 1:0
     
    18:25
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci zamkli súpera v pásme, od ľavého kruhu Stas poslal puk k bránkovisku, tam ho spracoval Everbeg, poslal ho na druhú stranu bránkoviska a kapitán domácich JEVGENIJ MEDVEDEV otvoril účet večera. Asistencie: Dennis Everberg a Andrej Stas.
     
    17:05
    Za seknutie dostal Després trest v trvaní päť minút a do konca zápasu, trest odsedí Buchtele a Slovan čaká dlhé oslabenie.
     
    14:58
    Meszároš dve minúty za podrazenie, presilovka pre Omsk.
     
    14:43
    Signalizované vylúčenie hostí, puk na ľavý kruh dostal Purcell, ktorý ho namieril do odkrytej časti bránky hostí, Mazanec sa stihol presunúť a puk vyraziť v páde svojimi betónmi späť do hry.
     
    11:24
    Michejev potiahol puk do pásma hostí, posunul ho vpravo na kruh Kugryševovi, ktorý vystrelil, Mazanec v pokľaku zrazil betóny k sebe a puk schoval medzi svoje kolená.
     
    05:21
    Hlavný hru prerušil, Šťastný zostal ležať na ľade a zrejme dostal hokejkou do tváre, Stas tak za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou inkasuje dve + dve minúty.
     
    03:50
    Després zakončil z pravej strany pred bránkoviskom, Simon bol v dobrej palebnej pozícii, Šilin však v pokľaku puk schoval niekde vo svojom výstroji.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Medvedev (Everberg, Stas), 34. Fisenko (Medvedev, Kugryšev), 46. Minejev (Michejev, Kugryšev), 47. Semionov (Lisov, A. Petersson), 57. Medvedev (Menšikov, Kugryšev) – 27. Buchtele (Boychuk)


    Avangard Omsk: Šilin (Furch) – Čudinov, Ahnelöv, Martynov, Minejev, Medvedev (C), Menšikov, Lisov, Berezin – Petersson, Semionov, Purcell – Michejev, Fisenko (A), Kugryšev – Everberg, Stas (A), Kovaľov – Žukenov, Chochriakov, Fajzullin
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Ebert, Sersen, Meszároš (C), Després, Voráček, Švarný (A), Barker – Genoway, Boychuk, Buchtele – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Hlinka, Sádecký, Hrnka

    Rozhodca: Hofman, Sergejev – Šišlo, Ivanov

    Diváci: 8.270