Barys – CSKA Moskva 5:3 (kon.) | Omsk – HC Slovan sk 5:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Helsinki 0:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 05.11.2017, 12:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    HC Slovan zaknihoval v piatok víťazstvo na ľade Jugry Chanty Mansijsk, v nedeľu sa na pravé poludnie predstaví na ľade Avangardu Omsk, s ktorým na deň presne pred dvomi mesiacmi prehral v Bratislave 1:4, keď jediný gól belasých zaznamenal Marek Viedenský.

    Klub Avangard vznikol v roku 1950. Hrával ruskú najvyššiu súťaž a v roku 2004 sa stal jej víťazom, aby v roku 2005 vyhral súťaž „Pohár európskych majstrov“. Od roku 2008 hráva klub nadnárodnú súťaž KHL. Mesto Omsk je druhým najväčším mestom na Sibíri s počtom viac ako 1.154.000 obyvateľov.

    Od vzniku KHL Omsk nehráva v súťaži žiadne druhé husle. V šiestich ročníkoch sa vždy prebojoval do play-off súťaže a v konečnom účtovaní sa umiestnil postupne na 8., 12., a 5. mieste. Vo štvrtom ročníku hráči Avangardu obsadili krásne druhé miesto, keď vo finále nestačili na hráčov Dinama Moskva. V piatej sezóne obsadil Avangard opäť krásne 5. miesto. Až šiesta sezóna zatvorila hráčom brány play-off a tak Avangard zaknihoval celkové 20. miesto. Siedma sezóna sa opäť niesla v duchu play-off, Omsk v prvom kole vystavil stopku Barysu Astana, no v konferenčnom semifinále nestačil na AK Bars, ktorému podľahol v sérii 1:4 na zápasy. V tej ôsmej Omsk vyhral základnú časť Východnej konferencie zo ziskom 106 bodov a na rad prišlo play-off. Najskôr to bol hladký postup v sérii 4:0 na zápasy s Nižnekamskom, no v konferenčnom semifinále Avangardu vystavili stopku hráči z Ufy, ktorí sériu dotiahli do víťazného konca pomerom 4:3. Omsk tak v konečnom účtovaní obsadil opäť krásne 5. miesto. V uplynulej sezóne Avangard v play-off vystavil stopku pre námorníkov z Vladivostoku, keď sériu ukončil v pomere 4:2 na zápasy, no ďalšia prekážka menom AK Bars Kazaň sa prekonať nedala a záverečný rezultát bol 2:4 na zápasy. Omsk tak ukončil účinkovanie na peknom 7. mieste.

    Kostru mužstva tvoria hráči z troch krajín. Dres obliekajú prevažne hráči z Ruskej federácie, doplnení piatimi hráčmi zo Švédska, jedným z Kanady a jedným z Českej republiky – gólman Dominik Furch. Avangard hráva svoje domáce zápasy v hale s názvom Aréna-Omsk, ktorá má kapacitu 10.318 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Andrej Vladimírovič Skabelka.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Omsk z 29 zápasov 50 bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a do tabuľky zapísal zatiaľ 28 bodov. Na rad prichádza odveta a domáci tím je z formy

    Najproduktívnejším hráčom v tíme hostí je 19 bodový Radek Smoleňák (5+14), na druhej priečke 18 bodový Colby Genoway (5+13). V tíme domácich sú na čele kanadského bodovania 17 bodoví: Iľja Michejev a André Petersson (7+10). Gólman hostí Jakub Štepánek s 91,7% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,93 gólov na zápas, Marek Mazanec90,1% úspešnosť zásahov s priemerom 3,32 gólov na zápas. Na druhej strane Dominik Furch s 93,9% úspešnosťou zásahov pri priemere 1,67 gólov na zápas, Oleg Šilin91,9% úspešnosť zásahov s priemerom 2,16 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, v Aréna Omsk bude hostiť klub zo Slovenska a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    Avangard Omsk:

    Šilin (Furch) – Čudinov, Ahnelöv, Martynov, Minejev, Medvedev (C), Menšikov, Lisov, Berezin – Petersson, Semionov, Purcell – Michejev, Fisenko (A), Kugryšev – Everberg, Stas (A), Kovaľov – Žukenov, Chochriakov, Fajzullin

    HC Slovan Bratislava:

    Mazanec (Štepánek) – Ebert, Sersen, Meszároš (C), Després, Voráček, Švarný (A), Barker – Genoway, Boychuk, Buchtele – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Hlinka, Sádecký, Hrnka

    Rozhodca:

    Hofman, Sergejev – Šišlo, Ivanov.
     
    Príjemné poludnie a dobrú chuť k obedu želám priaznivcom hokeja, belasí sa dnes predstavia na ľade Avangardu Omsk a o chvíľu vykorčuľujú na ľad aktéri oboch klubov.
     
    Na ľadovej ploche už máme oba tímy, Slovan v bielych farbách, Avangard v čiernych dresoch, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude pripravené k úvodnému buly dnešného duelu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:46
    Fisenko sa postaral o prvý zápis Mazanca do štatistík, ktorý ľavým betónom poslal späť do hry puk po strele Fisenka z ľavého kruhu.
     
    02:29
    Spoza kruhov vystrelil príklepom jeden z domácich borcov, ani teraz sa však skóre zápasu meniť nebude, hráme od úvodu v rýchlom tempe, zatiaľ bez prerušenia hry.
     
    03:15
    Genoway hľadal pukom z pravej strany od mantinelu pred bránkoviskom Boychuka, nenašiel ho, Šilin bol bez práce.
     
    03:50
    Després zakončil z pravej strany pred bránkoviskom, Simon bol v dobrej palebnej pozícii, Šilin však v pokľaku puk schoval niekde vo svojom výstroji.
     
    04:10
    Voráček nahadzoval puk na bránku domácich, Šilin ho poslal do rohu klziska, puk držia na hokejkách chlapci v bielych dresoch.
     
    05:21
    Hlavný hru prerušil, Šťastný zostal ležať na ľade a zrejme dostal hokejkou do tváre, Stas tak za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou inkasuje dve + dve minúty.
     
    05:56
    Buchtele bol nikým nekrytý pred bránkoviskom, dostal puk na hokejku, nedokázal však efektne vystreliť a puk Šilin poľahky schoval vo svojej lapačke.
     
    06:22
    Řepík vystrelil spomedzi kruhov, kam dostal puk spoza bránky, Šilin dobre čítal hru a opäť v pokľaku puk likviduje vo svojom náručí.
     
    07:18
    Ebert vystrelil z pravej strany spoza kruhu, puk bol zblokovaný a Šilin zasahovať nemusel, zakrátko domáci puk poslali von z pásma.
     
    07:57
    Meszároš od modrej preveril pozornosť Šilina, ktorý puk vyrazil späť do hry a Avangard v oslabení zakladá svoju útočnú akciu.
     
    08:14
    Puk skončil v rohu klziska pri Mazancovi z dohľadu rozhodcov, hra prerušená, vhadzujeme po pravej ruke Mazanca.
     
    08:55
    Slovan hral s pukom na hokejkách v pásme domácich, strelu na bránku neposlal, o puk prišiel a Fisenko ho poslal von z pásma.
     
    09:21
    Domáci v plnom počte, Slovan svoju dlhú presilovú hru na otvorenie účtu dnešného duelu nevyužil.
     
    10:23
    Hrnka s Hlinkom si to namierili stredom hracej plochy do zóny domácich, za modrou o puk prišli a Omsk môže vyraziť do akcie.
     
    11:24
    Michejev potiahol puk do pásma hostí, posunul ho vpravo na kruh Kugryševovi, ktorý vystrelil, Mazanec v pokľaku zrazil betóny k sebe a puk schoval medzi svoje kolená.
     
    12:05
    Puk sa odrazil k bránkovisku hostí, Fajzullin sa k zakončeniu nedostal, defenzíva hostí puk opäť poslala za svoju bránku.
     
    14:01
    Oblúčikom letiaci puk na bránku domácich Šilin dostal pod svoju kontrolu, schoval ho v rukavici a skončil na ľadovej ploche po zákroku ako futbalový brankár.
     
    14:43
    Signalizované vylúčenie hostí, puk na ľavý kruh dostal Purcell, ktorý ho namieril do odkrytej časti bránky hostí, Mazanec sa stihol presunúť a puk vyraziť v páde svojimi betónmi späť do hry.
     
    14:58
    Meszároš dve minúty za podrazenie, presilovka pre Omsk.
     
    15:58
    Ani teraz Omsk nezamkol hostí v pásme, Slovan posiela ďalší puk von z pásma a polovica zo svojho oslabenia je minulosťou.
     
    16:44
    Čudinov strieľal z pravej strany od kruhu z vnútornej strany, minul bránku hostí, Mazanec bol v strehu.
     
    16:58
    Hostia v plnom počte, Meszároš je späť na ľadovej ploche.
     
    17:05
    Za seknutie dostal Després trest v trvaní päť minút a do konca zápasu, trest odsedí Buchtele a Slovan čaká dlhé oslabenie.
     
    17:42
    Omsk zamkol hostí v pásme, strelu od modrej zblokoval Viedenský a puk sa odrazil do stredného pásma, Slovan môže narýchlo prestriedať.
     
    18:25
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci zamkli súpera v pásme, od ľavého kruhu Stas poslal puk k bránkovisku, tam ho spracoval Everbeg, poslal ho na druhú stranu bránkoviska a kapitán domácich JEVGENIJ MEDVEDEV otvoril účet večera. Asistencie: Dennis Everberg a Andrej Stas.
    18:25 Jevgenij Medvedev - 1:0
     
    19:49
    Meszároš v závere tretiny poslal puk na bránku domácich, minul ju však a Šilin si mohol vydýchnuť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina v Omsku sa hrala vo svižnom tempe, defenzíva na oboch stranách hrala na výbornú a videli sme minimum vyložených gólových šancí. Slovan dostal k dispozícii presilovku v dĺžke štyroch minút, nevyužil ju. Potom hrali presilovku domáci, Slovan ju umne ubránil, no len čo skončila, dostal Després „päťku a game over“, nuž a Omsk sa ujal vedenia. Vo svojej presilovke budú domáci pokračovať aj v úvode druhej tretiny, pomer striel medzi žrde v tej prvej 8:8.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 12:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:18
    Petersson vystrelil z vnútornej strany ľavého kruhu, Omsk minútu točil hostí v pásme, puk bol zblokovaný a skončil na ochrannej sieti.
     
    21:35
    Martynov sa prezentoval pukom z pravej strany, Mazanec cez ochranné sklo puk poslal na sieť, vhadzujeme po ľavej ruke Mazanca.
     
    22:05
    Hostia v plnom počte, Slovan tak bude už hrať s plným počtom hráčov na ľadovej ploche.
     
    22:52
    Žukenov po prechode modrou nahodil puk na bránku hostí, Mazanec puk letiaci tesne nad ľadom schoval vo svojej rukavici a pohotovo rozohral na hokejky svojim spoluhráčom, ktorí veru dnes na buly veľmi úspešní nie sú.
     
    24:32
    Trochu nepresností v tejto fáze hry, a to na oboch stranách, aj v tejto tretine hráme vo svižnom tempe.
     
    25:08
    Po dlhšom čase prerušenie hry, zakázané uvoľnenie Slovan, ktorý tak nemôže na ľad poslať čerstvé sily.
     
    25:28
    Ebert po dlhom sóle vystrelil z pravej strany od kruhu, Šilin puk poslal do rohu klziska.
     
    25:37
    Domáci sa takmer dostali v prečíslení do šance, napokon to pred bránkoviskom Mazanca pokazili a Marek tak poľahky mohol puk poslať späť do hry.
     
    26:06
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil brejkovú akciu, Boychuk z pravej strany naservíroval puk na stred poľa, JAN BUCHTELE vymyslel lišiacku kľučku a zo Šilina urobil štatistu. Asistencia: Zach Boychuk.
    26:06 Jan Buchtele - 1:1
     
    27:36
    Omsk dlho držal hostí v pásme, napokon puk pred bránkovisko dostal na hokejku z ľavej strany Semionov, zakončenie pokazil a puk poslal do rohu klziska.
     
    28:16
    Prečíslenie domácich tri na jedna, puk smeroval z ľavej strany na dvoch voľných hráčov v čiernom drese, Švarný na výbornú v defenzíve a puk hokejkou poslal do priestoru medzi dvoch voľných hráčov Avangardu.
     
    29:02
    Na ľavú stranu dostal puk na hokejku úplne voľný Ahnelöv, ktorý sa mohol opýtať Mazanca, kam to chce, Marek ho však vychytal a Jonas sa do listiny strelcov nateraz nezapíše.
     
    30:33
    Sádecký poslal puk za pravý kruh a na bránku domácich ho nahodil Meszároš, Šilin puk schoval v rukavici a vhadzovať tak budeme po jeho ľavej ruke.
     
    30:51
    Pekná akcia hostí, na jej konci Kašpar poslal puk z ľavej strany vpravo Viedenskému, Marek efektne zakončiť nedokázal, bol tiesnený, puk skončil cez hokejku Šilina v rohu klziska.
     
    32:15
    Hrnka premiešal puk na hokejke, vystrelil z medzikruža spoza obrancu domácich, Šilin dokázal puk poslať do rohu klziska a zmenu skóre nepripustil.
     
    33:23
    Slovan chyboval pri prechode do útočného pásma, po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať po pravej ruke Mazanca.
     
    33:39
    Semionov vystrelil spoza kruhov, Mazanec cez oblúčik puk letiaci vo vzduchu schoval bezpečne vo svojej rukavici.
     
    33:50
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk opäť vyhral buly a dokonale pomotal hosťom hlavy. Spoza bránky Kugryšev poslal diagonálny puk popred bránkovisko na zakončenie Medvedevovi, Jevgenij vystrelil, Mazanec puk poslal pred seba a do prázdnej bránky v dorážke uspel MICHAIL FISENKO. Asistencie: Jevgenij Medvedev a Dmitrij Kugryšev.
    33:50 Michail Fisenko - 2:1
     
    34:52
    Čudinov sa na pravom kruhu oprel do puku a svojim príklepom opečiatkoval žrď Mazancovej klietky, Omsk drží súpera pod tlakom.
     
    35:22
    Omsk držal belasých v pásme, napokon tlak domácich prerušil hlavný rozhodca, ktorý hru prerušil. Dôvodom bol fakt, že puk po strele domácich trafil masku gólmana belasých.
     
    36:09
    Purcell držal puk na hokejke a nakoniec aj sám zakončil z pravej strany od kruhu, Mazanec puk vyrazil späť do hry a Slovan ho dostal pod svoju kontrolu.
     
    37:18
    Slovan len vyhodil puk von z pásma a ubránil sa teraz nie kombinačnej akcii domácich len za cenu zakázaného uvoľnenia. Už aby sme boli v šatni.
     
    37:27
    Opäť zakázané uvoľnenie Slovan, hra sa sťahuje pred Mazanca.
     
    38:16
    Slovan v závere tretiny v útoku bezzubý, Šilin veľa práce v bránke domácich teraz veru nemá.
     
    39:32
    Hrnka spoza bránky poslal puk medzi kruhy, vystrelil Ebert, so svojou vychýlenou muškou len opečiatkoval ochranné sklo a gól do šatne neuvidíme.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Omsk začal druhú časť presilovou hrou a tlakom v pásme súpera. Slovan však odolal a snažil sa vyrovnať aktivitu domácich na ľadovej ploche. Po peknej brejkovej akcii pekným gólom vyrovnal, no Omsk prepol na vyšší rýchlostný stupeň a držal taktovku hry pevne vo svojich rukách. Odmenou mu bol druhý gól v sieti Slovana a tak pred treťou tretinou domáci odchádzali do šatne spokojnejší. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 16:6.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 13:41.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:12
    Omsk to skúšal na nahodený puk, vyrobil však zakázané uvoľnenie, pásmo pre Slovan.
     
    40:36
    Šerbatov vystrelil z ľavej strany od kruhu príklepom, Minejev vložil do dráhy puku svoju hokejku a puk poslal na ochrannú sieť.
     
    40:42
    Slovan vyhral buly, puk smeroval na čiaru a odtiaľ pálil Barker, aj tento puk defenzíva domácich usmernila na ochrannú sieť.
     
    40:46
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou inkasuje dve minúty Kašpar, Omsk bude hrať svoju presilovku.
     
    41:47
    Omsk zamkol hostí v pásme, strelu Martynova spoza kruhov Mazanec vyrazil a defenzíva hostí puk poslala k mantinelu.
     
    42:30
    Z ľavého kruhu strieľanou prihrávkou puk do bránkoviska hostí poslal jeden z domácich borcov, Slovan sa ubránil a puk skončil v rohu klziska.
     
    42:46
    Hostia v plnom počte, Slovan hral celé oslabenie vo svojom pásme pod tlakom, dokázal však úspešne odolať a stále je v hre o zisk aspoň jedného bodu.
     
    43:57
    Fajzullin spoza bránky z pravej strany priviezol puk na hokejke do bránkoviska, Mazanec ho pohotovo schoval pod svoje rukavice a upokojil hru na ľadovej ploche.
     
    45:09
    Omsk poslal puk von z pásma až k Mazancovi, Slovan sa bude musieť po puk vrátiť a vyrobiť inú akciu.
     
    45:35
    Avangard Omsk dal gól!
    Michejev potiahol puk do pásma, z pravej strany od kruhu poslal puk vľavo na modrú a príklepom od modrej pomedzi betóny puk do bránky hostí poslal MAXIM MINEJEV. Asistencie: Iľja Michejev a Dmitrij Kugryšev.
    45:35 Maxim Minejev - 3:1
     
    46:59
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk diktuje tón hry a po šachovnicovej akcii navyšuje vedenie KIRILL SEMIONOV, ktorý v bránkovisku do siete hostí usmernil puk z pravej strany od Lisova. Asistencie: Nikita Lisov a André Petersson.
    46:59 Kirill Semionov - 4:1
     
    47:59
    Slovan nahodil puk do pásma domácich a svoju akciu pokazil, po zakázanom uvoľnení sa hra presťahuje pred Mazanca.
     
    48:06
    Švarný odstrčil od Mazanca Žukenova, ktorý chcel dobiedzať a vysekať puk spod rukavíc Mazanca, keď Marek zlikvidoval puk po strele Medvedeva od modrej.
     
    48:15
    Slovan opäť poslal puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa nám začala kúskovať.
     
    48:56
    Z vrcholu pravého kruhu k streľbe napriahol Berezin, svojim pukom však len opečiatkoval ochranné sklo za bránkou Mazanca.
     
    49:22
    Švarný vystrelil od modrej z jej stredu, Šilin v stoji puk schoval vo svojej rukavici.
     
    50:04
    Kugryšev spálil peknú tutovku, dostal sa s pukom po kľučke vpravo a z uhla vystrelil, dokázal však minúť odkrytú časť Mazancovej bránky a puk skončil v rohu klziska.
     
    51:52
    Slovan poslal puk von z pásma, oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily, Omsk svojou hrou baví početné domáce publikum.
     
    52:44
    Slovan odišiel z arény a na ľade vidíme už len jedno mužstvo, Švarný oslobodil belasých len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    53:09
    Lisov z pravej strany nahodil puk pred bránku, Michejev ho nedokázal tečovať za chrbát Mazanca, belasí sa zmocnili puku a vyrážajú do akcie.
     
    54:06
    Semionov po prechode modrou vystrelil príklepom, Mazanec puk poslal za svoju bránku, domáce publikum sa baví mexickou vlnou.
     
    54:48
    Peknou pohotovou strelou sa spoza pravého kruhu prezentoval zrejme Švarný, Šilin puk poslal do rohu klziska, Slovan hrá s pukom na hokejkách a drží Omsk v obrannom pásme.
     
    55:58
    Kugryšev z pravej strany priviezol puk k bránke hostí a nahodil ho do bránkoviska, Mazanec si postrážil priestor pri ľavej žrdi a puk cez hokejku schoval pod svojou rukavicou.
     
    56:08
    Zakázané uvoľnenie belasých, hra sa tak opäť sťahuje pred Mazanca, vhadzujeme po ľavej ruke brankára Slovana.
     
    56:32
    Avangard Omsk dal gól!
    Omsk opäť umne zakombinoval s pukom v zóne belasých, puk po modrej z ľavej strany na pravú poslal Menšikov, do puku sa oprel JEVGENIJ MEDVEDEV a prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencie: Vitalij Menšikov a Dmitrij Kugryšev.
    56:32 Jevgenij Medvedev - 5:1
     
    57:07
    Ebert hľadal pukom pred bránkoviskom Šťastného, Andrej nemal priestor na efektné zakončenie a puk skončil za bránkou domácich.
     
    58:25
    Arénou znie mohutné Avangard a publikum sa raduje nielen zo zisku troch bodov, ale aj z pekného hokeja, veď Omsk po sérii nevydarených zápasoch boduje dnes naplno.
     
    59:25
    Mazanec spoza svojej bránky rozohráva možno poslednú akciu dnešného hokejového predstavenia.
     
    59:59
    Šerbatov ešte stihol poslať puk medzi tri žrde domácej bránky, Šilin v pokľaku zlikvidoval aj tento puk a zmenu skóre nepripustil.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované a Omsk právom dnes zapisuje do tabuľky všetky tri body. Po vylúčení Desprésa sa Avangard dostal na koňa a začal diktovať nielen tempo hry, no dokonale napĺňať aj scenár zápasu, ktorý mu naordinoval tréner Skabelka. Slovan síce dokázal vyrovnať v druhej tretine, Omsk však dnes žiadne prekvapenie nedopustil, svojich fans bavil pekným hokejom a navyšoval svoje konto. Raz za chrbtom Mazanca ešte zvonila konštrukcia jeho bránky, pomer striel medzi žrde v tretej tretine 16:11, celkom 40:25. Pekné popoludnie fanúšikom hokeja želá Vladimír Korduliak. (14:21:11)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Medvedev (Everberg, Stas), 34. Fisenko (Medvedev, Kugryšev), 46. Minejev (Michejev, Kugryšev), 47. Semionov (Lisov, A. Petersson), 57. Medvedev (Menšikov, Kugryšev) – 27. Buchtele (Boychuk)


    Avangard Omsk: Šilin (Furch) – Čudinov, Ahnelöv, Martynov, Minejev, Medvedev (C), Menšikov, Lisov, Berezin – Petersson, Semionov, Purcell – Michejev, Fisenko (A), Kugryšev – Everberg, Stas (A), Kovaľov – Žukenov, Chochriakov, Fajzullin
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Ebert, Sersen, Meszároš (C), Després, Voráček, Švarný (A), Barker – Genoway, Boychuk, Buchtele – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Skalický, Šťastný, Šerbatov – Hlinka, Sádecký, Hrnka

    Rozhodca: Hofman, Sergejev – Šišlo, Ivanov

    Diváci: 8.270