Kladno – Zlín 6:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – Třinec 3:2 (2:1 po s.n.)
Sparta Praha – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 0:3 (kon.)
Slavia – Liberec 2:3 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 03.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vítkovice nahazovaly kotouče na branku, ale ani jeden v brance neskončil. PETR CHLÁN následně vyhazoval a jeho oblouček skončil až v opuštěné vítkovické kleci! Bez asistence.
     
    59:22
    Vítkovice si vzaly timeout a odvolaly Matyáše Daňu. Pokračovat se bude před brankou Dominika Pavláta.
     
    59:05
    A další šance Pirátů! Josef Bajer si nabruslil před branku, kde zakončoval bekhendem. Hostujícího brankáře ale nepokořil!
     
    58:49
    Martin Hřebíček zakončoval z mezikruží, kde se mu ovšem nepovedlo překonat hostujícího brankáře, z úhlu neuspěl ani Josef Bajer!
     
    56:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    A konečně to tam domácím padlo! Petr Chlán ujel po pravé straně do úniku, kde předložil neodolatelnou nabídku pro DANIELA ŠILARA. Ten před brankou udělal bekhend, kde kotouč dostal přes beton Matyáše Dani. Asistence: Petr Chlán.
     
    56:10
    Aktivní Petr Chlán ujel podél pravého mantinelu až před branku, kde zakončoval bekhendem mezi betony. Mezírku ovšem trefit nedokázal!
     
    54:45
    Hned po vhazování střílel Martin Hřebíček, kterému se ale nepovedlo prostřelit na přední tyčce připraveného Daňu!
     
    52:03
    Petr Chlán nyní obral bránící hráče a zakončoval k pravé tyčce. Svým pokusem ovšem nakonec trefil jen lapačku Dani.
     
    51:10
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Kopic – 2 min., podražení).
     
    47:54
    František Wágner našel parádně najetého Tomáše Adámka, který unikal sám na Daňu, toho ale svižným pokusem nakonec nepřekonal!
     
    46:46
    Domácí se mohli prosadit v oslabení! Tom Polák dostal kotouč před branku, kde zakončoval nad beton Dani, toho ale nakonec svým pokusem nepřekonal!
     
    45:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Hřebíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:29
    Vítkovice se dočkaly branky, kterou vsítil Radim Toman. Ten ovšem zakončoval v momentě, kdy byl ohrožován Dominik Pavlát. Rozhodčí tak jednoznačně rozpažil.
     
    42:02
    Na druhé straně parádně zakončoval Petr Chlán z mezikruží, svým pokusem ovšem trefil jen vyrážečku brankáře. Podobně si na druhé straně počínal také Radim Toman.
     
    41:25
    Radim Toman si od pravého mantinelu najel až před Pavláta, kde zakončoval bekhendem. Ani nyní ale chomutovského brankáře nepřekonal!
     
    39:45
    Ještě jedná velká šance hostů! Dominika Raška dostal kotouč mezi kruhy, odkud zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen na betonech připraveného Pavláta.
     
    36:18
    Jako první se signalizoval trest pro hosty za faul na Jakuba Kövera. Po odpískání přišel ovšem tvrdý hit Toma Poláka, po němž byla k vidění menší šarvátka. Chomutovský útočník míří na trestnou lavici, na druhé straně to je Ján Blaško a
     
    35:14
    Po zakončení Tadeáše Víchy se v brankovišti pokoušel prosadit Tomáš Adámek. Ten v brankovišti nastavoval hokejku, ale puk skončil jen na betonech Dani!
     
    33:05
    Následně ujížděl Radim Toman, který mohl vstřelit první branku utkání. V samostatném úniku ovšem mířil pouze do betonu Dominika Pavláta!
     
    30:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Kleiner – 2 min., vražení na hrazení).
     
    30:07
    Parádní přihrávkou našel Tomáš Hajič volného Petra Chlána. Ten rychle zakončoval, ale pozorného Matyáše Daňu nepřekonal ani on!
     
    29:12
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Kamil Klíma – 2 min., podražení).
     
    28:49
    K volnému kotouči se dostal Jakub Kleiner, jenž zakončoval, ale neuspěl. František Wágner následně dostal puk před volnou branku, kde byl ale rychle sražen a k zakončení nedošlo!
     
    26:58
    Následně se Vítkovice dostaly do protiútoku, který zakončoval David Malát střelou do protipohybu Dominika Pavláta. Nakonec ale trefil jen tyčku, od níž se puk dostal do držení chomutovského mága.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Kopic – 2 min., podražení).
     
    25:05
    Z levého kruhu to zkoušel Radim Toman, produktivní hostující hráč. Dominik Pavlát kotouč vyrážel nad svou branku, plachtící kotouč málem spadl do branky.
     
    22:15
    Do skvělé akce si následně najel Petr Chlán, který si individuálně sjel mezi kruhy a zakončoval. Ovšem jen do výstroje připraveného brankáře!
     
    21:34
    Z vrcholku kruhů to zkoušel k pravé tyčce Tom Polák, jenž svižně zakončoval. Jeho pokus ovšem skončil v lapačce připraveného Dani.
     
    20:54
    Ve velké šanci Vítkovice! Po střele od pravého mantinelu se k dorážce dostával jeden z hráčů, který ovšem zblízka chomutovskou branku přestřelil.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Radim Štěpánek – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Viliam Šeliga – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    11:21
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Raček – 2 min., hákování).
     
    10:12
    Další série šancí domácího celku. Tvrdě pálil Daniel Novák a před brankou zakončoval jmenovec Adam. Ani jeden z hráčů ovšem pozorného brankáře nepřekonal!
     
    09:04
    Zpoza branky to bekhendem zkoušel Petr Chlán, ale jeho solidní pokus nakonec skončil je na betonech připraveného Matyáše Dani!
     
    03:32
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Matěj Kučera – 2 min., držení protihráče).
     
    02:39
    Nebezpečná rána Kamila Klímy a nepříjemné dorážky před brankou Dominika Pavláta. Brankář Pirátů ovšem zachoval chladnou hlavu a branku neinkasoval!

    David Panuška

    Góly a asistencie: 57. Šilar (Chlán), 60. Chlán


    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Wágner, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Tůma, Šeliga, Šišolák, Šilar, Adámek.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Micka) – Kunc, Ficek, Kaláb, Zdeněk, Štěpánek, Kučera – Gřesík, Raček, Blaško, Konečný, Klíma, Raška, Malát, Fridrich, Toman, Potočný.

    Rozhodca: Petružálek – Coubal, Kokrment.