Novosibirsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Omsk – Helsinki 1:3 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (po pr.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan sk 2:4 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
CSKA Moskva
cz Piatok 03.11.2017, 13:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:52 Vjačeslav OSNOVIN - 1:5
     
    53:52
    Sibir právě vstřelil branku!
    VJAČESLAV OSNOVIN si na levém křídle v rychlosti posunul puk prvním dotykem do jízdy a na vrcholu kruhu napřáhl k nádherné střele s příklepem, která nad lapačkou Iljy Sorokina zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Novosibirsk dnes oslavuje 55 let od založení klubu a dočkal se alespoň čestného gólu – stav zápasu: 1-5.
    48:52 Maxim ŠALUNOV - 0:5
     
    48:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádherná souhra CSKA Moskva přináší pátý gól! Sergej Šumakov z pravého křídla krásně přenesl hru diagonálně doleva, kde z ostrého úhlu Kirill Kaprizov bez přípravy nahodil puk napříč brankovištěm na vzdálenější pravou tyč, a MAXIM ŠALUNOV zakončil parádní kombinaci z ostrého úhlu bez přípravy do odkryté brány! Asistence: Kirill Kaprizov a Sergej Šumakov.
    40:35 Ivan TĚLEGIN - 0:4
     
    40:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nikita Nestěrov přenesl hru zleva doprava a IVAN TĚLEGIN v rychlosti napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Alexandera Saláka zamířila do bližšího horního rohu! Nádherná a rychlá akce. Skóre: 0-4. Asistence: Nikita Nestěrov.
    37:44 Kirill KAPRIZOV - 0:3
     
    37:44
    CSKA právě vstřelilo branku!
    KIRILL KAPRIZOV se po krátké diagonální přihrávce z pravého kruhu na přední tyči nádherně otočil s pukem a po fantastické stahovačce kotouč po ledě zasunul do brány!
    17:43 Sergej ŠUMAKOV - 0:2
     
    17:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Andrej Světlakov po zablokované střele rychle objel bránu a poté zpoza ní krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování SERGEJE ŠUMAKOVA, který bez přípravy zamířil do odkryté brány! CSKA vede 2:0. Asistence: Andrej Světlakov.
    15:25 Andrej KUZMENKO - 0:1
     
    15:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ANDREJ KUZMENKO si najel do levého kruhu na krásnou diagonální z pravého křídla a bez přípravy tvrdou střelou s příklepem zamířil do odkryté části brány! CSKA sice nevyužilo přesilovou hru, krátce na to ale vede. Asistence: Alexej Marčenko a Konstantin Okulov.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 54. Osnovin – 16. Kuzmenko (Marčenko, Okulov), 18. Šumakov (Svetlakov), 38. Kaprizov, 41. Telegin (Nestěrov), 49. Šalunov (Kaprizov, Šumakov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (41. Salák) – Demidov, Jermakov, K. Alexejev, Vereščagin, Vorobjev, Naumov, D. Lukin – Zackrisson, Bergström, Sigarjov – J. Bodrov, Koňkov, Levickij – Osnovin, Enlund, Sannikov – Arťomov, Zyrianov, Šarov.
    CSKA Moskva: Sorokin (L. Johansson) – Ožiganov, Kiselevič, Nestěrov, Marčenko, Ar. Sergejev, Pašnin, Blažijevskij – Grigorenko, Telegin, Ničuškin – Šalunov, Šumakov, Kaprizov – Svetlakov, Okulov, Kuzmenko – Platt, P. Karnauchov, Scott – .

    Rozhodca: Roman Gofman, Denis Naumov. Čároví: Dmitrij Šišlo, Jurij Ivanov

    Diváci: 7420