Chicago – Philadelphia 3:0 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vancouver – NJ Devils 0:2 (kon.)
Anaheim – Toronto 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Štvrtok 02.11.2017, 01:12 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Alex DEBRINCAT - 3:0
     
    58:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Simmonds dostal přihrávku mezi kruhy, ale okamžitě byl v obležení tří hráčů a ztratil kotouč. Puk poté k červené čáře vyvezl ALEX DEBRINCAT, který v pohodě zakončil do prázdné brány. Asistence: John Hayden, Arťom Anisimov.
    29:18 Jonathan TOEWS - 2:0
     
    29:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro hostující celek. Philadelphia sice získala buly v útočném pásmu, ale jednomu z hostů pak nesedla střela od modré čáry a JONATHAN TOEWS tak zničehonic ujížděl na Elliotta. Domácí kapitán si vybral bekhendovou kličku se zakončením mezi nohy a uspěl! Bez asistence.
    28:58 Arťom ANISIMOV - 1:0
     
    28:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka domácího celku. Okamžitě po buly šel kotouč na modrou čáru, kde Kane ke střele vybídl Fransona. Jeho razantní pokus Elliottovi vypadl a zcela osamocený ARŤOM ANISIMOV pak zasunul kotouč do odkryté brány. Asistence: Cody Franson, Patrick Kane.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 29. Anisimov (Franson, P. Kane), 30. J. Toews, 59. DeBrincat (Hayden, Anisimov)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith (A), Franson, Rutta, Seabrook (A), Kempný, C. Murphy – DeBrincat, J. Toews (C), Pánik – Saad, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Anisimov, Hayden – Bouma, Wingels, Hartman.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, Hägg, Sanheim, Gudas, Manning, Alt – Giroux (C), Couturier, Voráček – Konecny, Filppula (A), Simmonds (A) – Weal, Lehterä, Weise – Leier, Laughton, M. Raffl.

    Rozhodca: Watson, Hebert – Driscoll, Mills

    Diváci: 21 524