Orange 20 – Košice 1:7 (kon.)
koniec
HK Orange 20
1:7 (0:2, 1:1, 0:4)
HC Košice
Utorok 31.10.2017, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    V samotnom závere stretnutia uvidíme ešte jednu presilovú hru. Zahrajú si ju zverenci Ernesta Bokroša, pretože na trestnú lavicu si za sekanie sadá obranca Martin Bača.
     
    53:16
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil Václav Čízek, no jeho pokus vyrazil domáci brankár. Následne je hra prerušená a presilová hra hostí je tak na svete. Vylúčeným hráčom je Andrej Leško za faul kolenom.
     
    49:50
    Domáci hokejisti dostávajú výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu odchádza strelec tretieho košického gólu Jakub Suja, ktorý dostáva menší trest za držanie.
     
    40:26
    Domáci hokejisti prepadli v strednom pásme. Pre Tomáša Hričinu sa črtala dobrá strelecká príležitosť, a tak ho len za cenu sekania zastavil obranca Dávid Matejovič.
     
    37:42
    Presilová hra domáceho tímu príliš dlho netrvala. Na trestnú lavicu odchádza aj domáci Vojtech Zeleňák, ktorý dostáva rovnaký trest ako pred malou chvíľou Blake Kessel.
     
    37:06
    Mladíci budú mať šancu znova streliť kontaktný gól. Hlavný rozhodca totiž vylučuje na košickej strane a posiela na trestnú lavicu za držanie protihráča amerického obrancu Blaka Kessela.
     
    34:22
    Aktivita domácich hokejistov bude prerušená vylúčením. Na trestnú lavicu smeruje Oliver Okuliar, ktorý dostáva menší trest za hákovanie. Dokážu Košice využiť túto početnú výhodu?
     
    25:36
    Domáci hokejisti sa budú musieť brániť v početnom oslabení. Na trestnú lavicu totiž druhýkrát smeruje Martin Dlapka. Tentokrát dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    22:19
    A ďalšie vylúčenie na strane Košíc. Na trestnú lavicu odchádza aj obranca Martin Bača, ktorý dostáva menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    22:08
    Mladíci budú hrať približne 20 sekúnd presilovú hru o dvoch hráčov. Na trestnú lavicu putuje aj center štvrtej útočnej formácie Jakub Suja, ktorý sa previnil takisto sekaním.
     
    20:29
    Domáci hokejisti budú mať na začiatku druhej tretiny veľkú šancu na strelenie kontaktného gólu. Na trestnú lavicu totiž smeruje za sekanie Tomáš Hričina.
     
    12:01
    Tak snáď sa teraz domácim hokejistom podarí preveriť pozornosť švédskeho brankára. Budú hrať totiž presilovku, keďže hákovaním sa previnil David Pacan.
     
    10:32
    Tomáš Hričina spätnou kľučkou prekvapil domácich hokejistov a už časoval prihrávku na lepšie postaveného spoluhráča. V poslednej chvíli bol však faulovaný, a tak dostáva dve minúty za podrazenie Martin Dlapka.
     
    02:29
    Domáci hokejisti v úvode zápasu korčuliarsky nestíhajú. Navyše, po prvýkrát sa budú musieť brániť, keďže na trestnú lavicu za sekanie odchádza Rastislav Václav.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 30. Kundrik (Zeleňák, Marcinek) – 2. Petráš (Vrábeľ), 11. Hovorka (Čížek, Koyš), 37. Suja (Petráš, Vrábeľ), 42. Boltun (Hričina, Nagy), 47. Nagy (Boltun, Hričina), 48. Koyš (Kafka, Hovorka), 59. Dudaš (Šoltés, Šedivý)


    HK Orange 20: Durný (47. Hlavaj) – Hedera, Hílek, Fereta, Zeleňák, Švarc, Dlapka, Matejovič, Leško – Jaško, Kundrik, Marcinek – Vybiral, Čacho, Vašaš – Smolka, Okuliar, Musliu – Václav, Šmída, Mesaroš.
    HC Košice: Lundström (Habal) – Kessel, Pulli, Čížek, Bača, Dudáš, Šedivý, Matejka, Michalčin – Hričina, Boltun, Nagy – Kafka, Hovorka, Koyš – Klíma, Pacan, Šoltés – Vrábeľ, Suja, Petráš.

    Rozhodca: Vladimír Fridrich, Milan Novák – Martin Krajčík, Tomáš Gegáň.