Astana – Tel Aviv 4:0 (kon.) | Lugano – Plzeň 3:2 (kon.) | Be'er Sheva – FCSB 1:2 (kon.)
Borisov – Kolín nad Rýnom 1:0 (kon.) | CZ Belehrad – Arsenal 0:1 (kon.) | Konyaspor – Salzburg 0:2 (kon.)
Marseille – Guimarães 2:1 (kon.) | Östersunds FK – Bilbao 2:2 (kon.) | Zorja Luhansk – Hertha 2:1 (kon.)
Nice – Lazio 1:3 (kon.) | Waregem – Arnhem 1:1 (kon.) | Zenit – Rosenborg 3:1 (kon.)
Vardar – Sociedad 0:6 (kon.) | Villarreal – Slavia 2:2 (kon.) | Skenderbeu – Partizan 0:0 (kon.)
D.Kyjev – YB Bern 2:2 (kon.) | Braga – Razgrad 0:2 (kon.) | Hoffenheim – Başakşehir 3:1 (kon.)
AC Miláno – AEK Atény 0:0 (kon.) | Austria – Rijeka 1:3 (kon.) | Everton – Lyon 1:2 (kon.)
Bergamo – Limassol 3:1 (kon.) | Tiraspol – Lok. Moskva 1:1 (kon.) | Zlín – Kodaň 1:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
2:2 (2:2)
SK Slavia Praha
Štvrtok 19.10.2017, 21:05 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • Európska liga • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 3. kolo skupinovej fázy Európskej ligy, kde Villarreal CF bude hostiť na vlastnom štadióne SK Slavia Praha. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    VILLARREAL CF:

    Futbalisti Villarrealu sa po druhom kole skupinovej fázy Európskej ligy nachádzajú na prvej priečke tabuľky so ziskom 4 bodov. Na svojom konte majú jedno víťazstvo a jednu remízu. V prvom kole sa predstavili pred zrakmi vlastných fanúšikov v zápase s Astanou, s ktorou si poradili hľadko 3:1. V druhom kole cestovali na trávnik izraelského Maccabi Tel Aviv, kde sa zrodila len bezgólová remíza. V domácej súťaži im to zatiaľ nevychádza podľa predstáv. Figurujú na 8. priečke s deväťbodovou strátou na prvú Barcelonu. Naposledy sa predstavili na trávniku nováčika s Girony, kde sa Bakambu blysol dvomi gólmi už v 20. minúte, a to napokon aj stačilo k víťazstvu v pomere 2:1.

    SK SLAVIA PRAHA:

    Hráči tohto českého klubu sa s rovnakým bodovým ziskom nachádzajú na druhej priečke druhej najprestížnejšej ligy sveta. To sa im podarilo po víťazstve v prvom kole, kde najtesnejším výsledok porazili Maccabi Tel Aviv a v druhom kole remizovali na trávniku Astany po výsledku 1:1. Pýšiť sa môžu svojou sériou bez prehry, ktorá trvá presne 11 zápasov. V domácej súťaži figurujú po 10. kole na druhej priečke po šiestich víťazstvách a štyroch remízach. Na vedúcu Plzeň strácajú presne 8 bodov.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    Villarreal CF: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, V. Ruiz, J. Costa (C) – Trigueros, Guerra, Fornals, R. Soriano – Bacca, Ünal.
    Náhradníci: Cantero – M. Gaspar, Álvaro González, Čeryšev, Castillejo, Hernández, Bakambu.

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Sobol – Souček, Hromada – Sýkora, Danny (C), Zmrhal – Necid.
    Náhradníci: Kovář – Bořil, Hušbauer, Rotaň, Stoch, Van Buren, Milan Škoda.

    Rozhodca: Moen – Haglund, Lundberg (NOR).
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Domáci sa hneď z úvodu snažia usadiť na polovici súpera.
     
    3
    Obrana upratal loptu do bezpečia po rohovom kope, ktorý poslal do ohňa Michal Frydrych.
     
    4
    Tomáš Souček sa skúša dostať do šestnástky. Posiela dopredu prihrávku, ale súperova obrana ju zablokoval a zmocnila sa lopty. Slavia Praha s rohovým kopom na svojom konte. Hráči sa už sťahujú do šestnástky.
     
    5
    K rohovej zástavke sa postavil Ján Sýkora, ale jeho centrovaná lopta našla len hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu upratal.
     
    6
    Jakub Jugas to prehnal v súboji s agresivitou a rozhodca Svein Moen odpískal nedovolený zákrok.
     
    7
    Daniele Bonera vyskočil na center smerujúci k bielemu bodu, ale hlavou umiestnil loptu ďaleko od ľavej tyčky.
     
    9
    Tomáš Necid predviedol center do šestnástky. Obrana súpera odvracia loptu do bezpečia. Arbiter fúkol do píšťalky a Slavia Praha získava kop od rohovej zástavky.
     
    10
    Loptu z rohu nacentroval Danny. Túto snahu ale prečítal Mariano Barbosa a zasahuje. Loptu už má v rukaviciach.
     
    11
    Domáci sa snažili založiť rýchly protiútok, ale stroskotal už na začiatku, kedy si dlhý pas nedokázal Soriano dostatočne spracovať.
     
    12
    Costa prudkou prihrávkou hľadal niekoho zo svojich spoluhráčov, ale jeho úmysel bol pridlhý a hlavne nepresný. Nasledovať bude odkop od bránky Slavie.
     
    13
    Svoje obranné povinnosti si dokonale splnil Rukavina, ktorý si postrážil svoj priestor a dokázal loptu upratať do bezpečia.
     
    14
    Lopta je už mimo nebezpečia. Ján Sýkora skúšal preľstiť súpera, ale nepochodil. Lopta je mimo hry a Slavia Praha bude mať výhodu vhadzovania.
     
    15
    Domáci sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si sériou krátkych prihrávok snažia nájsť lepšiu streleckú pozíciu.
     
    16
    Daniele Bonera zbadal nestráženého spoluhráča a pokúša sa ho nájsť prízemnou prihrávkou. Jeden z obrancov prečítal jeho úmysel a odvrátil nebezpečie.
     
    17
    Jaume Costa to skúšal presným centrom do šestnástky, ale Ján Laštůvka loptu zachytil.
     
    18
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Eduard Sobot zachytil odrazenú loptu, ktorú okamžite poslal späť do ohňa. V šestnástke domácich sa najlepšie zorientoval TOMÁŠ NECID, ktorý hlavou upratal loptu presne do ľavého spodného cípu bránku. Stav stretnutia je 0:1!
    18. Tomáš Necid (SLA) - 0:1
     
    20
    Roberto Soriano si perfektne poradil s nástrahami v obrane súpera, ale so strelou to už nebolo také ružové. Jeho pokus z hranice šestnástky smeroval niekoľko metrov vedľa pravej tyčky. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Slavia Praha.
     
    21
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 67% – 33%.
     
    22
    Roberto Soriano poslal utešenú loptu do pokutového územia, ale Carlos Bacca ako cieľ centru sa k lopte nedostal.
     
    23
    Carlos Bacca sa po súboji ocitol na trávniku. Hlavný rozhodca stál dostatočne blízko, aby si všimol, že sa jednalo o nedovolený zákrok. Villarreal CF bude pokračovať voľným kopom.
     
    24
    Bol to Carlos Bacca, kto sa rozhodol výhodu voľného kopu rozohrať krátkou formou. Znamená to, že jeho tím môže aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    25
    Slabučký pokus! Jakub Hromada to skúsil z veľkej diaľky, ale horšie to nemohlo dopadnúť ani so zavretými očami. Lopta na míle minula pravú žrď. Nabudúce by si mal strelu dvakrát rozmyslieť. Lopta je za bránkovou čiarou a Villarreal má odkop od bránky.
     
    26
    Netaktný faul predviedol Victor Ruiz a Svein Moen nemal inú možnosť, ako fúknuť do píšťalky.
     
    27
    Skvelý obranný zákrok v podaní Eduarda Sobola, ktorý zastavil rozbiehajúci sa útok súpera, a tak získal loptu na svoju stranu.
     
    28
    Carlos Bacca sa snažil odcentrovať z ľavej strany ihriska, ale jeho pokus dokonale prečítal jeden z brániacich hráčov. Lopta putuje za bránkovú čiaru a Villarreal bude pokračovať rohovým kopom.
     
    29
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde si najvyššie vyskočil jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    30
    Tím Slavia práve strelil gól!
    Po nádhernej kombinácii idú hostia do dvojgólového vedenia! DANNY si zbehol do voľného priestoru, kde dostal od Jána Sýkoru okamžitú prihrávku. Nikým nestrážený pohodlne loptu upratal do ľavej časti bránky. Stav stretnutia je 0:2!
    30. Danny (SLA) - 0:2
     
    31
    Domáci sa ihneď po inkasovanom góle usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Roberto Soriano (Villarreal CF).
     
    33
    Zástavka letí do nebies! Ján Sýkora si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v ofsajdovej pasci súpera. SK Slavia Praha bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    34
    Svein Moen zapískal. Roberto Soriano poslal jedného z hráčov súper na zem ostrým zákrokom. Do budúcna si na podobné zákroky bude musieť dať pozor, pretože pred tromi minútkami už bol jednou žltu kartou obmenený.
     
    35
    Jakub Hromada ostáva po ostrom zákroku Roberta Soriana otrasený ležať na trávniku. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    36
    Eduard Sobol sa dopustil nešetrného zákroku voči súperovi pri snahe získať loptu. Svein Moen mal jasný výhľad a fúkol do píšťalky. Tentokrát sa to zaobíde bez žltého napomenutia.
     
    37
    Antonio Rukavina si vybral milimetrovú prihrávku a skúša ohroziť svätyňu brankára projektilom z veľkej vzdialenosti. Bohužiaľ pre neho, pokus putuje vysoko nad brvno. Lopta je za bránkovou čiarou a Slavia Praha má odkop od bránky.
     
    38
    Villarreal je na polovici súpera takmer celý zápas, ale dovedna si nevytvoril žiadnu vážnejšiu situáciu. Je pravda, že defenzíva Slavie zatiaľ funguje na výbornú a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    40
    Pekný kros poslal Antonio Rukavina, ale Jan Laštůvka loptu vyboxoval mimo nebezpečia.
     
    41
    Pablo Fornals je na konci prihrávky na hranicu pokutového územia, ale svoju strelu umiestnil len povedľa pravej tyčky. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Slavia Praha.
     
    42
    Villarreal dal gól!
    MANU TRIGUEROS dostal viac priestoru ako je zdravé a to dokonale využil. Najprv si spracoval dlhú prihrávku Pabla Fornalsa, pristúpil bližšie k bránke a následne poslal loptu na bližšiu žrď, a tá skončila v sieti. Stav stretnutia je 1:2!
    42. Manu Trigueros (VLR) - 1:2
     
    43
    Domáci sú ako znovuzrodení. Opäť sa usadili na polovici domácich, kde si vytvárajú menší tlak. Nechajme sa prekvapiť, či z toho do prestávky dokážu niečo vyťažiť.
     
    44
    Villarreal dal gól!
    Toto je návod, ako odpáliť dobre vyvíjajúci sa zápas proti jasného favoritovi v podaní hosťujúceho celku. CARLOS BACCA si na hranici veľkého vápna perfektným spôsobom spracoval prihrávku Danieleho Boneru a následne poslal loptu presne k pravej žrdi. Stav stretnutia je vyrovnaný 2:2!
    44. Carlos Bacca (VLR) - 2:2
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa napriek tomu, že sme boli svedkami štyroch presných zásahov rozhodol v prvom polčase nadstaviť len jednu minútu navyše.
    45+1. Jakub Hromada (SLA)
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvý polčas, ktorý môžme zhodnotiť len a len kladne. Diváci, ktorí sa rozhodli sledovať dnešné stretnutie musia byť maximálne spokojní. Mali sme možnosť vidieť hneď štyri presné zásahy, niekoľko zaujímavých situácii a množstvo šancí na oboch stranách. Domáci celok dnes vsadil na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa viac sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontách. Stav stretnutia je po prvom polčase vyrovnaný 2:2! My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Roberto Soriano, prichádza Denis Čeryšev.
     
    46
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Simon Deli, prichádza Jan Bořil.
     
    47
    To je šanca! Ramiro Guerra vyprodukoval super strelu z hranice šestnástky. Brankár mal šťastie, keď lopta preletela kúsok od pravej žrde. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Slavia Praha.
    47.
     
    49
    Carlos Bacca to v súboji prehnal s agresivitou, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Pri lopte budú hostia, ktorí zahrajú voľný kop.
     
    50
    Tomáš Necid napriahol k strele, ale tá neskončila úspechom. Lopta len minula pravú žrď zo slušnej diaľky. Lopta je za bránkovou čiarou a Villarreal má odkop od bránky.
     
    51
    Obrovská šanca! Pablo Fornals zakončil hlavou z asi 11 metrov, ale jeho snahe vystavil stopku jeden z obrancov, ktorý bol výborne postavený a loptu odkopáva do bezpečia.
    51. Denis Čeryšev (VLR)
     
    52
    Zástavka je hore. Antonio Rukavina mal dosť priestoru na nabehnutie si za obranu, ale časovo to neodhadol dobre.
     
    53
    Lopta sa nachádza na polovici Villarrealu, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    54
    Antonio Rukavina nastrelil loptu do veľkého vápna, ale zmocnil sa jej len Jan Laštůvka, ktorý bol pri tomto centri najbližšie.
     
    55
    Enes Unal spálil príležitosť na skórovanie! Loptu upratal peknou hlavičkou z vnútra pokutového územia, ale neumiestnil ju najlepšie. Jeho pokus preletel vedľa ľavej žrde do zámedzia. Lopta je za bránkovou čiarou a Slavia Praha má odkop od bránky.
    55. Enes Ünal (VLR)
     
    56
    Jaume Costa zložil protihráča na trávnik. Svein Moen mal jasný výhľad a fúkol do píšťalky.
     
    57
    SK Slavia Praha si vďaka svojej útočnej aktivite dokázala vybojovať výhodu rohového kopu.
     
    58
    Jan Sýkora zahral rohový kop, brankár ale priskočil a loptu získal pre seba.
     
    59
    Striedajúci Denis Čeryšev dokázal prejsť cez brániaceho hráča a následne poslať prízemnú prihrávku do šestnástky súpera. Tá však nebola presná a pohodlne si loptu prevzal jeden z obrancov.
     
    60
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Enes Ünal, prichádza Cédric Bakambu.
     
    61
    Domáci rozbiehali rýchly útok smerom dopredu, ale ten im nevyšiel podľa predstáv. Celú akciu zbrzdil Carlos Bacca, ktorého sklamal prvý dotyk s loptou.
     
    62
    Cedric Bakambu si nabehol na presný pas a sám pred brankárom umiestnil loptu k pravej žrdi. Jan Laštůvka predviedol svoje kvality a štýlovo strelecký pokus zlikvidoval. Villarreal zahrá rohový kop.
     
    63
    Cedric Bakambu preskočil v šestnástke vo vzdušnom súboji súpera po rohovom kope. Jeho hlavičkový pokus ale skončil vedľa pravej tyčky. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Slavia Praha.
     
    64
    Denis Čeryšev sa rútil smerom dopredu po ľavej strane ihriska ako blesk, ale zakončiť už nestihol. Skvelo v zadných radoch zapracoval Jugas.
     
    66
    Denis Čeryšev dostáva dobrú prihrávku za hranicou šestnástky, strieľa z veľmi nádejnej pozície, ale triafa iba obrancu súpera.
     
    67
    Jakub Hromada si to namieril smerom dopredu stredom ihriska, ale nemal komu prihrať. Súboj o loptu prehral, ale nedovoleným spôsobom. SK Slavia Praha bude zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    68
    Centrovaná lopta po voľnom kope bola pretiahnutá sa smerovala až do náručia domáceho gólmana. Ten sa snaží založiť rýchly protiútok.
    68. Carlos Bacca (VLR)
     
    69
    Carlos Bacca si nabehol na presný pas a sám pred brankárom umiestnil loptu k pravej žrdi. Jan Laštůvka predviedol svoje kvality a štýlovo strelecký pokus zlikvidoval. Rohový kop. Ako s touto výhodou naloží Villarreal?
     
    69
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Jaromír Zmrhal, prichádza Mick Van Buren.
     
    70
    Manuel Trigueros sa pokúsil nájsť z rohového kopu spoluhráčov vo veľkom vápne. Jeho snahu ale prerušil gólman.
     
    71
    Gólman Slavie musel vyšprintovať zo svojho obvyklého priestoru, aby bol pri lopte skôr ako útočiaci Cedric Bakambu. To sa mu aj podarilo a loptu upratal do bezpečia.
     
    72
    Loptu majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí v strede ihriska vyčkávajú na správny moment prekvapenia.
     
    73
    Tomáš Souček je na konci prihrávky na hranicu šestnástky. Strieľa, ale jeho pokus je zblokovaný.
     
    75
    Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa snažia založiť ďalší úspešný útok. Ten však končí z kopačky Bakamba, ktorý získal pre svoj tím výhodu rohového kopu.
     
    76
    Centrovaná lopta vyslaná z rohového kopu smeruje do hĺbky šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval jeden z brániacich hráčov, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    77
    Rozhodca Svein Moen videl faul, ktorého sa dopustil Jakub Hromada a bez rozmýšľania fúkol do píšťalky.
     
    78
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Pablo Fornals, prichádza Samuel Castillejo.
     
    79
    Villarreal mohol ísť do vedenia po nariadenom rohovom kope. Samu Castillejo poslal rohový kop do klbka tiel obrancov a jeden z nich loptu upratal.
     
    80
    Momentálny pomer držania lopty je: 65% – 35%.
     
    81
    Tomáš Souček sa v súboji previnil voči pravidlám, čo si všimol asistent rozhodcu, ktorý na tento fakt okamžite upozornil toho hlavného.
     
    82
    Svein Moen fúkol do píšťalky a signalizuje faul, ktorého sa dopustil Jan Sýkora tým, že poslal protihráča k zemi. Tím Villarreal si vybojoval štandardnú situáciu a útočná snaha tak môže pokračovať ďalej.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Ramiro Guerra (Villarreal CF).
     
    84
    Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Jan Sýkora, prichádza Miroslav Stoch.
     
    85
    Po nedovolenom zákroku Ramira Guerru mohli hostia vsietiť gól po nariadenom voľnom kope. Už to vyzeralo tak, že sa jeden z hráčov hostí dostane do vážnejšej príležitosti, ale v tom úradoval asistent rozhodcu. Ofsajd!
     
    86
    Futbalisti hosťujúceho celku majú výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    87
    Denis Čeryšev robil, čo mohol, aby stihol dlhú prihrávku svojho spoluhráča. To sa mu však nepodarilo a ako prvý bol pri nej jeden z brániacich hráčov.
     
    88
    Manuel Trigueros mal tušiť, že jeho správanie sa vymyká z rámca fair-play. Jeho zákrok bol nešetrný a Svein Moen fúkol do píšťalky.
     
    89
    Po nedovolenom zákroku zahrávali domáci borci priamy kop zo zaujímavej pozície. Dlhú loptu z priameho kopu poslal Manuel Trigueros, ale nebezpečný center zachytil Ján Laštůvka.
     
    90
    Hostia sa už so všetkými hráčmi stiahli hlboko do vlastnej defenzívy a vyzerá to tak, že sa budú snažiť udržať remízový stav. Nechajme sa prekvapiť, či sa im to podarí.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať ešte štyri minúty navyše.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Jan Bořil (SK Slavia Praha).
     
    90+3
    SK Slavia Praha má odkop od vlastnej bránky. Ján Laštůvka sa s rozohrávkou nikde neponáhla, za čo si vyslúžil nechcený aplauz domáceho publika.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:2.
    Střely mimo: 11:5.
    Rohy: 5:3.
    Ofsajdy: 3:3.
    Fauly: 15:19.
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, s ktorým prišiel aj koniec stretnutia. Bohužiaľ sme sa ďalšieho gólu v druhom polčase nedočkali, no napriek tomu môžme tento zápas označiť ako veľmi atraktívny. Videli sme okrem štyroch presných zásahov aj množstvo šancí a zaujímavých momentov na oboch stranách. Domáci futbalisti dnes vsadili na kombinačný štýl hry a naopak hostiasa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (23:00:50)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 42. Trigueros, 44. Bacca – 18. Necid, 30. Danny

    Karty:   32. R. Soriano (VLR), 83. Guerra (VLR), 90+1. J. Costa (VLR) – 90+2. Bořil (SLA)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 11:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 15:19.
    Villarreal CF: Barbosa – Antonio Rukavina, Bonera, V. Ruiz, J. Costa (C) – Trigueros, Guerra, Fornals (78. Castillejo), R. Soriano (46. Čeryšev) – Bacca, Ünal (60. Bakambu).
    Náhradníci: Cantero – M. Gaspar, Álvaro González, Čeryšev, Castillejo, Hernández, Bakambu.

    SK Slavia Praha: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli (46. Bořil), Sobol – Souček, Hromada – Sýkora (84. Stoch), Danny (C), Zmrhal (69. Van Buren) – Necid.
    Náhradníci: Kovář – Bořil, Hušbauer, Rotaň, Stoch, Van Buren, Milan Škoda.

    Rozhodca: Moen – Haglund, Lundberg (NOR)