Karabach – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Barcelona – Olympiakos 3:1 (kon.) | Juventus – Lisabon 2:1 (kon.)
Chelsea – AS Rím 3:3 (kon.) | Bayern – Celtic 3:0 (kon.) | Anderlecht – Paríž 0:4 (kon.)
Benfica – Manchester United 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Bazilej 0:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:0 (2:0)
Celtic Glasgow
Streda 18.10.2017, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Thomas Muller dostal presný center na hranicu malého vápna, kde sa vyšplhal vysoko do vzduchu a krásnou hlavičkou takmer prekonal Craiga Gordona. Toho od inkasovania zachránil famózny zákrok.
     
    88
    James Rodríguez poslal nádhernú loptu za obranu súpera do šestnástky na Vidala, ktorý z otočky vystrelil z voleja presne do stredu brány, kde našiel Gordona.
    86.
     
    86
    Scott Sinclair zrazeným pokusom dostal loptu do siete, jeho presný zásah však pre previnenie sa voči pravidlám neplatí. Anglický krídelník si loptu prebral v ofsajde.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Joshua Kimmich, prichádza Rafinha.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza James Rodríguez.
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Patrick Roberts, prichádza James Forrest.
     
    75
    Veľká možnosť aj na druhej strane. Dembelé si loptu spracoval na hrancii šestnástky a nakoľko sa obrancovia domácich zabudli, tak sa dostal až pred Ulreicha, ten predviedol skvelý zákrok. Následný prišiel po okamžitej dorážke Rogiča do druhej strany.
     
    74
    Arjen Robben vyslal z vnútra šestnástky súpera technickú strelu, s ktorou si Gordon síce veľmi ťažko, ale predsa len poradil. O dorážku sa mohli postarať hneď dvaja hráči, lopta prešla pomedzi Lewandowskeho a Mullera.
    70.
     
    70
    Kieran Tierney z ničoho nič vyslal prudký projektil spred pokutového územia, ktorým poriadne natiahol Ulreicha. Ten sa proti lopte smerujúcej do rohu brány hodil, nakoniec ju nezasiahol a skončila nad.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Thiago Alcântara, prichádza Arturo Vidal.
     
    65
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Leigh Griffiths, prichádza Moussa Dembele.
    Striedanie v tíme Celtic FC: z ihriska odchádza Stuart Armstrong, prichádza Thomas Rogic.
     
    61
    Arjen Robben sa dostal k hlavičke po rohovom kope, jeho pokus v poslednej chvíli na bránkovej čiare zastavil Kostaričan Gamboa. Už to mohlo byť o štyri góly.
    51. Mats Hummels (BAY) - 3:0
     
    51
    Bayern dal gól!
    MATS HUMMELS si nabehol do ideálnych partií šestnástky, kam dostal center od Robbena z rohového kopu a hlavou poslal loptu k žrdi.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Patrick Roberts (Celtic FC).
     
    30
    Robert Lewandowski sa mohol zapísať na streleckú listinu a zvýšiť skóre už na 3:0, jeho tvrdú strelu však brankár Craig Gordon dokázal zneškodniť.
    29. Joshua Kimmich (BAY) - 2:0
     
    29
    Bayern dal gól!
    Boatengov pas našiel na rohu malého vápna voľného Comana, ten sa ešte snažil prihrať pod seba. Táto aktivita síce nevyšla, avšak práve mladý Francúz chvíľu na to centroval z krídla a JOSHUA KIMMICH poslal loptu z prvej krásnou hlavičkou až do siete za bezmocného Gordona.
    17. Thomas Müller (BAY) - 1:0
     
    17
    Bayern dal gól!
    Tlak domácich je odmenený. Po centri sprava sa najskôr Celtic ubránil, no ďalší pas už našiel hlavu Lewandowskeho. Toho ešte skvele prečítal Gordon, na dorážku od THOMASA MÜLLERA už nárok nemal.
    14.
     
    14
    Tentokrát sa Coman predral po krídle až do šestnástky, jeho center do druhej vlny zastavil Gamboa, no iba tak, že predložil loptu do veľkej šanci Alabovi, ktorý z prvej prestrelil.
     
    7
    Bayern naďalej pokračuje vo svojej ofenzívnej snahe. Lewandowski znova prebral loptu za obranou Celticu, v šestnástke po kontakte s Lustigom, ktorý ho potiahol za dres spadol. Penalta to nebude!
    6.
     
    6
    Robert Lewandowski dostal veľmi peknú kolmicu za obranu, takže loptu s naviezol do šestnástky, kde ešte prihral pod seba a po strele Thiaga lopta skončila v sieti. Nakoniec sa podľa bránkového rozhodcu guľatý nezmysel dostal pred prihrávkou Poliaka za čiaru.

    Matej Kubove

    Góly: 17. T. Müller, 29. Kimmich, 51. Hummels

    Karty:   39. Roberts (CEL)


    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich (80. Rafinha), J. Boateng, Hummels, Alaba – Rudy, Th. Alcântara (67. Arturo Vidal) – Robben, T. Müller (C), Coman (78. James Rodríguez) – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Süle, James Rodríguez, Rafinha, Arturo Vidal, Tolisso, Friedl.

    Celtic Glasgow: C. Gordon – Gamboa, Lustig, Boyata, Tierney – S. Brown (C), Ntcham – Roberts (78. Forrest), Armstrong (65. Rogic), Sinclair – Griffiths (65. M. Dembele).
    Náhradníci: de Vries – N. Bitton, M. Dembele, Rogic, Ajer, C. McGregor, Forrest.