Karabach – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Barcelona – Olympiakos 3:1 (kon.) | Juventus – Lisabon 2:1 (kon.)
Chelsea – AS Rím 3:3 (kon.) | Bayern – Celtic 3:0 (kon.) | Anderlecht – Paríž 0:4 (kon.)
Benfica – Manchester United 0:1 (kon.) | CSKA Moskva – Bazilej 0:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (1:1)
Sporting Lisabon
Streda 18.10.2017, 20:45Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Záver stretnutia priniesol dve obrovské príležitosti, keď sa o pár desiatok sekúnd po Doumbiovej príležitosti dostal do šance na opačnej strane aj Gonzalo Higuaín, ktorý vyprášil rukavice pripraveného Ruia Patrícia.
     
    90+2
    Tak pozor! Sporting mohol v nadstavenom čase z ničoho nič vyrovnať! Bruno Fernandes krásne zatočil loptu na vzdialenejšiu žrď, kde číhal Seydou Doumbia, no ten jeho center len tesne minul!
     
    87
    Striedanie v tíme Sporting Lisabon: z ihriska odchádza Rodrigo Battaglia, prichádza Seydou Doumbia.
    84. Mario Mandžukić (JUV) - 2:1
     
    84
    Juventus Turín dal gól! Domáci boli trpezliví, až sa im to napokon vyplatilo. Alex Sandro odcentroval cez Picciniho, lopta prepadla takmer celým pokutovým územím, kde sa cez Mathieua presadil MARIO MANDŽUKIĆ a Chorvát tak dostáva svoj tím do vedenia!
     
    83
    Giorgio Chiellini sa pred pokutovým územím hostí previnil útočným faulom, za ktorý vidí z rúk Michaela Olivera žltú kartu.
     
    78
    Striedanie v tíme Sporting Lisabon: z ihriska odchádza Fábio Coentrão, prichádza Jonathan Silva.
     
    76
    Striedanie v tíme Sporting Lisabon: z ihriska odchádza Gelson Martins, prichádza Joao Palhinha.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Stefano Sturaro (Juventus Turín).
     
    61
    Domáci striedajú po druhýkrát v zápase. Z ihriska odišiel stredopoliar Sami Khedira a pri striedaní post za post ho nahradil Blaise Matuidi.
     
    46
    Cez polčas musel Massimiliano Allegri pristúpiť k jednej pravdepodobne vynptenej zmene. Na ihrisku už nevidíme obrancu Mehdiho Benatiu, ktorého nahradil Andrea Barzagli.
     
    37
    Ďalším potrestaným hráčom so žltou kartou je stredopoliara Sportingu Lisabon Bruno Fernandes, ktorý si nedovolene "vyšliapol" na Miralema Pjanića.
     
    30
    Juventusu strelený gól mimoriadne pomohol a už mohol vyhrávať. Juan Cuadrado vnikol do pokutového územia, prihrával pod seba na Maria Mandžukića a ten len veľmi tesne minul bránu hostí!
    29. Miralem Pjanić (JUV) - 1:1
     
    29
    Juventus Turín dal gól! Tak toto bol výstavný kúsok. O exekúciu priameho kopu sa postaral sám faulovaný Bosniak MIRALEM PJANIĆ a trafil to ideálne ponad múr. Rui Patrício nemal žiadnu šancu.
     
    25
    Po 25 minútach hry registrujeme prvú žltú kartu. Vidí ju hosťujúci obranca Sebastián Coates, ktorý v sklze veľmi nepríjemne zasiahol Gonzala Higuaína.
     
    23
    Juventus v posledných minútach zlepšil pohyb po ihrisku a hneď je to na jeho hre vidieť. Alex Sandro sa snaží odčiniť nešťastný moment spred niekoľkých minút. Teraz pekne našiel Paula Dybalu, ktorého prízemná strela tesne minula pravú žrď Patríciovej brány.
     
    21
    Obrovská príležitosť Juventusu! Alex Sandro prestčil loptu na Paula Dybalu, ktorý ju prízemným prudkým centrom naservíroval Mariovi Mandžukićovi, Rui Patrício proti nemu dobre vybehol a vytečoval loptu na rohový kop.
     
    17
    No a už mohlo byť vyrovnané. Odrazená lopta z pokutového územia bola výzvou pre Samiho Khediru, ktorý ju napálil na bránu, no Rui Patrício si tento zákrok postrážil.
    12. Aléx Sandro (SPL) - 0:1
     
    12
    Lisabon dáva gól! Tak to je obrovský šok na štadióne v Turíne. Domáci prepadli v strede poľa, lopta sa po peknej kolmici dostala až k Gelsonovi Martinsovi, ktorý ešte Buffona neprekonal, no loptu si následne nešťastne zrazil do siete ALEX SANDRO. Hostia sa tak dostávajú do prekvapujúceho vedenia.

    Jakub Kocourek

    Góly: 29. Pjanić, 84. Mandžukić – 12. Sandro (vla.)

    Karty:   69. Sturaro (JUV), 83. Chiellini (JUV) – 25. Coates (SPL), 37. B. Fernandes (SPL)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:17.
    Juventus Turín: Buffon (C) – Sturaro, Benatia (46. Barzagli), Chiellini, Sandro – Pjanić, S. Khedira (61. Matuidi) – Cuadrado, Dybala, Mandžukić – Higuaín.
    Náhradníci: Szczęsny – Costa, Matuidi, Barzagli, Asamoah, Bentancur, Bernardeschi.

    Sporting Lisabon: Patrício – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão (78. J. Silva) – W. Carvalho (C), Battaglia (87. Doumbia) – G. Martins (76. Palhinha), B. Fernandes, Acuňa – Dost.
    Náhradníci: Salin – J. Silva, A. Pinto, B. César, Podence, Palhinha, Doumbia.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett – Andre Marriner, Paul Tierney – Harry Lennard (všetci Anglicko)