Barys – Vladivostok 4:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Metallurg Magnitogorsk – CSKA Moskva 2:7 (kon.)
Togliatti – HC Slovan sk 5:1 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Streda 18.10.2017, 17:00 • Lada Arena, Togliatti • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované, belasí si budú pamätať meno Alexander Lazušin, ktorý mal dnes svoj deň a namiesto hokejky čarovnú paličku. Slovan zohral dobrú partiu, tých pár zaváhaní v defenzíve domáci kruto potrestali a výsledok je pre hostí drsný. Slovan doplatil na svoju streleckú impotenciu a jeden gól im zobral hlavný rozhodca, ktorý hru prerušil po kontakte Lazušina s hráčom v bielom drese, no bolo to mimo bránkoviska a naopak, Mazanec zaľahnutý Desprésom hrať nemohol a Slovan inkasoval. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 13:12, celkom 33:38. Slovan čaká náročný domáci týždeň a diváci sa majú na čo tešiť, veď k Dunaju pricestujú postupne Dynamo Moskva, Lokomotiv Jaroslavľ a famózny SKA Petrohrad. Pekný večer a dobrú noc priaznivcom belasých želá Vladimír Korduliak. (19:33:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Spolu s klaksónom sa do seba pustili Belousov a Ebert, Colby Genoway si tiež niečo vysvetľoval s hráčom v modrom drese, arbitri roztržke zabránili.
     
    59:21
    Nikita Filatov sa dostal za chrbát defenzívy belasých, zakončil po ľade zoči-voči Mazancovi, Marek ho vychytal a puk schoval v pokľaku medzi svojim betónmi!
     
    58:49
    Rachimullin v individuálnej akcii po pravej strane zakončil po ľade pri bránkovisku, preletel však ponad Mazanca, ktorý umne vykorčuľoval z bránkoviska a puk poslal späť do hry. Napokon došlo ešte k posunutiu bránky Slovana.
     
    58:10
    Malá skrumáž v bránkovisku domácich, Colby Genoway vystrelil z ľavej strany, Lazušin puk poslal za bránkovú čiaru, Colby ho tam znovu nahodil, Lazušin však puk so šťastím schoval pod svoju pravú rukavicu.
     
    57:34
    Buchtele v individuálnej akcii na ľavom kruhu stroskotal na Charlesovi Genowayovi a domáci pôjdu do akcie.
     
    56:42
    Hrnka z pravej strany od mantinelu od kruhu nahadzoval puk na Lazušina, Skalický a Šťastný sa k teči nedostali, puk skončil v náruči gólmana v modrom drese.
     
    56:21
    Zakázané uvoľnenie domácich, to ich však vôbec v tomto čase za tohto stavu mrzieť nebude.
     
    55:21
    Řepík z otočky z ľavého kruhu vystrelil, Lazušin puk poslal za bránkovú čiaru, Slovan drží puk na hokejkách v pásme Lady.
     
    54:27
    Voráček zaviezol puk do pásma, aj keď musel vidieť, že Buchtele je dva metre za modrou, čiarový píska hosťom ofsajd, nie však úmyselný a tak budeme vhadzovať len v strednom pásme.
    52:49 Kirill Kapustin - 5:1
     
    52:49
    Togliatti dáva gól!
    Statická defenzíva hostí posadená na kolotoč a naháňajúca domácich hráčov, Gurkin poslal puk po modrej z pravej strany na ľavú, vystrelil Kostromitin a na ľavom kruhu puk za Mazancov chrbát zblokoval KIRILL KAPUSTIN. Asistencie: Dmitrij Kostromitin a Jefim Gurkin.
     
    51:34
    Lazušin vygumoval z akcie Colby Genowaya, ktorý puk z bránkovej čiary z ľavej čiary dopravil do bránkoviska, zakončiť nedokázal, Alexander puk pohotovo schoval pod svoje rukavice.
     
    50:58
    Skorochodov prepol na vyšší rýchlostný stupeň, po ľavej strane nakorčuľoval s pukom na palici cez modrú čiaru, vystrelil od kruhu, Mazanec puk efektne zatočil do svojej lapačky.
     
    50:41
    Puk skončil na striedačke domácich, arbitri hru prerušili a vhadzovať budeme po ľavej ruke Lazušina.
    49:11 Denis Zernov - 4:1
     
    49:11
    Togliatti dáva gól!
    Pomerne lacný gól v sieti hostí, Mazanec po predchádzajúcom zákroku zostal ležať na ľade, vyrazil späť do hry puk po strele Belousova z pravej strany a na hlavu mu spadol Després, puk bol za bránkou, arbitri hru neprerušili, napriek tomu, že Mazanec signalizoval, že nemôže hrať. DENIS ZERNOV tak poľahky puk spoza bránky zasunul po ľade do odkrytej časti bránky belasých. A práve Zernov natlačil Desprésa na Mazanca. Zankovec si vyžiadal video a tak v Moskve musia pozrieť záznam na magnetoskope. Videorozhodca gól domácich uznal. Asistencia: Georgij Belousov.
     
    48:11
    Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie, teraz to nahodenie puku do priestoru domácej bránky nevyšlo.
     
    47:09
    Oba tímy s plným počtom hráčov, Slovan konečne prekonal výborného Alexandra Lazušina v klietke domácich, do klaksónu času ešte dosť.
    46:43 Michal Řepík - 3:1
     
    46:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Pri hre štyroch proti štyrom vyrobil Slovan peknú akciu, Boychuk z pravej strany poslal puk za ľavý kruh a svojim príklepom MICHAL ŘEPÍK vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Lazušinovej bránky. Asistencie: Zach Boychuk a Ivan Švarný.
     
    46:09
    Zernov sa vybral na výlet a podarilo sa mu to po ľavej strane, do zakončenia ho nepustil Barker a puk poslal za bránku hostí.
     
    45:32
    Boychuk s Řepíkom vyrobili ofsajd a opäť musel čiarový fúkať do svojej píšťalky.
     
    45:09
    Rachimullin a Šťastný sa pustili do seba, obaja po dve minúty za hrubosť, hrať budeme štyria proti štyrom.
     
    44:48
    Skorochodov nemohol hrať s pukom, čiarový videl ofsajd domácich a tak musel hru prerušiť, vhadzujeme v strednom pásme.
     
    43:17
    Domáci sa dostali do prečíslenia dva na jeden, Filatov bol sám na ľavej strane, Nikita nevystrelil, poslal puk vpravo a odtiaľ pálil Harper, Mazanec ho v páde na zem betónmi výborne vychytal a puk poslal späť do hry!
     
    42:12
    Colby Genoway puk v strednom pásme pokazil, nevysunul vpred Smoleňáka, Slovan o puk prišiel, domáci ho kontrolujú na svojich hokejkách.
     
    41:29
    Z pravej strany hostia poslali puk na Lazušina, Alexander si priestor pri ľavej žrdi postrážil a puk zlikvidoval.
     
    40:54
    Després zo stredného pásma hľadal v útočnom Kašpara, Lukáš puk po ľade usmernil na Lazušina, Alexander puk vyrazil pred seba, aby ho následne schoval pod rukavice.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:46.
     
    Slovan hrá s Ladou vyrovnanú partiu, no nie a nie to tam padnúť a tak po zaváhaní v defenzíve hostí videli diváci jeden puk v bránke, domáci sa radovali po peknej akcii a zakončení Skorochodova. Slovan si dokázal vypracovať pekné akcie, Lazušin v bránke Lady má svoj deň a radovať sa chlapcom v bielych dresoch zatiaľ nedovolil. Pomer striel medzi žrde v druhej časti hry 10:12, celkom 20:26.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:09
    Charles Genoway z ľavej strany poslal puk do bránkoviska hostí, ten bol ešte zblokovaný zrejme jedným z hráčov v bielom drese, Mazanec však puk za svoj chrbát nepustil a prekvapenie sa nekonalo.
     
    38:19
    Mazanec podržal belasých, keď v pokľaku likviduje puk z hokejky Bočarova, ktorý pálil spomedzi kruhov vo výbornej pozícii.
     
    37:55
    Lazušin opäť prerušil akciu hostí, Skalický so Sádeckým vyrobili peknú akciu, Sádeckého puk z ľavej strany Lazušin zrazil na ľad a puk si našiel inú cestu, ako ku Skalickému.
     
    37:28
    Harper vystrelil po ľade z ľavého kruhu, puk minul bránku hostí a skončil v rohu klziska.
     
    36:49
    Domáci v plnom počte, Slovan pokračuje vo svojej streleckej impotencii, Lazušin likviduje puk za pukom.
     
    36:36
    Lazušin kryje ďalší puk hostí, Buchtele sa tak na pravej strane pri bránkovisku k dorážke už nedostal.
     
    36:28
    Després sa oprel do puku na modrej, Lazušin Simonov príklep efektne schoval vo svojej lapačke.
     
    36:09
    Kašpar hľadal diagonálnou prihrávkou v útočnom pásme Řepíka, Ježov puk poslal cez svoju hokejku na ochrannú sieť.
     
    35:19
    Slovan mal pekne rozohranú akciu pred bránkou Lazušina, domáci sa však ubránili, puk z pásma vyviezol na hokejke opäť Zernov, nahodil ho na Mazanca a vybojoval aj pásmo na vhadzovanie.
     
    34:49
    Skorochodov dostal dve minúty za podrazenie, Slovan možnosť na krok k obratu vývoja zápasu.
     
    34:00
    Mastriukov vystrelil z ostrého uhla z ľavej strany, Mazanec puk z bránkoviska v pravom uhle poslal k modrej čiare a ukázal prítomným svoje brankárske umenie.
     
    33:39
    Slovan teraz pokazil prechod do útočného pásma a vyrobil zakázané uvoľnenie, hra sa tak vráti pred Mazanca.
     
    31:55
    Kašpar vystrelil z pravej strany, Lazušin puk vyrazil pred seba, Boychuk ho netrafil, medzi kruhmi Meszároš už áno, Lazušin Andrejov puk poslal cez betóny späť do hry. Belasým dnes nie je súdené vsietiť.
     
    30:51
    Švarný vystrelil od modrej z ľavej strany od mantinelu, Buchtele pred bránkoviskom puk poslal na ochrannú sieť, arbitri hru vykázali do stredného pásma.
     
    30:10
    Šerbatov po prechode modrou spoza obrancu vystrelil, Lazušin pohotovo puk schoval vo svojej lapačke, Eliezer svojim pukom vybojoval pre belasých pásmo na vhadzovanie.
    28:39 Igor Skorochodov - 3:0
     
    28:39
    Togliatti dáva gól!
    Slovan puk nedostal von z pásma, od modrej putoval puk na pravý kruh, Zernov našiel pred bránkovisko nakorčuľujúceho IGORA SKOROCHODOVA, ktorý do protipohybu klzajúceho Mazanca po kľučke poľahky po ľade zasunul. Asistencie: Denis Zernov a Georgij Belousov.
     
    28:28
    Mazanec puk poslal do brejku na útočnú modrú, belasí puk nedokázali spracovať, navyše čiarový hru prerušil pre ofsajd.
     
    27:24
    Viedenský sa snažil z otočky na pravej strane pri bránkovisku nachytať na hruškách Lazušina, Marekovi sa to nepodarilo, Lazušin puk poslal späť do hry a jeho spoluhráč von z pásma.
     
    26:38
    Ďakov nahadzoval puk na bránku hostí, Mazanec ho schoval do rukavice, chcel rozohrať, no neriskoval radšej a puk znova schoval pod svoju rukavicu.
     
    25:59
    Belasí nahadzovali puk do pásma súpera, ten smeroval presne medzi tri žrde, Lazušin ho musel schovať pod svoje rukavice.
     
    25:41
    Kapustin nahodil od modrej puk na bránku Slovana, Mazanec ho v pokľaku schoval do rukavice a upokojil hru na ľadovej ploche.
     
    24:29
    Buchtele alebo Boychuk trafil odkrytú časť bránky z prvej strany, hlavný však hru predtým prerušil, pre údajné postavenie hráča v bránkovisku, arbitri teraz zobrali regulárny gól belasým.
     
    22:38
    Hráme vo vysokom tempe, puk lietal zo strany na stranu, gólmani síce bez zásahu, diváci však videli pekné kombinačné akcie.
     
    21:43
    Boychuk preveril pozornosť Lazušina z ľavej strany z vnútornej strany kruhu, Lazušin aj tento puk poslal späť do hry.
     
    21:37
    Domáci v plnom počte, Slovan celú presilovku odohral v pásme domácich, bez gólového efektu, škoda.
     
    20:30
    Kašpar vystrelil z pravej strany pri bránkovisku, Lazušin puk poslal späť do hry a Kašpar svoju strelu z pravej strany zakrátko zopakoval, Lazušin puk schoval pod svoje rukavice.
     
    20:23
    Slovan zamkol domácich v pásme, strela Eberta spoza pravého kruhu po ľade si cestu do bránky nenašla.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:54.
     
    V prvej tretine sme videli hokej vo svižnom tempe, Lada sa skorým gólom v úvode zápasu chytila taktovky hry a udávala tempo. Slovan v polovici prvej periódy aktivitu domácich vyrovnal, no po brejku domácich Mazanec druhý krát lovil puk zo svojej siete. Domáci mali ešte jednu tutovku, keď puk skončil na pravej žrdi hosťujúcej bránky. Krásne sólo predviedol Després, keď spoza vlastnej bránky prešiel s pukom na hokejke až pred Lazušina, ktorý cez rameno a brvno bránky poslal puk na sieť, nuž a zmaril tak Simonovi zápis do listiny strelcov. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 10:14.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:54
    Ebert vystrelil od modrej, Lazušin cez klbko hráčov puk zrejme nevidel, no poslal ho späť do hry a defenzíva domácich následne von z pásma.
     
    19:37
    Sekerka na Šerbatova odmenená dvomi minútami, delenú presilovky si zahrá Slovan, Mastriukov putuje na trestnú.
     
    18:31
    Smoleňák vystrelil z ľavého kruhu, kam dostal puk od bránkovej čiary, Lazušin puk pohotovo poslal za svoju bránku.
     
    17:21
    Mazanec v pokľaku likviduje v lapačke odrazený puk, ktorý letel oblúčikom spod strechy na jeho bránku, Marek dobre čítal hru a nepríjemný puk zlikvidoval.
     
    17:01
    Després prešiel s pukom na hokejke celým klziskom ako nôž maslom, vystrelil bekhendom z pravej strany pred bránkoviskom, Lazušin puk cez pravé rameno a brvno svojej bránky poslal na ochrannú sieť.
     
    16:28
    Oba tímy s plným počtom hráčov, Lada vyrobila zakázané uvoľnenie, hra sa vráti pred Lazušina.
     
    16:07
    Slovan pokazil rozohrávku, Kostromitin pálil z ľavej strany od kruhu, Mazanec puk poslal za svoju bránku, belasí ho dostali po súboji v rohu klziska na svoje hokejky.
     
    15:24
    Barker vystrelil od modrej z ľavej strany, jeho puk bol zblokovaný a skončil v rohu klziska.
     
    14:39
    Mazanec v pokľaku pod rukavicami zlikvidoval reklamný puk domácich poslaný na bránku belasých.
     
    14:28
    Buchtele a Rachimullin po dve minúty, hrať budeme štyria proti štyrom. Buchtele za hrubosť, Rachimullin za držanie hokejky.
     
    13:25
    Smoleňák zvolil namiesto strely prihrávku, hľadal pred bránkoviskom Colby Genowaya, ktorý bol však pokrytý, obrana domácich to zvládla na výbornú.
     
    12:50
    Trochu nepresností sme videli v tejto fáze hry, brankári boli bez práce, ubehol tak len čas z prvej tretiny.
     
    11:03
    Togliatti dáva gól!
    Prečíslenie domácich dva na jeden, SHANE HARPER dostal puk na pravú stranu, vystrelil z kruhu a Mazancovi puk nešťastne prekĺzol do siete. Asistencie: Kirill Kapustin a Charles Genoway.
     
    10:29
    Gurkin podržal puk na hokejke a Lada tak nezvládla prechod do útočného pásma, čiarový jej akciu prerušil pre ofsajd.
     
    10:07
    Sádecký poslal puk na Lazušina, Alexander v pokľaku puk schoval pod svoje rukavice, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    09:03
    Filatov bol sám pred bránkoviskom, dostal puk na hokejku a vystrelil, Mazanec puk poslal späť do hry a podržal tím v bielych dresoch.
     
    08:07
    Domáci v plnom počte, Lada sa ubránila, počas oslabenia zvonila za Mazancom konštrukcia jeho bránky.
     
    08:05
    Brejková akcia domácich, Mastriukov sa ocitol s pukom po prihrávke Bočarova za defenzívou hostí a zoči-voči Mazancovi nastrelil pravú žrď jeho bránky!
     
    07:52
    Zernov vytiahol puk von z pásma a s pukom hral za bránkou Slovana, belasá defenzíva naháňala domáceho borca.
     
    06:39
    Després vystrelil v páde na ľad z medzikružia, Lazušin puk zrazil na ľad, domáci poslali puk k mantinelu, puk však na hokejkách belasých.
     
    06:21
    Slovan vyhral buly a snažil sa dostať domácich pod súvislý tlak, Kapustin stratil prilbu a Lazušin následne puk schoval do svojej lapačky.
     
    06:07
    Nesterov inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie Voráčka, Slovan má príležitosť na vyrovnanie.
     
    05:44
    Buchtele poslal puk medzi tri žrde, Lazušin si bránkovisko postrážil, v pokľaku puk vyrazil pred seba a defenzíva v modrých dresoch puk dostala na svoje hokejky.
     
    05:29
    Charles Genoway vystrelil švihom z ľavého kruhu, Mazanec mal odkrytý výhľad a puk pekne schoval do lapačky.
     
    05:17
    Lada vyrobila peknú akciu, puk od bránkovej čiary putoval za ľavý kruh, odtiaľ efektne vystrelil Filatov, Mazanec puk v pokľaku zlikvidoval.
     
    03:59
    Ebert vybojoval puk v rohu klziska a poslal ho na modrú, Boychuk preveril pozornosť Lazušina, ktorý puk poslal vpravo k mantinelu.
     
    03:23
    Togliatti dáva gól!
    Lada trestá vylúčenie Bačíka, posadila Slovan na kolotoč a strelou z ľavej strany z vrcholu kruhu SHANE HARPER poslal puk pod brvno Mazancovej bránky. Asistencia: Charles Genoway.
     
    02:18
    Filatov dostal puk na hokejku na ľavú stranu k bránkovisku, zmena skóre sa diať nebude.
     
    02:00
    Charles Genoway vystrelil príklepom z ľavého kruhu, puk poslal na ochranné sklo, Mazanec zasahovať nemusel.
     
    01:49
    Krosček v podaní Bačíka, Slovan pôjde do štyroch, presilovka pre domácu Ladu.
     
    01:15
    Boychuk spoza bránky poslal puk k bránkovisku na pravú stranu, Kašpar z prvej vystrelil, Lazušin puk poslal späť do hry.
     
    00:46
    Buchtele za modrou puk prenechal Švarnému, Ivan puk nahodil na bránku domácich, Lazušin ho schoval do lapačky a Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovej ploche už máme oba tímy, domáci v modrých dresoch, hostia v bielych farbách, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude pripravené k úvodnému buly dnešného duelu.
     
    Príjemný deň vám želám pri sledovaní nášho textového prenosu z Togliatti, kde po úprave ľadu vykorčuľujú na ľad aktéri dnešného súboja. Silu domácej Lady preverí jediný slovenský zástupca v KHL, belasá armáda z Bratislavy. V bránke domácich od úvodu Alexander Lazušin, v bránke hostí Marek Mazanec. Do zostavy belasých sa vrátil kapitán Andrej Meszároš, ktorý už neraz zavelil svojej čate smer víťazstvo. Poďme sa teda pozrieť, aký tón hry bude udávať Andrej Meszároš svojim spoluhráčom a celý tím HC Slovan domácim borcom.
     
    Úvodné zostavy:

    Lada Togliatti:

    Lazušin (Krasotkin) – Cha. Genoway, Vorobiov, Ďakov, Ježov (C), Kirillov, Gurkin, Kostromitin (A) – Filatov, Kapustin, Harper – Valujskij, Mastriukov, Bočarov – Belousov (A), Zernov, Skorochodov – Nesterov, Achmetov, Rachimullin

    HC Slovan Bratislava:

    Mazanec (Štepánek) – Švarný (A), Voráček, Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Barker – Šerbatov, Hrnka, Buchtele – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Smoleňák, Viedenský, Co. Genoway – Sádecký, Šťastný, Skalický

    Rozhodca:

    Gamalej, Ovčinnikov – Micheľ, Parikov.
     
    HC Slovan Bratislava na svojom tripe prehral tri duely, na ľade Avtomobilistu po výsledku 3:6, v Čeljabinsku to bolo tesne v pomere 1:2 a napokon v Magnitogorsku po výsledku 1:4. Belasí sa vo svojom štvrtom a záverečnom vystúpení aktuálneho tripu predstavia na ľade v Togliatti.

    Lada Togliatti – načrime do histórie klubu. Klub Lada Togliatti vznikol v roku 1976 pod názvom Torpedo, ktoré niesol až do roku 1989. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 2 majstrovské tituly v rokoch 1994 a 1996, štyrikrát obsadil druhé miesto a dvakrát sa mu ušla „bronzová“ medaila. Na medzinárodnej scéne zaznamenal úspechy v podobe víťazstva Pohára Európskych majstrov v roku 1997 a v roku 2006 vyhral aj Interkontinentálny pohár.

    Klub účinkoval v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku hráči v play-off obsadili konečné pekné 13. miesto, keď v prvom kole play-off nestačili na CSKA Moskva a po sérii 2:3 na zápasy sa s play-off rozlúčili. V druhom ročníku to výkonmi na play-off nestačilo a Lada obsadila v konečnom účtovaní 22. miesto. Pre nedostatok finančných prostriedkov a problémy s halou, keď jej kapacita 2.900 divákov nepostačovala kritériám stanoveným v pravidlách súťaže KHL, musel klub svoje účinkovanie v nadnárodnej súťaži prerušiť. Späť do kolotoča sa vrátil až v siedmej sezóne a v súťaži obsadil celkové 24. miesto. V tej ôsmej to bolo tiež bez play-off s 26. priečkou pelotónu KHL. Nuž a v uplynulej sezóne to nebolo o nič lepšie, opäť bez play-off a v záverečná 27. priečka plejády klubov KHL.

    V súčasnosti modro-bielo-červený dres klubu obliekajú najmä hráči z Ruskej federácie, dvaja hráči majú pas Kanady a zastúpenie má aj USA, Lotyšsko a Česká republika – Jiří Novotný. Svoje domáce zápasy hráva klub v Ľadovom paláci „Lada-Aréna“ s kapacitou 6.000 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Artis Abols z Lotyšska.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenala Lada Togliatti z 22 zápasov 16 bodov, Slovan odohral rovnaký počet zápasov a v tabuľke má bodov 22.

    Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je Denis Zernov s 9 kanadskými bodmi (4+5), na druhej priečke traja 7 bodoví: Stanislav Bočarov (4+3), Kirill Kapustin (3+4), a Semion Valujskij (2+5). V tíme hostí je na čele kanadského bodovania 19 bodový Radek Smoleňák (5+14), na druhej priečke 13 bodový Colby Genoway (4+9). Gólman domácich Anton Krasotkin disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 93,3% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,22 gólov na zápas, Alexander Lazušin s 92,1% úspešnosťou drží priemer 2,43 gólov na zápas. Na strane hostí Jakub Štepánek92,2% úspešnosť zásahov s priemerom 2,79 gólov na zápas, Marek Mazanec má 90,4% úspešnosť zásahov s priemerom 3,22 gólov na zápas.

    Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Ľadový palác „Lada-Aréna“ v Togliatti privíta klub od Dunaja a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Harper (Ch. Genoway), 12. Harper (Kapustin, Ch. Genoway), 29. Skorochodov (Zernov, Belousov), 50. Zernov (Belousov), 53. Kapustin (Kostromitin, Gurkin) – 47. Řepík (Boychuk, Švarný)


    Lada Togliatti: Lazušin (Krasotkin) – Cha. Genoway, Vorobiov, Ďakov, Ježov (C), Kirillov, Gurkin, Kostromitin (A) – Filatov, Kapustin, Harper – Valujskij, Mastriukov, Bočarov – Belousov (A), Zernov, Skorochodov – Nesterov, Achmetov, Rachimullin
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štepánek) – Švarný (A), Voráček, Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Barker – Šerbatov, Hrnka, Buchtele – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Smoleňák, Viedenský, Co. Genoway – Sádecký, Šťastný, Skalický

    Rozhodca: Gamalej, Ovčinnikov – Micheľ, Parikov

    Diváci: 5.142