Slovan Bratislava – Makroteam Žilina 9:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
9:2 (6:0)
ŠK Makroteam Žilina
Utorok 17.10.2017, 19:15 • HANT Aréna Bratislava • Varta futsal liga • 3. kolo
     
    Slovan Bratislava nezaváhal ani v treťom ligovom vystúpení v rámci aktuálnej sezóny. Belasí na domácej pôde rozstrieľali Žilinu jasne 9:2 a dosiahli tretie vysoké víťazstvo, vďaka čomu sa vrátia na čelo tabuľky. V drese domáceho tímu dvakrát skórovali Záruba, Rafaj a Kyjovský. Po jednom presnom zásahu pridali Haľko, Adam Zdráhal a Kozár. Za hostí korigovali nepriaznový stav Hudek a Moura Da Silva. (20:53:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:15
    Desiatka vyzerala po deviatom góle jedenásť minút pred koncom veľmi reálne, ale Slovan nevyužili niekoľko šancí a už má málo času.
     
    38:01
    Do konca zápasu zostávajú posledné dve minúty. Žilina hrá stále bez brankára a je zaujímavé, že zatiaľ neinkasovala, pretože v priebehu duelu dostala až deväť gólov.
     
    37:15
    Domáci futsalisti odkopli loptu za čiaru, pretože Marek Bahna signalizoval zdravotné problémy a musel odkrívať za čiaru.
     
    36:51
    Radim Záruba vystrelil cez celé ihrisko, pretože videl odkrytú bránu. Lopta sa krútila správnym smerom, no ku gólu chýbalo pár centimetrov.
     
    36:07
    Marconi De Lima Batista sa rozhodol vypáliť z ľavého krídla, ale Karpiak zostal pokojný, pretože lopta smerovala mimo brány.
     
    35:34
    Slovanisti si opäť nedávajú pozor na fauly ako v prvom polčase. Zaznamenali už päť nedovolených zákrokov.
     
    35:13
    Slovanu nevyšla postupná kombinácia na polovici súpera. Prihrávka zo stredu ihriska smerovala za čiaru.
     
    34:20
    Žilina skúša hru bez brankára, ale zatiaľ si nedokázala vypracovať výraznejšiu šancu. Naopak, Slovan mohol pridať desiaty gól.
     
    33:47
    Ďalšia obrovská chyba v rozohrávke hostí. V hre bez brankára poslali loptu priamo na nohu Martina Zdráhala, ktorý neuspel proti hráčovi stojacemu na čiare.
     
    33:22
    Kozár mohol dosiahnuť desiaty gól. Po katastrofálnej rozohrávke Žiliny zostal úplne sám pred bránou, ale Lajš ho vychytal.
     
    32:38
    Martin Zdráhal sa rozhodol vystreliť z väčšej vzdialenosti. Lopta mu vôbec nesadla na nohu a Lajš zostal bez zákroku.
     
    32:10
    Hudek naskočil do hry v brankárskom drese a skúsil strelu z diaľky. Karpiak situáciu kontroloval a neinkasoval.
     
    31:34
    Hostia po timeoute nečakane odvolali brankára. Prehrávajú síce o sedem gólov, no aspoň sa pokúsia o zníženie.
     
    31:34
    Žilinčania si zobrali oddychový čas. Hosťujúci tréner viac-menej doprial oddych svojim zverencom, pretože im nerozdáva veľa pokynov.
     
    31:08
    Haľko chcel využiť moment, keď stál Lajš vysoko z brány. Skúsil preto ďalekonosnú strelu z vlastnej polovice, ktorá skončila na žilinskom gólmanovi.
     
    30:37
    Hosťom sa otvoril priestor na ďalší rýchly protiútok. Macedo Da Silva však nemal potrebnú rýchlosť a zakončoval z veľkej vzdialenosti.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 7. Kyjovský, 10. Záruba, 12. Záruba, 13. Zdráhal, 19. Haľko, 20. Rafaj, 21. Kozár, 27. Kyjovský, 29. Rafaj – 22. Hudek, 30. Silva


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar (21. Karpiak) – Rafaj, Záruba, A. Zdráhal, Kyjovský, M. Zdráhal, Kozár (C), Haľko, Michalec, Bahna, Péchy.
    ŠK Makroteam Žilina: Lajš – Hudek (C), Krištofík, De Lima Batista, Moura Da Silva, Červený, Škulec, Káčer, Baláž, Macedo Da Silva.

    Rozhodca: Behančín, Budáč