CSKA Moskva – S.Moskva 3:1 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Riga sk 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HC Dinamo Riga
Sobota 07.10.2017, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:43 Nikolaj Žerdev - 2:3
     
    64:43
    Dinamo Riga dalo gól!
    Ebert opäť nezmyselne ťahal puk vpred, Kašpar si ho pýtal na modrej, nedostal ho, Nick ho posunul Genowayovi, ten pred bránkovisko, kde stáli len hráči hostí a tak Stollery vysunul do brejku NIKOLAJA ŽERDEVA, ktorý z medzikružia urobil z Mazanca štatistu. Asistencia: Karl Stollery.
    38:08 Simon Després - 2:2
     
    38:08
    Slovan Bratislava dal gól!
    SIMON DESPRÉS prešiel s pukom na hokejke poza bránku, poslal ho do bránkoviska a Kalniņšovi puk prekĺzol za jeho chrbát. Asistencie:
    37:25 Karl Stollery - 1:2
     
    37:25
    Dinamo Riga dalo gól!
    Puk hostia poslali na ochranné sklo, ten sa odrazil na vrchnú sieť bránky Mazanca, odtiaľ do bránkoviska, domáci ho chceli vyhodiť z pásma, Kristo ho posunul za kruh, Salmela posunul vpravo a KARL STOLLERY prestrelil príklepom Mazanca v bránke domácich. Asistencie: Anssi Salmela a Danny Kristo.
    19:06 Nikolaj Žerdev - 1:1
     
    19:06
    Dinamo Riga dalo gól, no aj teraz budeme na žiadosť domácich telefonovať do Moskvy. Gól platí, NIKOLAJ ŽERDEV dostal puk pred bránkovisko a cez Mazanca puk sklepol za jeho chrbát. Asistencia: Gunārs Skvorcovs a Guntis Galviņš.
    14:14 Marek Viedenský - 1:0
     
    14:14
    Slovan Bratislava dal gól, hostia reklamujú postavenie hráča v bránkovisku a tak budeme telefonovať do Moskvy. Voráček vystrelil od modrej, puk sa od konštrukcie bránky odrazil do bránkoviska a MAREK VIEDENSKÝ puk poslal do prázdnej bránky. Hostia reklamovali ešte postavenie hráča v bránkovisku, bez úspechu. Asistencie: Tomáš Voráček a Radek Smoleňák.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 15. Viedenský (T. Voráček, Smoleňák), 39. Després – 20. Žerdev (Skvorcovs, Galvinš), 38. Stollery (Salmela, Kristo), 65. Žerdev (Stollery)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Kožiak) – Després, Ebert, Barker, Meszároš (C), Švarný (A), Voráček, Bačík – Kašpar (A), Co. Genoway, Řepík – Smoleňák, Viedenský, Buchtele – Hrnka, J. Mikúš, Skalický – Hlinka, Sádecký, Šerbatov
    HC Dinamo Riga: Kalniņš (Armalis) – Galviņš, K. Rēdlihs, Kristaps, Ališauskas, Stollery, Salmela, Pujacs (A) – Indrašis (C), Jevpalovs, Lipsbergs – Žerdev, Pavlovs, Skvorcovs – Razgals, McMillan, Kristo – M. Rēdlihs (A), Batņa, Kulda – Ģēģeris

    Rozhodca: Gašilov, Belov – Kučava, Novikov

    Diváci: 7.950