Winnipeg – Toronto 2:7 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Philadelphia 3:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:5 (2:2, 0:1, 1:2)
Philadelphia Flyers
cz Štvrtok 05.10.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Wayne SIMMONDS - 3:5
     
    59:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! WAYNE SIMMONDS se prosazuje střelou do prázdné branky a zaznamenává tak v dnešním utkání hattrick! Skvělý start Simmondse do nové sezóny. Asistence: Sean Couturier.
    49:27 Wayne SIMMONDS - 3:4
     
    49:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka! Gostisbehere nahrál na přes půlku pásma na Jakuba Voráčka, který vystřelil na branku, kde stál WAYNE SIMMONDS, který tuto střelu tečoval a puk zapadl za záda Jonese. Asistence: Jakub Voráček a Shayne Gostisbehere.
    43:12 Logan COUTURE - 3:3
     
    43:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilová hra domácího týmu a máme opět srovnáno ! LOGAN COUTURE stál vedle branky Elliota a pokusil se nahrát z otočky před branku. Jeho přihrávku však tečoval bruslí do vlastní branky Andrew MacDonald. Šťastná branka domácího celku. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
    37:36 Shayne GOSTISBEHERE - 2:3
     
    37:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bleskurychle využitá přesilová hra! Vyhrané vhazování letců a jedna nahrávka na modré čáře a poté se do puku od modré čáry opřel Shayne Gostisbehere, který dostal puk na branku, kde stál WAYNE SIMMONDS, který lehce změnil střel této střely a ta skončila i za pomoci tyče v brance. Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    19:41 Kevin LABANC - 2:2
     
    19:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen domácí využívají přesilovou hru! Philadelphii se nepovedlo vyhodit puk z pásma, protože na modré čáře stál KEVIN LABANC, který zastavil pokus o vyhození, udělal tři rychlé kroky a dostal se do střelecké pozice na vrcholku kruhu, ze které trefil přesně pravý horní roh Elliotovi branky. Navíc Brian Elliott střelu vůbec neviděl, protože mu dobře clonil ve výhledu Tomáš Hertl. Bez asistence.
    17:17 Kevin LABANC - 1:2
     
    17:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se dostává na kontakt ! Domácí první formace se dostala do rychlého protiútoku, který táhl Thornton. Ten se zastavil na modré čáře a našel na druhé straně hrací plochy Pavelskiho, který sklepl kotouč na Dillona, který pálil na branku, kde clonil KEVIN LABANC, který střelu tečoval a Elliot ji vyrazil nad sebe. KEVIN LABANC však nádherně trefil kotouč ve vzduchu a dorazil ho tak za Elliota ! Asistence: Brandon Dillon a Joe Pavelski.
    11:16 Jordan WEAL - 0:2
     
    11:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka Philadelphie a další "laciný" puk v brance domácího brankáře. V přesilové hře se hráči letců dostali do rychlého protiútoku, který zakončil JORDAN WEAL střelou z kruhu na vzdálenější tyč. Asistence: Travis Konecny.
    08:28 Claude GIROUX - 0:1
     
    08:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Martina Jonese ! Domácí brankář jel pomoc za branku s rozehrávkou, ale po špatné komunikaci se svými obránci nahrál na kruh, kde stál Jakub Voráček, který viděl před brankou svěho spoluhráče, kterým byl CLAUDE GIROUX a ten uklidil puk do prázdné branky ! Asistence: Jakub Voráček.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 18. Labanc (Dillon, Pavelski), 20. Labanc, 44. Couture (J. Thornton, Burns) – 9. Giroux (Voráček), 12. Weal (Konecny, Gostisbehere), 38. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 50. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 60. Simmonds (Couturier)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Dillon, DeMelo – Labanc, Pavelski, J. Thornton – Donskoi, Couture, Bødker – Hansen, Hertl, Meier – J. Ward, Tierney, M. Karlsson.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gudas, Manning, Hägg, Gostisbehere – Couturier, Voráček, Giroux – Patrick, Weal, Simmonds – Konecny, Filppula, Weise – M. Raffl, Leier, Laughton.

    Rozhodca: Kevin Pollock, Jon McIsaac – David Brisebols, Brad Kovachik

    Diváci: 17562