Winnipeg – Toronto 2:7 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Philadelphia 3:5 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:7 (0:3, 0:1, 2:3)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 05.10.2017, 01:20 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:57 Mathieu PERREAULT - 2:7
     
    52:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak s brankami se teď doslova roztrhl pytel, když Little získal puk za bránou Toronta, odkud jej přihrál MATHIEUOVI PERREAULTOVI, kterému dala hostující obrana příliš mnoho prostoru, a ten tak následně prostřelil Andersena. Asistence: Bryan Little.
    51:51 Auston MATTHEWS - 1:7
     
    51:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs však mají připravenou okamžitou odpověď, když Carrick nahodil puk od modré čáry směrem na bránu Jets, kde jej parádně tečoval AUSTON MATTHEWS přesně mezi betony Hellebuycka. Asistence: Connor Carrick, Anders Borgman.
    51:31 Mark SCHEIFELE - 1:6
     
    51:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se přeci jen dočkávají první branky v letošní sezóně. Laine obdržel puk na levou stranu, odkud následně křižnou přihrávkou přes brankoviště našel MARCA SCHEIFELEHO, který okamžitou střelou překonává Andersena. Asistence: Patrik Laine, Dustin Byfuglien.
    48:07 Mitchell MARNER - 0:6
     
    48:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! Rielly vystřelil od modré čáry a Hellebuyck jeho pokus vyrazil před sebe, kde nejdříve zkoušel dorážet van Riemsdyk, jehož dorážka se odrazila od domácího brankáře přímo na hůl MITCHELLA MARNERA, který už poslal puk do sítě Jets. Asistence: James van Riemsdyk, Morgan Rielly.
    40:36 Patrick MARLEAU - 0:5
     
    40:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak Winnipeg bohužel nevymyslel nic, a tak se do útoku pustili hosté, když Kadri zavezl puk do rohu kluziště, odkud jen přihrál PATRICKU MARLEAUOVI, jenž okamžitou střelou vyhání Masona z brány Jets. Asistence: Nazem Kadri, Leo Komarov.
    28:32 Patrick MARLEAU - 0:4
     
    28:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Marner postrčil na modré puk do jízdy Matthewsovi, jenž viděl mezi kruhy volného PATRICKA MARLEAUA, kterému ihned přihrál a zkušený kanadský útočník poté skvěle vymíchal Masona, a vstřelil tak svou první branku v dresu Maple Leafs. Asistence: Auston Matthews, Mitch Marner.
    18:23 William NYLANDER - 0:3
     
    18:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí hokejisty! Toronto to nyní udělal parádně, když Matthews vyvezl puk na modrou čáru, kde jej přenechal Gardinerovi, jenž u brány Jets viděl nikým nehlídaného WILLIAMA NYLANDERA, a ten si ještě následně kotouč v klidu zpracoval a poté jej poslal do zcela odkryté brány. Asistence: Jake Gardiner, Auston Matthews.
    17:40 James VAN RIEMSDYK - 0:2
     
    17:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Bozak parádně vyhrál vhazování přímo na zcela volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, kterého si nepohlídal Wheeler a hostující útočník svou okamžitou střelou prostřelil Masona. Asistence: Tyler Bozak.
    15:48 Nazem KADRI - 0:1
     
    15:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! První branku letošní sezóny vstřelují hosté z Toronta, když van Riemsdyk obdržel přihrávku na pravou stranu, kde se dvakrát neúspěšně snažil prostřelit Masona, jenž jeho střely vždy vyrazil, a tak si jej poté vzal NAZEM KADRI, kterému se už podařilo dostat puk do brány Winnipegu! Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 52. Scheifele (Laine, Byfuglien), 53. Perreault (Little) – 16. Kadri (J. van Riemsdyk, Bozak), 18. J. van Riemsdyk (Bozak), 19. W. Nylander (Gardiner, Matthews), 29. Marleau (Matthews, Marner), 41. Marleau (Kadri, Komarov), 49. Marner (J. van Riemsdyk, Rielly), 52. Matthews (C. Carrick, Borgman)


    Winnipeg Jets: S. Mason (41. Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Perreault, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Matthias, Lowry, Armia – Daňo, Copp, B. Tanev.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly, Hainsey, Gardiner, N. Zajcev, Borgman, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Marleau, Kadri, Komarov – M. Martin, Fehr, Co. Brown.

    Rozhodca: Skilliter, Peel – Barton, Galloway