Real Betis – Levante 4:0 (kon.)
koniec
Real Betis
4:0 (0:0)
Levante UD
Pondelok 25.09.2017, 21:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného arbitra, s ktorým prichádza aj koniec stretnutia. Z neho si plný bodový zisk odnášajú domáci futbalisti po jednoznačnom víťazstve 4:0. Svojou kombinačnou hrou dnes jasne dominovali. Hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách, ale to nebol ten správny recept na rozbehnutý Real Betis. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:55:31)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:1.
    Střely mimo: 7:6.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 4:2.
    Fauly: 9:5.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Antonio Sanabria (RBE) - 4:0
     
    90+3
    Real Betis dal gól!
    Nepokrytý ANTONIO SANABRIA si spracoval milimetrovú prihrávku Fabiána Ruiza, po ktorej sa ocitol zoči-voči gólmanovi. Následná presná strela do pravej časti bránky pravdepodobne ukončí dnešné stretnutie. Stav zápasu je 4:0!
     
    90+2
    Antonio Sanabria zahral rohový kop, ale obrana súpera si svoju prácu splnila a loptu upratala do bezpečia.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa v druhom polčase rozhodol nadstaviť ešte tri minúty navyše.
     
    90
    Antonio Sanabria sa tlačil do zakončenia, ale ako prvý bol pri lopte jeden z obrancov, ktorý loptu upratal do zámedzia. V závere stretnutia uvidíme ešte minimálne jeden rohový kop v prospech domáceho celku.
     
    89
    Domáci hráči sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú krátke prihrávky. Hostia už len vyčkávajú, kedy sa táto nočná mora skončí.
     
    88
    V závere stretnutia ani jeden z tímov nejaví väčšiu snahu smerom dopredu. Nechajme sa prekvapiť, koľko sa štvrtý rozhodca rozhodne nadstaviť.
     
    87
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 48 237 platiacich divákov.
     
    86
    Antonio Sanabria sa dostal po centrovanom pokuse do akrobatického zakončenia, ale jeho sľubný pokus nevyšiel a lopta putovala do zámedzia. Levante UD bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    85
    Real Betis mal výhodu rohového kopu. K rohovej zástavke sa postavil Andrej Guardado, ale ten sa rozhodol pre krátku rozohrávku.
     
    84
    Domáci hráči s veľkým kľudom na kopačkách kombinujú pred vlastnou šestnástkou, kde do svojej hry zapájajú aj vlastného gólmana.
     
    82
    Antonio Sanabria sa vyhol ofsajdovej pasci súpera a ihneď sa rozhodol zakončiť z voleja. Jeho tvrdý strelecký pokus smeroval niekde medzi divákov.
     
    81
    Skvelá obranná práca v podaní Durmisiho, ktorý sa včas vrátil a prekazil rozbiehajúcu sa akciu súpera. Celú situáciu vyriešil odkopom lopty za postrannú čiaru. Levante bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    80
    Priebeh hry sa nám troška upokojil. Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju majú pevne pod kontrolou domáci futbalisti.
     
    79
    Antonio Sanabria sa pokúšal zachytiť dlhú prihrávku svojho spoluhráča, al v kľúčovom momente stratil rovnováhu a o loptu jeho tím prišiel.
     
    78
    Rafael Navarro je tým, kto vyslal sľubný pokus smerujúci presne k pravej žrdi. Avšak táto strela skončila na gólmanovi. Naozaj parádny zákrok v jeho podaní!
     
    77
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Sergio León, prichádza Matías Nahuel.
     
    76
    Levante UD bude mať výhodu voľného kopu z väčšej vzdialenosti po nedovolenom zákroku Javiho Garcíu. Nechajme sa prekvapiť, ako s ním vynaložia.
     
    75
    Pablo Gonzalez Fuertes zapískal. Samuel poslal jedného z hráčov súper na zem ostrým zákrokom. Štandardku získava Betis.
     
    73
    Pri lopte boli domáci futbalisti, ale celá utočná snaha končí z kopačky Sanabriu, ktorý si v kombinácii nerozumel so svojim spoluhráčom a poslal loptu až za postrannú čiaru.
     
    72
    Momentálny pomer držania lopty je: 65% – 35%.
     
    71
    Na centrovanú loptu sa akrobatickým spôsobom snažil reagovať Sergio León, ale jeho nožničky nedopadli podľa predstáv.
     
    70
    Andres Guardado načechral do šestnástky nebezpečný center z rohového kopu, ale nikto zo spoluhráčov nedokázal predskočiť obranu súper.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Joaquín, prichádza Cristian Tello.
     
    69
    Alegría sa snažil vo vnútri šestnástky presadiť individuálne, ale jeho snaha končí zákrokom brániaceho hráča. Real Betis bude zahrávať rohový kop, ale ešte predtým striedanie na strane domácich.
     
    68
    Antonio Sanabria skúsil zakončiť z väčšej vzdialenosti, ale jeho tvrdý projektil smeroval len do miest, kde stál pripravený gólman, ktorý si svoj bránkový priestor postrážil a loptu zachytil.
     
    67
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Campaña, prichádza Cheick Doukouré.
     
    66
    Levante UD malo výhodu rohového kopu, ale Pedro López nepochodil s rohovým kopom. Ten skončil na obrancovi súpera.
    65. Sergio León (RBE) - 3:0
     
    65
    Real Betis dal gól!
    Riza Durmisi priviezol loptu bližšie k vápnu súpera po ľavej strane, odkiaľ sa rozhodol poslať prudký center na hranicu malého vápna. Tam sa nachádzal nikým nestrážený SERGIO LEÓN, ktorého úlohou bolo už len trafiť loptu. Stav stretnutia je 3:0!
     
    65
    Alex Alegría stál v postavení mimo hry, tesne za ofsajdovou líniou. Asistent to videl a jeho práca bola ľahká. Jasný ofsajd.
     
    64
    Momentálny pomer strieľ na bránku je: 2:0.
     
    63
    Joaquín pristúpil k realizácii rohového kopu, ale lopta doplávala len k obrancom súpera.
     
    62
    Ďalší pokus o rýchle doručenie lopty za obranu súpera je neúspešný a tá loptu odvrátila. Šťastie skúšal Andres Guardado. Arbiter fúkol do píšťalky a Betis získava kop od rohovej zástavky.
     
    61
    Domáci futbalisti si vďaka svojej útočnej aktivite dokázali vybojovať štandardku v podobe rohového kopu.
     
    60
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Antonio Barragán, prichádza Rafa Navarro.
     
    59
    Antonio Sanabria nezvládol súboj na ľavej strane ihriska a po skvelej obrannej činnosti brániaceho hráča prišiel o loptu.
     
    58
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Iván López, prichádza Samuel.
     
    57
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Enis Bardi, prichádza Nano.
     
    57
    Levante UD bude zahrávať outové vhadzovanie z vlastnej polovice ihriska.
    55. Fabián Ruiz (RBE) - 2:0
     
    55
    Real Betis dal gól!
    Defenzíva Levante dala FABIÁNOVI RUIZOVI viac priestoru ako je zdravé a to perfektne využil. Individuálnym spôsobom sa dostal bližšie k vápnu súpera, odkiaľ poslal delovku do pravej časti bránky. Lopta smeruje až za chrbát gólmana, a tak je stav stretnutia už 2:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Andres Guardado.
     
    54
    Domáci sa usadili na polovici hostí, kde medzi sebou kombinujú a snažia sa nájsť medzeru v ich defenzíve.
     
    52
    Hostia majú veľké problémy smerom dopredu. Domáca ofenzíva napáda každú rozohrávku súpera a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Aïssa Mandi (Real Betis). To si vyslúžil za zásah lakťom.
     
    50
    Pedro López predviedol nešetrný zákrok a Pablo Gonzalez Fuertes nemal inú možnosť, než zapískať. Štandardná situácia pre Betis. Priame ohrozenie gólmana z tejto pozície by zrejme nebolo dobrým riešením.
     
    49
    Hostia sú po inkasovanom góle útočne aktívnejší. Mali sme možnosť sledovať dva centrované pokusy, ale každý bez gólového efektu alebo vážnejšieho ohrozenia.
    47. Antonio Sanabria (RBE) - 1:0
     
    47
    Real Betis dal gól!
    ANTONIO SANABRIA si zbehol do šestnástky súpera, kde si dokázal nájsť voľný priestor a reagovať na center Sergia Leóna. Do toho sa oprel hlavou a loptu umiestil presne k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 1:0!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako podpriemerný. Mali sme možnosť vidieť len minimum príležitostí na oboch stranách a očakávania boli rozhodne o niečo vyššie. Domáci celok dnes vsadil na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Andres Guardado sa nešetrne hodil pod nohy súpera a nemôže čakať, že sa to zaobíde bez ničoho. Pablo Gonzalez Fuertes zatiaľ neťahá kartu z vrecka, ale faul odpískal. Štandardná situácia pre Levante. Útočná snaha je tak o čosi bližšie k bránke súpera.
     
    44
    Jeden z domácich hráčov hľadal v pokutovom území súpera niekoho zo svojich spoluhráčov. To sa mu však nepodarilo, pretože loptu namieril do zámedzia. Nasledovať bude odkop od bránky Levante UD.
     
    43
    Podľa asistenta rozhodcu bol Sergio León mimo hry. Po vzhliadnutí opakovaného záberu mu musíme dať za pravdu.
     
    41
    Jose Morales sa dostal až do pokutového územia súpera, kde však neustál súboj a ocitol sa na trávniku. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    39
    Alex Alegría spálil sľubnú šancu! Vyskočil si na centrovanú loptu a z blízkosti bieleho bodu poslal len slabú hlavičku. Lopta preletela vysoko nad brvnom! Lopta je za bránkovou čiarou a Betis má odkop od bránky.
     
    38
    Domáci hráči sa usadili na súperovej polovici, kde sa formou krátkych prihrávok snažia rozhodiť jeho defenzívu, a tak sa dostať do lepších streleckých pozícii.
     
    37
    Jose Morales to skúšal presným centrom do šestnástky, ale Antonio Adán loptu zachytil.
     
    36
    Guardado sa na polovici súpera prezentoval veľmi nepresnou prihrávkou, na ktorú ani jeho spoluhráč nereagoval. Hostialoptu zachytili a okamžite zakladajú rýchly protiútok.
     
    35
    Momentálny pomer držania lopty je: 69% – 31%.
     
    34
    Centrovaná lopta po rohovom kope nemala dostatočnú presnosť a smerovala len do územia nikoho.
     
    33
    Skvelá práca Sanabria, ktorý prinútil brániaceho hráča zahrať loptu do zámedzia. Real Betis bude pokračovať rohovým kopom.
     
    32
    Loptu majú pevne pod kontrolou domáci futbalisti, ktorí si už budú hľadať vhodnú cestu smerom dopredu.
     
    31
    Antonio Barragán sa dostal cez defenzívnu líniu súpera, ale celú akciu pre ofsajd zastavil hvizd rozhodcu.
     
    30
    Domáci sa na dlhší čas usadili na vlastnej polovici ihriska, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    28
    Po sérii krátkych prihrávok sa lopta dostala až na kopačku domáceho gólmana, ktorý hral v tomto prípade na istotu a poslal loptu, čo najďalej od vlastnej bránky.
     
    26
    Joaquín zbytočne nešpekuloval a poslal tvrdý projektil z väčšej vzdialenosti smerom k bránke súpera. Lopta si však našla cestu len vedľa pravej tyčky.
     
    25
    Sergio León sa snažil poslať center z ľavej strany ihriska, čo sa mu aj podarilo, ale jeho pokus dokázal odvrátiť hneď prvý brániaci hráč.
     
    24
    Toňo nacentroval do šestnástky, ale Antonio Adán vybehol zo svojho priestoru a zmocnil sa lopty.
     
    23
    Antonio Barragán a Sergio León si vymenili loptu a druhý menovaný zakončil. Pokus z vnútra pokutového územia končí kúsok od pravej tyči. Lopta je za bránkovou čiarou a Levante má odkop od bránky.
     
    22
    Z rohového kopu, ktorý poslal José Campaňa, napokon nič nebolo. Obrana súpera je v strehu a zvládla loptu upratať preč.
     
    21
    Center zo strednej vzdialenosti zahraný tímom Levante je pokrytý jedným z obrancov. Asistent arbitra ukazuje na rohovú zástavku. Rohový kop pre Levante.
     
    20
    Sanabria bol v súboji až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten svojím hvizdom okamžite vstupuje do diania hry. Faul z kategórie utočných.
     
    19
    Alex Alegría si to zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    18
    Oba celky sa v poslednej minúte prezentovali nepresnosťou v strede ihriska.
     
    17
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 80% – 20%.
     
    16
    Svoje obranné povinnosti si dokonale splnil Chema, ktorý dokázal zachytiť nepríjemnú prihrávku súpera smerujúcu do vápna. Pri lopte sú už hostia, ktorí sa snažia usadiť na polovici súpera.
     
    15
    Zástavka letí do nebies! Sanabria sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    13
    Veľmi nepodarený pokus od Alex Alegría. Volej z jeho kopačky z veľkej vzdialenosti putuje iba medzi divákov. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Betis.
     
    12
    Presnosť prihrávok na oboch stranách je: 88% – 52%.
     
    11
    Lopta sa nachádza na polovici Realu Betis, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    10
    Morales sa po skvelej narážke Alegríu dostal až za obranu súpera, ale odtiaľ sa už nedokázal dostať do lepšieho streleckého uhlu. Nasledovať bude odkop od bránky Realu Betis.
     
    9
    Antonio Sanabria bol prirýchly a rozhodca končí akciu hvizdom. Ofsajd.
     
    8
    Real Betis získal výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    7
    Ivi predviedol prihrávku za obranu do šestnástky a snažil sa tak vytvoriť ideálnu palebnú pozíciu pre spoluhráča. Jeho snahe vystavuje červenú obranca súpera.
     
    6
    Alegría sa vo vnútri šestnástky snažil nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov. Jeho nevydarenú prihrávku poľahky zachytil jeden z brániacich hráčov.
     
    5
    Enis Bardhi napriahol k priamemu kopu z hranice šestnástky, ale brankár si perfektne postavil múr, ktorý strelu zablokoval.
     
    4
    Amat si v súboji pomáhal nedovoleným spôsobom, čo si hlavný rozhodca všimol a nariadil voľný kop v prospech Levante UD zo zaujímavej pozície na priame ohrozenie.
     
    2
    Domáci futbalisti od začiatku stretnutia poctivo vyčkávajú v strede ihriska na moment prekvapenia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Betis: Adán – Barragán, Mandi, Amat, Durmisi – Javi García – Joaquín, Guardado, Ruiz – León, A. Sanabria.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Feddal, Nahuel, Tello, Guerrero, Gracia.

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Chema, Postigo, Toňo – Campaña, Suárez Pier – López, E. Bardi, Morales – Alegría.
    Náhradníci: Olazábal – Doukouré, Samuel, Nano, Lukić, E. Boateng, Luna.

    Rozhodca: P. González – C. García, Villate.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 6. kolo Primera Division, kde Real Betis privíta na svojom trávniku Levante UD. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    REAL BETIS

    Futbalisti tohto celku sa po 5. kole nachádzajú na 9. priečke so ziskom 9 bodov. Momentálne ťahajú dvojzápasovú sériu víťaztiev. Na svojom konte majú tri výhry a dve prehry. Svojim súperom dovedna nastrieľali 6 gólov, ale aj 7 inkasovali. V poslednom kole sa postarali o veľké prekvapenie v zápasy na trávniku Realu Madrid. Napriek obrovskému tlaku domácich dokázali zvíťaziť po góle Sanabriu v nadstavenom čase.

    LEVANTE UD

    Hráči tímu Levante figurujú na 7. priečke so ziskom taktiež 9 bodov. Patria medzi kvarteto tímov, ktoré ešte v aktuálnom ročníku neprehrali, spoločne s Barcelonou, Atléticom Madrid a Valenciou. Na svojom konte majú dve víťazstvá a tri remízové výsledky. Naposledy sa predstavili pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorí museli byť s výkonom svojich miláčikov spokojní. Ich súperom bol Real Sociedad, ktorý bol miernym papierovým favoritom. V 45. minúte dokázal otvoriť skóre stretnutia domáci Chema. V 75. minúte dokázal využiť výhodu pokutového kopu Morales a v 89. minúte pridal ešte tretí kúsok Enis Bardhi. Ten vyzerá byť vo forme, nakoľko je najlepším strelcom tímu Levante, keď zaznamenal 3 gólov v tejto súťaži.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 47. A. Sanabria, 55. Ruiz, 65. León, 90+3. A. Sanabria

    Karty:   51. Mandi (RBE)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:5.
    Real Betis: Adán – Barragán (60. R. Navarro), Mandi, Amat, Durmisi – Javi García – Joaquín (69. Tello), Guardado, Ruiz – León (77. Nahuel), A. Sanabria.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Feddal, Nahuel, Tello, Guerrero, Gracia.

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Chema, Postigo, Toňo – Campaña (67. Doukouré), Suárez Pier – López (58. Samuel), E. Bardi (57. Nano), Morales – Alegría.
    Náhradníci: Olazábal – Doukouré, Samuel, Nano, Lukić, E. Boateng, Luna.

    Rozhodca: P. González – C. García, Villate

    Diváci: 48 237