Real Betis – Levante 4:0 (kon.)
koniec
Real Betis
4:0 (0:0)
Levante UD
Pondelok 25.09.2017, 21:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného arbitra, s ktorým prichádza aj koniec stretnutia. Z neho si plný bodový zisk odnášajú domáci futbalisti po jednoznačnom víťazstve 4:0. Svojou kombinačnou hrou dnes jasne dominovali. Hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách, ale to nebol ten správny recept na rozbehnutý Real Betis. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:55:31)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:1.
    Střely mimo: 7:6.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 4:2.
    Fauly: 9:5.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Antonio Sanabria (RBE) - 4:0
     
    90+3
    Real Betis dal gól!
    Nepokrytý ANTONIO SANABRIA si spracoval milimetrovú prihrávku Fabiána Ruiza, po ktorej sa ocitol zoči-voči gólmanovi. Následná presná strela do pravej časti bránky pravdepodobne ukončí dnešné stretnutie. Stav zápasu je 4:0!
     
    90+2
    Antonio Sanabria zahral rohový kop, ale obrana súpera si svoju prácu splnila a loptu upratala do bezpečia.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa v druhom polčase rozhodol nadstaviť ešte tri minúty navyše.
     
    90
    Antonio Sanabria sa tlačil do zakončenia, ale ako prvý bol pri lopte jeden z obrancov, ktorý loptu upratal do zámedzia. V závere stretnutia uvidíme ešte minimálne jeden rohový kop v prospech domáceho celku.
     
    89
    Domáci hráči sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú krátke prihrávky. Hostia už len vyčkávajú, kedy sa táto nočná mora skončí.
     
    88
    V závere stretnutia ani jeden z tímov nejaví väčšiu snahu smerom dopredu. Nechajme sa prekvapiť, koľko sa štvrtý rozhodca rozhodne nadstaviť.
     
    87
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 48 237 platiacich divákov.
     
    86
    Antonio Sanabria sa dostal po centrovanom pokuse do akrobatického zakončenia, ale jeho sľubný pokus nevyšiel a lopta putovala do zámedzia. Levante UD bude pokračovať odkopom od vlastnej bránky.
     
    85
    Real Betis mal výhodu rohového kopu. K rohovej zástavke sa postavil Andrej Guardado, ale ten sa rozhodol pre krátku rozohrávku.
     
    84
    Domáci hráči s veľkým kľudom na kopačkách kombinujú pred vlastnou šestnástkou, kde do svojej hry zapájajú aj vlastného gólmana.
     
    82
    Antonio Sanabria sa vyhol ofsajdovej pasci súpera a ihneď sa rozhodol zakončiť z voleja. Jeho tvrdý strelecký pokus smeroval niekde medzi divákov.
     
    81
    Skvelá obranná práca v podaní Durmisiho, ktorý sa včas vrátil a prekazil rozbiehajúcu sa akciu súpera. Celú situáciu vyriešil odkopom lopty za postrannú čiaru. Levante bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    80
    Priebeh hry sa nám troška upokojil. Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju majú pevne pod kontrolou domáci futbalisti.
     
    79
    Antonio Sanabria sa pokúšal zachytiť dlhú prihrávku svojho spoluhráča, al v kľúčovom momente stratil rovnováhu a o loptu jeho tím prišiel.
     
    78
    Rafael Navarro je tým, kto vyslal sľubný pokus smerujúci presne k pravej žrdi. Avšak táto strela skončila na gólmanovi. Naozaj parádny zákrok v jeho podaní!

    Róbert Gašpárek

    Góly: 47. A. Sanabria, 55. Ruiz, 65. León, 90+3. A. Sanabria

    Karty:   51. Mandi (RBE)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:5.
    Real Betis: Adán – Barragán (60. R. Navarro), Mandi, Amat, Durmisi – Javi García – Joaquín (69. Tello), Guardado, Ruiz – León (77. Nahuel), A. Sanabria.
    Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Feddal, Nahuel, Tello, Guerrero, Gracia.

    Levante UD: Fernández – Pedro López, Chema, Postigo, Toňo – Campaña (67. Doukouré), Suárez Pier – López (58. Samuel), E. Bardi (57. Nano), Morales – Alegría.
    Náhradníci: Olazábal – Doukouré, Samuel, Nano, Lukić, E. Boateng, Luna.

    Rozhodca: P. González – C. García, Villate

    Diváci: 48 237