Montreal – NJ Devils 1:4 (kon.) | Boston – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:0 (kon.)
Chicago – Detroit 6:1 (kon.) | Colorado – Dallas 5:1 (kon.) | San Jose – Vegas 5:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 22.09.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • Príprava NHL
Partner:
     
    47:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu vedou tříbrankovým rozdílem! Meier dobře srazil pokus Sbisy a vyrazil do úniku. Pickard jeho zakončení vyrazil, ovšem na dorážku TOMÁŠE HERTLA už nestačil. První gól v přípravě pro českého útočníka! Asistence: Timo Meier, Joakim Ryan.
     
    46:35
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté si nakonec přece jenom vylepšují statistiku přesilových her, když proměnili i výhodu o jednoho muže v poli. Cody Eakin nahrál do mezikruží, odkud se přesně mířeným zakončením nemýlil TEEMU PULKKINEN. Asistence: Cody Eakin.
     
    45:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Těsně před Pavelskiho návratem do hry Vegas využívá přesilovku 5 na 3! Tynanova střela domácí branku ještě minula, přes Schmidta a Eakina se ale kotouč dostal k DAVIDU PERRONOVI a ten ho zblízka uklidil do sítě. Asistence: Nate Schmidt, Cody Eakin.
     
    33:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je tady další puk v hostující síti, konkrétně čtvrtý v rozmezí devíti minut! Chris Tierney se rozhodl rychle otočit hru a projel do útočné třetiny, kde přenechal kotouč BRENDENU DILLONOVI. Ten nekompromisně vypálil od modré čáry a překonal maskovaného muže v brance Vegas. Asistence: Chris Tierney.
     
    29:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I tuhle přesilovku domácí mužstvo využívá a přihrává třetí gól během několika málo minut. Kanadský bod za přihrávku si teď připsal i Tomáš Hertl, od kterého šel puk před branku. Tam stál JANNIK HANSEN a přesměroval kotouč za bezmocného Pickarda. Asistence: Tomáš Hertl, Melker Karlsson.
     
    27:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nedisciplinovanost hráčů Vegas je potrestána druhým přesilovkovým gólem! Burnsovu tvrdou ránu Eakin zablokoval jen k dalším domácím hráčům. DeMelo předal puk zpátky Burnsovi, po jehož opětovné střele se v předbrankovém prostoru prosadil JOE PAVELSKI. Asistence: Brent Burns, Dylan DeMelo.
     
    24:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají hned svou první početní výhodu a ujímají se vedení! Přes Tierneyho a Meiera se k puku dostal KEVIN LABANC a z mezikruží jej uklidil za Pickardova záda. Pro Labanca je to už druhý gól v přípravě. Asistence: Timo Meier, Chris Tierney.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 25. Labanc (Meier, Tierney), 28. Pavelski (Burns, DeMelo), 30. Hansen (Hertl, Karlsson), 34. Dillon (Tierney), 48. Hertl (Meier, Ryan) – 46. Perron (Schmidt, Eakin), 47. Pulkkinen (Eakin)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon (A), Ryan, Šimek, Bergman, Demelo, Burns (A) – Pavelski (C), Sörensen, Meier, Hansen, Rod, Clifton, Hertl, Tierney, Mashinter, Labanc, O'Regan, M. Karlsson
    Vegas Golden Knights: Pickard (Lagace) – McNabb, Stoner (A), Reinhart, Theodore, Sbisa, Schmidt – Glass, Leipsic, Eakin (A), Matteau, Carrier, Kolesar, Perron (A), Pulkkinen, Tynan, W. Karlsson, Wong, Nosek

    Rozhodca: Trevor Hanson, Reid Anderson – Pierre Racicot, Ryan Gibbons