Villarreal – Espanyol 0:0 (kon.) | Vigo – Getafe 1:1 (kon.) | Levante – Sociedad 3:0 (kon.)
koniec
Levante UD
3:0 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Štvrtok 21.09.2017, 22:00 • Estadi Ciutat de València (Valencia) • Španielska LaLiga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte tri minúty navyše.
    89. Enis Bardi (LVN) - 3:0
     
    89
    Levante dalo gól!
    ENIS BARDI bol tým mužom, ktorý sa rozhodol priamo ohroziť gólmana po nariadenom voľnom kope a bol úspešný. Zo štandardky vyslal nechytateľný projektil presne do ľavej šibenice. Gólman v tomto prípade ani nezasahoval. Stav stretnutia je 3:0!
    88. Diego Llorente (RSC)
     
    88
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Diego Llorente (Real Sociedad San Sebastian). Po tomto zbytočnom faule môžu domáci skórovať po nariadenom voľnom kope. Ten sa bude odohrávať približne zo sedemnástich metrov.
     
    81
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Luis Morales, prichádza Samuel.
    75. José Luis Morales (LVN) - 2:0
     
    75
    Levante dalo gól!
    Autorom gólu z pokutového kopu je JOSÉ LUIS MORALES, ktorý loptu z bieleho bodu namieril presne do ľavého spodného cípu bránku. Nechýbalo veľa a gólman by tento pokus zachytil. Stav stretnutia je 2:0!
    74.
     
    74
    Jesus Gil Manzano fúkol do píšťalky. Pedro López fauluje, keď si nohy súpera pomýlil s loptou. Real Sociedad bude zahrávať pokutový kop. Obrovská šanca na skórovanie.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Aritz Elustondo, prichádza Sergio Canales.
     
    67
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Andoni Gorosabel, prichádza Álvaro Odriozola Arzallus.
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Campaña, prichádza Cheick Doukouré.
     
    58
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Willian José, prichádza Jon Bautista.
     
    57
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 17 632 platiacich divákov.
     
    55
    K realizácii voľného kopu pristúpil Enis Bardhi, ktorý sa pokúsil gólmana ohroziť priamo. Jeho strelecký pokus smeroval pod brvno. Rulli vytiahol jeden zo svojich zákrokov a loptu vytesnil na rohový kop.
    53. José Campaña (LVN)
     
    53
    Po prihrávke do šestnástky sa v dobrej šanci ocitol Jose Campana. Okamžite vyslal loptu na bránku, ale zle umiestnený pokus preplával okolo pravej tyčky. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Real Sociedad.
     
    47
    Juanmi míňa bránu! Po získaní perfektného pasu vo vnútri šestnástky si našiel priestor a vypálil. Namieril ale veľmi zle. Jeho rana vyletela vysoko nad brvno. Lopta je za bránkovou čiarou a Levante má odkop od bránky.
    45. Chema (LVN) - 1:0
     
    45
    Levante dalo gól!
    CHEMA sa snažil reagovať na centrovaný pokus, ktorý smeroval ešte pred hranicu veľkého vápna. Do toho sa oprel z voleja a bola z toho veľmi nádherná a nevídaná strela. Gólman sa len bezmocne pozeral, ako lopta putuje až do siete. Stav stretnutia je 1:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Jose Morales.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Diego Llorente (Real Sociedad San Sebastian).
     
    42
    Striedajúci Ivi López v obrovskej šanci! Prevzal si presnú prihrávku vo vnútri šestnástky a loptu poslal o chlp vedľa ľavej žrde. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje rohový kop v prospech Levante UD.
     
    40
    Jeden z domácich hráčov sa pokúsil skórovať strelou z väčšej vzdialenosti a takmer sa mu to podarilo. Jeho strelecký pokus bol ešte stečovaný brániacim hráčom. Na tento pokus musel Rulli reagovať a loptu vyraziť pred seba.
     
    36
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Jason, prichádza Iván López.
    33. Gerónimo Rulli (RSC)
     
    33
    Jose Morales má veľkú priležitosť na skórovanie, ale zlyháva. Po rohovom kope sa dostal k lopte a napálil ju do pravého dolného rohu bránky. Gólman sa nenechal zahanbiť a dobrým zákrokom snahu zlikvidoval.
     
    24
    Po voľnom kope sa v pokutovom území najlepšie zorientoval Aritz Elustondo, ktorý dokázal hlavičkovým spôsobom zakončiť. Jeho pokus smeroval len tesne vedľa ľavej tyčky. To bola šanca!
    17. Gerónimo Rulli (RSC)
     
    17
    Mali sme možnosť vidieť dva neuveriteľné zákroky od Ruliho, ktorý zachránil svoj tím od pohromy. Tono a neskôr Jason skúšali veľmi tvrdými delovkami vsietiť gól, ale ani jeden však nedokázal prekonať hosťujúceho gólmana.
     
    14
    Žltú kartu dostáva Enis Bardi (Levante UD).
     
    6
    Žltú kartu dostáva Chema (Levante UD).
     
    2
    Jose Morales sa s ľahkosťou dostal cez obranu súpera a je sám pred gólmanom. Nedokázal ale skórovať strelou doprostred siete. Geronimo Rulli výborne zakročil.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 45. Chema, 75. Morales (pen.), 89. E. Bardi

    Karty:   6. Chema (LVN), 14. E. Bardi (LVN) – 44. D. Llorente (RSC)   88. D. Llorente (RSC)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 13:11.
    Levante UD: Fernández – Pedro López (C), Postigo, Chema, Toňo – Campaña (67. Doukouré), Suárez Pier – Jason (36. López), Morales (81. Samuel), E. Bardi – Alegría.
    Náhradníci: Langerak – Samuel, Doukouré, López, Lukić, Nano, Luna.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Gorosabel (67. Odriozola Arzallus), A. Elustondo (72. Canales), D. Llorente, de la Bella – Illarramendi, Zubeldia – Vela, Prieto, Juanmi – José (58. Bautista).
    Náhradníci: Ramírez – Canales, Januzaj, Bautista, Odriozola Arzallus, Rodrigues, Zurutuza.

    Rozhodca: Manzano J.

    Diváci: 17 632