Villarreal – Espanyol 0:0 (kon.) | Vigo – Getafe 1:1 (kon.) | Levante – Sociedad 3:0 (kon.)
koniec
Levante UD
3:0 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
Štvrtok 21.09.2017, 22:00 • Estadi Ciutat de València (Valencia) • Španielska LaLiga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Zaznel hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončuje dnešné stretnutie. Diváci, ktorí zainvestovali svoje financie na kúpu vstupenky musia byť maximálne spokojní. Sledovali jednoznačné víťazstvo svojich miláčikov rozdielom triedy, vďaka čomu si po troch remízach konečne pripíšu plný bodový zisk a posunú sa až na 5. priečku, presne pred Real Sociedad. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (23:54:50)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 9:3.
    Střely mimo: 3:9.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 13:11.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Pri lopte sú hosťujúci futbalisti, ktorí si medzi sebou vymieňajú loptu bez nejakej snahy smerom dopredu. Zápas sa už len viac-menej dohráva.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte tri minúty navyše.
    89. Enis Bardi (LVN) - 3:0
     
    89
    Levante dalo gól!
    ENIS BARDI bol tým mužom, ktorý sa rozhodol priamo ohroziť gólmana po nariadenom voľnom kope a bol úspešný. Zo štandardky vyslal nechytateľný projektil presne do ľavej šibenice. Gólman v tomto prípade ani nezasahoval. Stav stretnutia je 3:0!
    88. Diego Llorente (RSC)
     
    88
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Diego Llorente (Real Sociedad San Sebastian). Po tomto zbytočnom faule môžu domáci skórovať po nariadenom voľnom kope. Ten sa bude odohrávať približne zo sedemnástich metrov.
     
    87
    Behom jednej sekundy ostali ležať na travniku hneď dvaja domáci futbalisti. Hlavný arbiter prerušuje hru. Vyzerá to tak, že obaja budú v poriadku a v hre budú aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    86
    Lopta sa nachádza na polovici Realu Sociedad, ale sú to práve hostia, kto ju má pevne pod kontrolou. Nechajme sa prekvapiť, či sa im ešte podarí zdramatizovať tento duel.
     
    85
    Bardi rozbiehal rýchly protiútok smerom dopredu, ale tam ho brilantným sklzom zastavil jeden z obrancov. Lopta putuje za postrannú čiaru a domáci budú pokračovať vhadzovaním.
     
    83
    Hostia sa snažia kombinovať na polovici súpera, ale vôbec sa im nedarí nájsť lepšiu streleckú pozíciu. Zaplavujú súpera neustálymi centrami, ale úplne bez nápadu a chuti skórovať. Domáci celok má priebeh hry pevne pod kontrolou.
     
    82
    Real Sociedad San Sebastian mal výhodu voľného kopu po nedovolenom zákroku Samuela. Exekútor poslal prudký center len presne do náručia gólmana.
     
    81
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Luis Morales, prichádza Samuel.
     
    80
    Rohový kop načechral do šestnástky Carlos Vela, ale jeden z obrancov nebezpečie odvracia.
     
    79
    Alvaro Odriozola zbadal nestráženého spoluhráča a pokúša sa ho nájsť prízemnou prihrávkou. Jeden z obrancov prečítal jeho úmysel a odvrátil nebezpečie. Real Sociedad aktuálne s rohovým kopom.
     
    78
    Ivi skúsil šťastie z hranice veľkého vápna, ale strela putuje vedľa pravej žrde. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Real Sociedad.
     
    77
    Na centrovanú loptu si na hranicu malého vápna nabiehal Bardi, ale ten sa napokon k hlavičkovému zakončeniu nedostal. Lopta sa už nachádza mimo ohrozenia.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 45. Chema, 75. Morales (pen.), 89. E. Bardi

    Karty:   6. Chema (LVN), 14. E. Bardi (LVN) – 44. D. Llorente (RSC)   88. D. Llorente (RSC)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 13:11.
    Levante UD: Fernández – Pedro López (C), Postigo, Chema, Toňo – Campaña (67. Doukouré), Suárez Pier – Jason (36. López), Morales (81. Samuel), E. Bardi – Alegría.
    Náhradníci: Langerak – Samuel, Doukouré, López, Lukić, Nano, Luna.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Gorosabel (67. Odriozola Arzallus), A. Elustondo (72. Canales), D. Llorente, de la Bella – Illarramendi, Zubeldia – Vela, Prieto, Juanmi – José (58. Bautista).
    Náhradníci: Ramírez – Canales, Januzaj, Bautista, Odriozola Arzallus, Rodrigues, Zurutuza.

    Rozhodca: Manzano J.

    Diváci: 17 632