Česko – Srbsko 3:4 (kon.)
koniec
Česko
3:4 (1:1)
Srbsko
cz Utorok 12.09.2017, 18:35 • Městská sportovní hala, Chomutov • Kvalifikácia na Majstrovstvá Európy • Baráž
Predzápasové kurzy
     
    36:03
    Michal Seidler byl blízko hattricku! Zblízka ovšem nepřehodil vysoce vyběhnutého Miodraga Aksentijeviće!
    35:31 SEIDLER - 3:4
     
    35:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po něm přišla přihrávka na MICHALA SEIDLERA, jehož tvrdá rána proskočila až do brankoviště. Už je to jen o jednu přesnou trefu, chomutovská hala bouří.
    32:49 CUPÁK - 2:4
     
    32:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následně to vyšlo! Po rohovém kopu se prosadil DAVID CUPÁK! Aksentijević nedokázal zareagovat a Češi tak ztrácejí jen dvě branky.
     
    32:09
    Středem hřiště prošel Stefan Rakić, jenž následně tvrdě zakončoval. Střelec třetí branky Srbska ovšem trefil jen nohu připraveného a vyběhnutého Gerčáka.
     
    29:41
    Slobodan Rajčević nyní udělal Gerčákovi naprosto úžasnou kličku a levačkou zakončoval do prázdné branky. S padajícím obráncem, jež celou situaci zachránil ale nepočítal!
     
    28:38
    Na noze měl druhou branku v utkání Michal Seidler, který dostal přihrávku před branku. Střelou mezi nohy Aksentijeviće se mu ale nepovedlo snížit!
    27:36 PERIĆ - 1:4
     
    27:36
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    A tohle je nejspíše konec českých nadějí v tomto utkání. MARKO PERIĆ využil nepřesnosti v české obraně a podruhé v utkání skóroval!
    26:23 RAKIĆ - 1:3
     
    26:23
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    A přišla odměna, to nevypadá moc dobře! STEFAN RAKIĆ dostal míč na levou stranu, nezpanikařil a pohotově prostřelil Libora Gerčáka!
    23:17 PERIĆ - 1:2
     
    23:17
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce Srbska končí brankou a hosté otáčejí! Mladen Kocić našel naprosto neskutečnou přihrávkou MARKA PERIĆE u Gerčáka. Hostující kapitán jen nastavil nohu a vstřelil vedoucí branku.
    21:49
     
    21:49
    Mladen Kocić zasekl míč a našel volného Simiće, který zakončoval do odkryté branky. Ve volném prostoru se ovšem zjevil Gerčák, jenž nejlepším zákrokem večera ohromil publikum!
     
    20:58
    Parádní zákrok Libora Gerčáka, jenž se natáhl jako hokejový brankář a skvěle vyrazil stčelecký pokus Mladena Kociće!
     
    20:18
    Radim Záruba parádně prošel po levé straně a dostal se až před Aksentijeviče, kterého sice prostřelil, míč se ale do branky nedokutálel!
     
    19:31
    Česko udělalo obrovskou chybu v rozehře a Stefan Rakić unikal sám na Gerčáka. Ten ale pronikajícího srbského hráče naprosto parádně vychytal!
     
    16:54
    Po naprosto luxusní kombinaci měl před sebou poloprázdnou branku Lukáš Rešetár. Ten v těžké pozici zakončoval zblízka, branku nakonec přestřelil!
     
    15:18
    Dva velké zákroky Libora Gerčáka! Ten nyní vyrazil střelu z dálky i následnou dorážku zblízka. Skvělý výkon slávistického brankáře.
     
    14:05
    Dobrá šance a Michal Seidler v ní. Z levé strany překopával Aksentijeviće, což se mu povedlo. Míč ale nakonec skončil na břevně! Timeout pro Srby.
     
    12:50
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    A přišla bohužel odpověď! MLADEN KOCIĆ unikl po levé straně a přesnou střelou na přední tyč dokázal poprvé překonat Libora Gerčáka!
     
    10:22
    Po pravé straně unikl Denis Ramić, kterému se dokonce povedlo překonat i brankáře Gerčáka. Míč ovšem nezapadl na zadní tyčku, ale skončil jen vedle branky.
     
    08:31
    Michal Seidler nyní ztratil míč a Mladen Kocić postupoval sám na brankáře. Dloubákem ale trefil jen prsa zasahujícího Libora Gerčáka!
     
    05:04
    Na levé straně prošel do zakončení Lukáš Rešetár, jenž si obhodil brankáře a zakončoval do branky. Míč ale těsně před čárou odkopl vracející se bránící hráč.
    04:37
     
    04:37
    Obří zákrok srbského brankáře! Ten skvěle chytil střelu do protipohybu, kterou vyslal Radim Záruba. To byla škoda, druhá branka byla opravdu blízko!
    03:50 SEIDLER - 1:0
     
    03:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka českého celku, a to po povedeném úniku! MICHAL SEIDLER dostal míč před branku, kde se mu i se štěstím povedlo prostřelit brankáře Aksentijeviče.
     
    03:29
    Skvělý zákrok Libora Gerčáka! Ten nyní vynuloval únik Marka Pršiće po pravé straně, srbský hráč mířil mezi nohy, ale zde škvírku nenašel!
     
    02:59
    Chomutovská hala se málem poprvé radovala. Dlouhý míč za obranu letěl na českého hráče, který následně trefil jen břevno srbské branky!
     
    01:53
    Nyní byl Rajčević nejnebezpečnější. Unikl po pravé straně a zakončoval bodlem. Ani nyní ale neskóroval, český celek stále drží nerozhodný stav.

    David Panuška

    Góly: 4. Seidler, 33. Cupák, 36. Seidler – 13. Kocić, 24. Perić, 27. Rakić, 28. Perić


    Česko: Gerčák (Vahala) – Cupák, R. Mareš, Rešetár, Drozd, Záruba, Slováček, Seidler, Kovács, Janovský, Vnuk, Holý, Belej.
    Srbsko: Aksentijevič (Momčilovič) – Perić, Kocić, Simić, Rajčević, Momčilović, Stanković, Rakić, Milosavac, Ramić, Tomić, Pršić, Jovanović, Krstić.

    Rozhodca: Galante – Malfer, Manzione.