Hertha – Brémy 1:1 (kon.) | Schalke – Stuttgart 3:1 (kon.)
koniec
Hertha BSC
1:1 (1:0)
Werder Brémy
Nedeľa 10.09.2017, 15:30 • Olympiastadion Berlin (Berlín) • Nemecká Bundesliga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme opäť sledovali vyrovnaný priebeh, oba tímy mali aj nejaké tie šance na skórovanie, napokon sa však v 59. minúte podarilo Delaneymu streliť prvý gól Werderu v tejto sezóne a tak zápas končí zrejme spravodlivou remízou 1:1!

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:24:25)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Veľa nechýbalo a domáci mohli tento zápas aj vyhrať! Stocker sa v pokutovom území prezentoval strelou z otočky, do dráhy strely vložil nohu Kalu a lopta len tesne minula bránu hostí!
     
    90+1
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Maximilian Eggestein, prichádza Jerôme Gondorf.
     
    90+1
    Kruse získal loptu pred 16-tkou domácich, zbavil sa obrancu a aj šikovne vystrelil, jeho pokus však mieril tesne vedľa brány domáceho tímu.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú ešte dve minúty!
     
    89
    Do pokutového územia hostí smeroval center z pravej strany, Ibišević sa následne dostal k hlavičke, ale zakončil iba do stredu brány a tam stál pripravený brankár Pavlenka.
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, môžme zrejme očakávať nejaké tie minútky. V závere sú napokon predsa len aktívnejší domáci futbalisti.
     
    88
    Na útočnej polovičke sa teraz držia domáci futbalisti, zrejme to z ich strany vyzerá na záverečný tlak. Uvidíme, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    87
    Pomaly sa už bude končiť riadny hrací čas, hostia sa snažia po zisku lopty čo najdlhšie ju podržať na svojich kopačkách, bod bude pre Werder určite postačujúci.
     
    85
    Rýchly protiútok založili hostia, ale lopta doputovala iba k brankárovi Jarsteinovi. Domáci sa tak už znova pokúšajú o usadenie na útočnej polovičke.
     
    85
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Fin Bartels, prichádza Ishak Belfodil.
     
    84
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti a snažia sa o prienik na útočnú polovičku. Sme už v záverečnej časti druhého polčasu, zatiaľ to vyzerá na spravodlivú deľbu bodov.
     
    83
    Striedanie v tíme Werder Brémy: z ihriska odchádza Florian Kainz, prichádza Philipp Bargfrede.
     
    82
    Útoky sa aj v tejto fáze zápasu striedajú na oboch stranách, ale obe defenzívy pracujú úspešne a tak zápas zatiaľ smeruje k remíze 1:1!
     
    81
    Na útočnej polovičke rozbiehajú svoju kombináciu hostia, ale cez obranu domácich sa presadiť nedokážu. Hertha si následne vysokým napádaním vybojovala loptu na svoje kopačky.
     
    80
    Rýchly protiútok však teraz založil Werder, spoza 16-tky sa k strele dostal kapitán hostí, ale jeho strela brankárovi domácich Jarsteinovi problémy nenarobila. Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút.
     
    79
    Domáci takisto úspešne ubránili túto situáciu a vyrážajú do rýchleho protiútoku. Brémy sa tak musí urýchlene vrátiť späť na svoju polovičku.

    Miroslav Revaj

    Góly: 39. Leckie – 59. Delaney

    Karty:   36. Skjelbred (HER)


    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Langkamp, Rekik, Plattenhardt – Stark, Skjelbred – Leckie, Darida (71. Stocker), Esswein (66. Kalou) – Ibišević.
    Náhradníci: Kraft – Pekarík, Duda, Haraguči, Lustenberger, Stocker, Kalou.

    Werder Brémy: Pavlenka – Bauer, Sané, Veljković – Gebre Selassie, Kainz (83. Bargfrede), M. Eggestein (90+1. Gondorf), Delaney, Augustinsson – Bartels (85. Belfodil), M. Kruse.
    Náhradníci: Zetterer – Caldirola, U. García, Bargfrede, Gondorf, Hajrović, Belfodil.

    Rozhodca: B. Steinhaus – C. Günsch, T. Stein