Jekaterinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | Novgorod – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižnekamsk sk 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC Slovan Bratislava
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
Piatok 08.09.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:50 Pavel Kulikov - 3:4
     
    64:50
    Nižnekamsk dal gól!
    PAVEL KULIKOV si prevzal puk na modrej, nakorčuľoval pred Štepánka a okolo lapačky puk skončil v jeho sieti.
    55:21 Marek Viedenský - 3:3
     
    55:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kašpar spoza bránky poslal spätnú prihrávku na pravú stranu k bránkovisku a našiel MAREKA VIEDENSKÉHO, ktorý prekvapil Ježova v bránke hostí. Asistencie: Lukáš Kašpar a Radek Smoleňák.
    44:57 Nick Ebert - 2:3
     
    44:57
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk od bránkovej čiary putoval za pravý kruh, k príklepu napriahol Smoleňák, puk ešte počas dráhy letu usmernil za chrbát Ježova NICK EBERT. Celú situáciu posúdil ešte videorozhodca duelu, zrejme postavenie hráča v bránkovisku. Asistencie: Marek Viedenský a Radek Smoleňák.
    23:48 Chad Rau - 1:3
     
    23:48
    Nižnekamsk dal gól!
    Nepríjemnosť pre domácich, k odrazenému puku sa na vnútornej strane pravého kruhu dostal CHAD RAU a poslal ho za chrbát Mazanca. Asistencie: Daniel Sexton a Andrej Sergejev.
    13:47 Dan Sexton - 1:2
     
    13:47
    Nižnekamsk dal gól!
    Neftechimik vyrobil útok, puk smeroval z pravej strany od Sergejeva na ľavú k bránkovisku a DANIEL SEXTON puk poslal do odkrytej bránky domácich. Asistencie: Andrej Sergejev a Andrej Nestrašil.
     
    13:31
    Nižnekamsk dal gól!
    Hostia začali hrať agresívne do tela, na ľavom kruhu Meszároš nestihol puk poslať do bezpečia, z medzikružia vystrelil ILDAR ŠIXATDAROV a puk poslal za chrbát Mazanca. Tak hlavní ešte dávajú situáciu posúdiť videorozhodcovi duelu. Po návrate na ľad ukázal hlavný na stredový kruh, gól platí.
    13:31 Ildar Šiksatdarov - 1:1
    03:12 Marek Viedenský - 1:0
     
    03:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Švarný posunul puk z ľavej strany na pravú po modrej línii, Meszároš spoza kruhu napriahol k streľbe a puk sa po teči MAREKA VIEDENSKÉHO zatrepotal v sieti hostí. Asistencie: Andrej Meszároš a Ivan Švarný.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 4. Viedenský (Meszároš, Švarný), 45. Ebert (Viedenský, Smoleňák), 56. Viedenský (Kašpar, Smoleňák) – 14. Šiksatdarov, 14. Sexton (An. Sergejev, Nestrašil), 24. Rau (Sexton, An. Sergejev), 65. P. Kulikov (An. Sergejev)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (24. Štepánek) – Barker, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Švarný (A), Voráček, Hedera, Kozák – Kašpar (A), Viedenský, Hecl – Smoleňák, Co. Genoway, Řepík – Hrnka, Sádecký, Buchtele – Skalický, J. Mikúš, Šťastný
    Neftechimik Nižnekamsk: Ježov (Makarov) – Sergejev, Piganovič (C), Bryncev, Ogurcov, Šaripzianov (A), Volgin, Fazylzianov – Rau, Nestrašil, Sexton (A) – Avcin, Kulikov, Poriadin – Šixatdarov, Jakimov, Zdunov – E. Galimov, Arkalov, Chajrullin

    Rozhodca: Ansons (LOT), Soin – Strelcov, Sysujev

    Diváci: 6.780