Čerepovec – Jaroslavľ 3:2 (kon.) | Riga – D. Moskva 1:5 (kon.) | Kazaň – Soči 0:5 (kon.)
Novgorod – Petrohrad 3:4 (4:5 po s.n.) | S.Moskva – Dinamo Minsk 1:0 (3:0 po s.n.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Sobota 02.09.2017, 16:00 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:01
    Hosté jsou v šesti, Murygin zamířil na střídačku!
    51:49 Daniil APALKOV - 3:2
     
    51:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    No vida a máme tu drama! Hosté se usadili v pásmu, od modré vystřelil Osipov a jeho ránu tečoval DANIIL APALKOV. Hudáček na změnu letu puku nestačil zareagovat. Asistence: Denis Osipov, Jegor Averin.
     
    45:13
    Byl tu brejk domácích v oslabení. Po levé straně ujížděl Kudako, vzal to na sebe, nepřihrával a snažil se prostřelit Murygina. Ten odolal a stále tak drží naděje Lokomotivu na případný bodový zisk.
     
    43:43
    Přesilovka pro hosty, dvouminutový trest dostala lavička Severstalu za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jevgenij Mons.
     
    37:50
    Lokomotiv si zahraje první přesilovou hru, dvě minuty za sekání dostal Nikolaj Kazakovcev.
     
    32:21
    Domácí s zahrají přesilovku. Bumagin byl při svém průniku faulován a Pavel Kraskovskij byl potrestán dvouminutovým trestem za podražení.
    27:51 Jevgenij MONS - 3:1
     
    27:51
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dvě branky. Zprava proklouzl do pásma JEVGENIJ MONS, s pukem na holi si sjel blíže k brance a prakticky z nulového úhlu procedil puk za Murygina – 3:1! Asistence: Vitalij Višněvskij.
    12:09 Maxim RYBIN - 2:1
     
    12:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    No tak tohle byl pro hosty nečekaný gól! Hned po buly vystřelil MAXIM RYBIN a Murygin na tuto rychlopalbu nestačil zareagovat! Čerepovec tak vede 2:1. Asistence: Jurij Trubačjov.
     
    03:37
    Dvouminutový trest za hákování dostal Petri Kontiola.
    01:44 Alexandr KADĚJKIN - 1:1
     
    01:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácím ale vedení moc dlouho nevydrželo, neboť zleva si před brankoviště sjel ALEXANDR KADĚJKIN a bekhendovým blafákem překonal Hudáčka. Srovnáno na 1:1. Asistence: Jegor Korškov.
    00:38 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    00:38
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl opravdu rychlý vstup do utkání. Domácí podnikli výpad do pásma, Bumagin zleva přihrál na Černova, jeho zakončení Murygin vyrazil pouze před sebe a puk za brankovou čáru dostrkal DMITRIJ KAGARLICKIJ. Asistence: Pavel Černov, Alexander Bumagin.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 1. Kagarlickij (P. Černov, Bumagin), 13. Rybin (Trubačov), 28. Mons (Višněvskij) – 2. Kadejkin (Korškov), 52. Apalkov (D. Osipov, Averin)


    Severstaľ Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Stasenko (C), Jevsejenkov, Kudako, Mazur, Kalašnikov, Višněvskij, Chabarov – Bumagin, P. Černov, Kagarlickij (A) – Mons, P. Holík, Vovčenko – Ugarov, Trubačov, Rybin – Kazakovcev, Ščerbina, Monachov – Kodola.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Nakládal, Rafikov, Koledov, Ljubuškin, D. Osipov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Apalkov, Iljenko – Averin (A), Kadejkin, Lugin – Mosaljov, Alexejev, Kajumov – Kraskovskij.

    Rozhodca: Kuljov, Ibatulin – Nikolajev, Badyl