Třinec – Mannheim 3:0 (kon.) | HV71 – Esbjerg 3:0 (kon.) | Brynäs – Cracovia 8:0 (kon.)
Wolfsburg – Tappara 1:7 (kon.) | Jyväskylä – Vienna 4:1 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:3 (kon.)
Mníchov – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Salzburg – B. Bystrica sk 5:0 (kon.)
koniec
Brynäs IF
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Comarch Cracovia Krakov
cz Nedeľa 27.08.2017, 14:30 • Gavlerinken Arena • Liga majstrov • Skupina G
Partner:
     
    54:13
    Vyloučení v týmu ComArch Cracovia Kraków (Petr Kalus – 2 min., sekání).
     
    53:25
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Kraków chyboval v rozehrávku, k puku se dostal domácí celek. Kotouč putoval od Bjurströma ke zcela volnému LOUIEMU CAPORUSSOVI, který byl sám před brankou a dokázal si poradit s brankářem.. Asistence: Alexander Bjurström.
     
    52:08
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Hostující celek nyní zaspal ve středním pásmu a je z toho další inkasovaná branka. Výbornou přihrávkou uvolnil Clark JESPERA JENSENA, který mířil sám na brankáře. Udělal kličku a poslal kotouč mezi betony. Asistence: Kevin Clark a Ryan Gunderson.
     
    49:05
    Vyloučení v týmu Brynäs IF (Jesper Boqvist – 2 min., podražení).
     
    46:34
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Po krásné kombinaci spoluhráčů se ke kotouči dostal zkušený LOUIE CAPORUSSO, který měl už položeného brankáře a celkem snadno poslal kotouč pod horní tyčku. Domácí celek navyšuje své vedení. Asistence: Jacob Blomqvist a Simon Bertilsson.
     
    38:52
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Domácí tým přidává další branku. Krásně to udělal LINUS ÖLUND, který obkroužil branku a zasunul kotouč za bližší tyč. Hostující brankář si nedokázal pohlídat tento prostor..
     
    37:34
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Domácí vedou již 4:0. Po krásné kombinaci celé formace se tvrdou nechytatelnou ránou prosazuje LUCAS CARLSSON. Asistence: Jonathan Granström a Johan Alcén.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu ComArch Cracovia Kraków (Petr Šinágl – 2 min., hákování).
     
    31:54
    Vyloučení v týmu ComArch Cracovia Kraków (Mateusz Rompkowski – 2 min., hákování).
     
    27:51
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Hostujícího brankáře ránou nad beton a pod lapačku překonal krásnou střelou LINUS ÖLUND. Asistence: Daniel Paille a Jörgen Sundqvist.
     
    15:36
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Hostující celek byl před brankou domácích, ale přišel o kotouč, a tak mohl AARON PALUŠAJ vystartovat do brejku. Jeho přesná rána z hranice brankoviště zapadla do sítě a Brynäs vede o dva góly. Asistence: Jesper Boqvist.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu Brynäs IF (Aaron Palushaj – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    07:31
    Vyloučení v týmu Brynäs IF (Oliver Paczkowski – 2 min., hákování).
     
    02:33
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se po první výraznější šanci dostávají do vedení. Tvrdou ránou z mezikruží se prosazuje JONATHAN GRANDSTRÖM, který prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Marc-Anthony Zanetti.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 3. Grandström (Zanetti), 16. Palušaj (Boqvist), 28. Ölund (Paille, Sundqvist), 38. Carlsson (Granström, Alcén), 39. Ölund, 47. Caporusso (Blomqvist, Bertilsson), 53. Jensen (Clark, Gunderson), 54. Caporusso (Bjurström)


    Brynäs IF: Sandstöm (Rautio) – Gunderson, Bertilsson, Larsson, Kilström, Carlsson, Zanetti, Sandqvist – Clark, Jensen, Boqvist – Palušaj, Ölund, Paille – Ikonen, Grandström, Alcén – Caporusso, Liljewall, Blomqvist – Bjurström
    Comarch Cracovia Krakov: Radziszewski (Luba) – Zíb, Dabkowski, Kruczek, Novajovský, Rampkowski, Wajda, Dutka, Noworyta – Kalus, Da Costa, Sýkora – Kapica, Bryniczka, Urbanowicz – Šinágel, Dzibinski, Domogala – Drzewicki, Slabon, Paczkowski

    Rozhodca: Pajila, Harnebring – Dahmén, Persson