Brémy – Bayern 0:2 (kon.) | Frankfurt – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.) | Stuttgart – Mainz 1:0 (kon.) | Dortmund – Hertha 2:0 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
0:1 (0:1)
VfL Wolfsburg
Sobota 26.08.2017, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme tu koniec stretnutia, v ktorom sme videli len jeden presný zásah z kopačky Didaviho, ktorý dokázal využiť rýchly protiútok. Domáci futbalisti hrali počas celého stretnutia kombinačne, čo im napokon želané ovocie neprinieslo a naopak hostia sa sústredili na zadné rady a udrieť sa pokúšali po rýchlych protiútokoch. Z tohto stretnutia to je odo mňa všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (17:27:31)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 6:3.
    Rohy: 7:2.
    Ofsajdy: 5:2.
    Fauly: 18:19.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prince Boateng po súboji v šestnástke súpera spadol na trávnik a dožadoval sa pokutového kopu. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    90+2
    Po centrovanom pokuse, ktorý smeroval za hranicu veľkého vápna Wolfsburgu sa do hlavičkového zakončenia dostal Hrgota, ale to bola len taká čerešnička na torte pre pozorného Casteelsa.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v zápase nadstaviť ešte štyri minúty navyše.
     
    90
    Frankfurt s nevyužitou šancou na skórovanie po rohovom kope. Obrana súpera je v pohotovosti a nebezpečie odvrátila.
     
    89
    Taleb Tawatha rýchlym vhadzovaním vystavil súperovú obranu početnej nevýhode, ale napriek tomu si poradila a získala loptu na svoju stranu.
     
    88
    Mario Gómez sa snažil založiť útok po ľavej strane ihriska, ale pri jeho snahe fauloval brániaceho hráča. To neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý hvizdom do píšťaľky reagoval prerušením hry.
     
    87
    Mario Gómez stráca loptu po peknej prihrávke na jeho adresu. Hľadal ho Maximilian Arnold. Lopta je mimo hry a Frankfurt s výhodou vhadzovania.
     
    86
    Maximilian Arnold a Mario Gómez sa opäť našli a svojím pohybom vytvorili priestor pre nestráženého spoluhráča.
     
    85
    Ku realizácii voľného kopu sa postavil faulovaný Guilavogui, ale jeho centrovaný pokus bol veľmi nepresný a skončil až v rukaviciach gólmana.
     
    84
    Guilavogui teraz zneškodnil Prince Boatenga, vďaka čomu súperovi dáva ideálny priestor ku vyrovnaniu. Hlavný arbiter nariadil voľný kop v prospech Frankfurtu.
     
    83
    Tawantha si už nestihne spracovať dlhý pas svojho spoluhráča, pretože lopta putuje až do zámedzia. Wolfsburg bude zahrávať odkop od bránky.
     
    82
    Loptu už majú pod kontrolou domáci hráči, ktorí sa budú snažiť rozbehnúť kolotoč na polovici súpera.
     
    81
    Mario Gómez sa ocitol nikým nestrážený v priestoroch pokutového územia súpera. Všimol si, že pred bránkou stojí úplne osamotený Malli a tak mu poslal nie príliš presnú prihrávku. Malli si ju musel najskôr spracovať, vďaka čomu stratil veľa času a zakončiť už nestihol.
     
    80
    Chandler poslal dlhý kros, ktorý len presvišťal pomedzi hráčov v šestnástke súpera. Lopta putovala až do zámedzia, čo znamená, že nasledovať bude odkop od bránky Wolfsburgu.
     
    79
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Robin Knoche, prichádza Ohis Felix Uduokhai.
     
    78
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Jetro Willems, prichádza Taleb Tawatha.
     
    77
    Wolfsburg zahráva priamy voľný kop z veľkej diaľky. Maximilian Arnold posiela loptu, ale obrana je pozorná a pokus likviduje.
     
    76
    Domáci fanúšikovia sa búria, pretože sa im zdalo, že bol Gacínović počas jeho zakončenia faulovaný. Hlavný arbiter nemá rovnaký názor a v hre sa tak pokračuje bez prerušenia.
     
    75
    Center smerujúci na Maria Gómeza zachytáva Lukas Hrádecký, ktorý sa bude snažiť založiť rýchlu akciu svojho tímu.
     
    74
    Gerhardt bol faulovaný, na čo upozornil postranný arbiter. Pri lopte bude Wolfsburg, ktorý pozbiera ďalšie cenné sekundy vo svoj prospech.
     
    73
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Jonathan de Guzmán, prichádza Danny da Costa.
     
    72
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Daniel Didavi, prichádza Yunus Malli.
     
    71
    Hrgota ešte stihol loptu na polovici súpera skôr, než by prešla za postrannú čiaru. Loptu si spracoval a neskôr sa snažil poslať prudký center smerom k bránke. Ten však dokázal zblokovať obranca Wolfsburgu.
     
    70
    Priebeh hry sa nám troška upokojil. Pri lopte sú hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska.
     
    69
    Jeden z domácich hráčov vyslal do vápna súpera dlhý kros, ktorý tam síce prepadol, ale po menších zmätkoch bol ako prvý pri lopte brániaci hráč, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Makoto Hasebe (Eintracht Frankfurt).
     
    67
    Rozhodli sa ho okamžite rozohrať nakrátko a tak môžu domáci aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Riechedly Bazoer (VfL Wolfsburg). Po tomto nedovolenom zákroku budú domáci zahrávať nepriamy voľný kop z poliacej čiary.
     
    66
    Jonathan de Guzmán prudkým prízemým centrom hľadal niekoho zo svojich spoluhráčov v šestnástke súpera. Našiel len kopačku dobre postaveného Abrahama, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    65
    Striedanie v tíme Eintracht Frankfurt: z ihriska odchádza Gélson Fernandes, prichádza Branimir Hrgota.
     
    64
    Hostia sa po dlhom čase rozhodli zaútočiť po pravej strane ihriska. Loptu mal na kopačke Camacho, ale ten si všimol, že nemá komu prihrať a tak loptu posunul do zadných radov.
     
    63
    Kevin-Prince Boateng s vtipným lobom, ktorého sa zmocnil Sebastien Haller. Nedokázal sa ale presadiť cez obranu súpera.
     
    62
    Jonathan de Guzmán dokázal loptu priviesť až do pokutového územia súpera, kde šikovnou kľučkou oklamal brániaceho hráča. Videl, že to už nemá na zakončenie, tak hľadal niekoho lepšie postaveného. V tomto prípade skelo zareagoval Casteels, ktorý jeho úmysel prečítal a loptu zachytil.
     
    61
    Na domácich hráčov je vidieť obrovská snaha na strelenie vyrovnávajúceho gólu. V posledných minútach majú hru jasne pod kontrolou a dokážu si vytvoriť aj menší tlak. Ak to bude takto aj naďalej pokračovať, tak sa čoskoro dočkáme vyrovnania.
     
    60
    Domáci v snahe založiť rýchly útok smerom dopredu boli faulovaný. Nedovoleným zákrokom sa prezentoval striedajúci Bazoer. Faul z kategórie taktických.
     
    59
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Pomer držania lopty je 45:55%.
     
    58
    Jonathan de Guzmán sa snažil zachytiť dlhú prihrávku svojho spoluhráča, ale v čase, keď sa nachádzal v ofsajdovej pasci súpera.
     
    57
    Domáci sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si hľadajú voľný priestor na založenie útoku. Wolfsburg bráni všetkými hráčmi a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na vlastnej polovici ihriska.
    56. Jonathan de Guzmán (FRN)
     
    56
    De Guzmán si zbehol do hĺbky šestnástky, kde okamžite dostal prihrávku. Oprel sa do lopty z prvej, ale svoj strelecký pokus nasmeroval len do miest, kde stál pripravený Casteels, ktorý jeho pokus zachytil.
     
    55
    Sebastien Haller vyslal loptu z vnútra pokutového územia, kde sa do zakončenia tlačila hneď dvojicajeho spoluhráčov. Celá snaha končí obranným zákrokom Knocheho.
     
    54
    Mario Gómez svojou prihrávkou hľadal niekoho lepšie postaveného na hranici veľkého vápna súpera. Jeho úmysel bol nepresný a skončil len na kopačke brániaceho hráča.
     
    53
    Lopta sa po sérii krátkych prihrávok dostala až na kopačku domáceho gólmana, ktorý hral na istotu a poslal ju dlhým nákopom až na polovicu súpera.
     
    52
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Nany Landry Dimata, prichádza Riechedly Bazoer.
     
    51
    Nany Landry Dimata sa zvíja v bolestiach a potrebuje opateru lekárov. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    50
    Držanie lopty je momentálne 57% v prospech hosťujúceho celku a 43% v neprospech toho domáceho.
     
    49
    Benjamin Cortus zapískal faul. Sebastien Haller zložil k zemi jedného z protihráčov.
     
    48
    Nany Landry Dimata si to zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    47
    Hosťujúci futbalisti budú vhadzovať na polovici súpera, po ktorom sa budú snažiť usadiť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje prvý polčas. V ňom sme mali možnosť sledovať pomerne atraktívne futbalové divadlo s množstvom šancí a zaujímavých momentov. Z úvodu stretnutia bol útočnejším tímom Wolfsburg, ktorý toho dokázal využiť na vsietenie úvodného gólu, ale od toho momentu sa celý tím stiahol a nevytvoril si takmer žiadnu zaujímavú príležitosť. Domáci futbalisti dnes vsadili na kombinačný štýl hry. Vypracovali si niekoľko zlatých príležitostí na skórovanie, ale zatiaľ bez gólového efektu a naopak hostia sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách. My sa Vám opäť hlásime približne o 13 minút.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
    45+2. Mijat Gaćinović (FRN)
     
    45+2
    Gaćinović sa vo veľkom vápne súpera dostal ku zakončeniu z väčšieho uhla, no takmer bol úspešný. Jeho technický pokus len opečiatkoval brvno Casteelsovej bránky.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca v prvom dejstve nadstavuje ešte dve minúty navyše.
     
    45
    Abraham si splnil svoje obranné povinnosti, keď zachytil nebezpečný kros súpera a tak nedovolil nikomu zakončiť.
     
    44
    Jonathan de Guzman sa rútil smerom dopredu, kde zbytočne nešpekuloval a zakončil v čase, keď sa nachádzal ešte pred hranicou šestnástky. Jeho tvrdý projektil smeroval len tesne mimo bránky. To bola šanca! Nasleduje odkop od bránky Wolfsburgu.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Gélson Fernandes (Eintracht Frankfurt).
     
    42
    Do šestnástky centruje Jonathan de Guzman. Zasahuje ale Koen Casteels a odvracia akékoľvek nebezpečie.
     
    42
    Faletto sa spoločne s loptou ocitol až na hranici malého vápna, kde stál zoči-voči gólmanovi. Nemal príliš priestoru na zakončenie, pretože gólman dokonale znížil strelecký uhol, ale napriek tomu zakončil. Jeho strelecký pokus Casteels vyráža do zámedzia. Eintracht Frankfurt bude zahrávať rohový kop.
     
    41
    Ou, tak toto nedopadlo podľa plánu. Mijat Gaćinović skúsil šťastie z hranice veľkého vápna, ale jeho pokus smerujúci do pravej časti siete bol prislabý. Koen Casteels s pohodlným zákrokom.
     
    40
    Domáci zakladali rýchly útok po ľavej strane ihriska, kde však ich výlet skončil po nedovolenom zákroku jedného z brániacich hráčov. Eintracht Frankfurt bude zahrávať voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    39
    Tisserand síce získal v súboji loptu na vlastnej polovici ihriska, ale nedovoleným spôsobom. Frankfurt získava voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    38
    Eintracht Frankfurt bude zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt). To si vyslúžil za úplne zbytočný útočný faul.
     
    36
    Exekútor voľného kopu prízemným centrom nachádza nabiehajúceho Prince Boatenga, ktorého zakončenie smeruje vysoko nad brvno Casteelsovej bránky. Bude nasledovať dlhý odkop od bránky Wolfsburgu.
     
    35
    Zástavka letí do nebies! Postranný arbiter chcel poukázať na to, že Haller bol v súboji faulovaný. Hlavný rozhodca mu dáva za pravdu a nariaďuje voľný kop v prospech Frankfurtu.
     
    34
    Centrovaná lopta po rohovom kope dopadá na hlavu brániaceho hráča, ktorý ju hlavičkuje mimo vlastného vápna. Napriek tomu ju stále majú na kopačke domáci futbalisti, ktorí si vytvárajú menší tlak.
     
    33
    Eintracht Frankfurt si vďaka svojej útočnej aktivite vypracoval rohový kop. Nechajme sa prekvapiť ako s tým domáci vynaložia.
     
    32
    Lopta sa nachádza na polovici Wolfsburgu, kde ju má pevne pod kontrolou súpera. Ten sa snaží nájsť medzeru v defenzíve súpera a vytvoriť si lepšiu streleckú pozíciu.
     
    30
    Rohový kop, ktorý obstaral tím Wolfsburg likviduje pripravený Lukas Hrádecký. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Frankfurt.
     
    29
    Wolfsburg bude môcť navýšiť svoj náskok, pretože po zblokovanom pokuse bude zahrávať rohový kop.
     
    28
    Domáce publikum sa búri! Zdalo sa im, že Prince Boateng bol v šestnástke súpera faulovaný. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    27
    Držanie lopty je momentálne 64% v prospech hosťujúceho celku a 36% v neprospech toho hosťujúceho.
     
    26
    Pri lopte sú hostia, ktorí sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa formou krátkych prihrávok snažia rozhodiť defenzívu súpera.
    25. Lukas Hradecky (FRN)
     
    25
    Po nedovolenom zákroku budú môcť domáci vyrovnať nepriaznivý stav stretnutia. Bol im ponúknutý voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    24
    Do obrovskej príležitosti si dostal Mario Gómez, ktorý sa po prihrávke jeho spoluhráča ocitol zoči-voči gólmanovi. Zvolil zakončenie z prvej, ktoré však gólman skvelým zákrokom likviduje.
    22. Mijat Gaćinović (FRN) - 0:1
    22. Daniel Didavi (WOF) - 0:1
     
    22
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Hostia dokázali využiť rýchly protiútok, ktorý zakladali po pravej strane ihriska. Josuha Guilavogui dostal loptu až ku vápnu súpera, kde následne milimetrovou prihrávkou našiel úplne voľného DANIELA DIDAVIHO, ktorý strelou z prvej prekonáva bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 0:1!
     
    21
    Centrovaná lopta smerovala do hĺbky šestnástky, kde sa do hlavičkového zakončenia dostal jeden z domácich hráčov. Jeho zakončenie opečiatkovalo len ľavú žrď Casteelsovej bránky. Hostia zakladajú rýchly protiútok.
     
    20
    Tím Frankfurt donútil súpera až ku rohovému kopu. Mijat Gaćinović predskočil celú obranu súpera a hlavičkuje z presného centra na bránku. Loptu chcel upratať presne do stredu bránky, ale proti bol Koen Casteels, ktorý vytiahol skvelý zákrok!
     
    19
    Prince Boateng nám predviedol svoje technické znalosti po tom, ako svojími šikovnými kľučkami oklamal hneď niekoľko brániacich hráčov a následne poslal loptu do šestnástky súpera. Ten však len presvišťal pomedzi jeho spoluhráčov.
     
    18
    Prince Boateng sa snažil získať v súboji loptu na polovici súpera, ale zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý usúdil, že si Prince Boateng v súboji počínal nedovolene. Opakovaný záznam ukázal, že sa brániaci hráč pošmykol bez jeho zavinenia.
     
    17
    Mario Gómez robil čo mohol, aby si dokázal spracovať dlhý kros svojho spoluhráča. Lopty sa síce dotkol, ale sklamal ho prvý dotyk, vďaka čomu o ňu následne prišiel.
     
    16
    Družstvo Wolfsburg neskóruje ani z priameho kopu z veľkej diaľky po tom, ako centrovanú loptu zlikvidoval Lukas Hrádecký.
     
    15
    Jetro Willems sa dokázal predrať cez nástrahy, ale do prihrávky dal príliš veľa sily. Mijat Gaćinović sa tak k lopte už nedostal. Asistent rozhodcu signalizuje vhadzovanie pre Wolfsburg.
     
    13
    Mario Gómez to teraz prehnal v súboji s agresivitou, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý vstupuje do diania hry. Žltiť sa v tomto prípade nebude, ale musí si dať Mario Gómez do budúcna na podobné zákroky pozor.
     
    12
    Hostia kombinujú na vlastnej polovici ihriska, kde do svojej hry zapájajú aj vlastného gólmana. Ten si loptu spracoval a poslal vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    11
    Center z rohu, ktorý zahral tím Wolfsburg je prepálený a lopta putuje mimo hraciu plochu. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Frankfurt.
    10.
     
    10
    Bol to Arnold, ktorý sa nám predstavil ako exekútor voľného kopu. Skúsil priamo ohroziť gólmana a to sa mu aj podarilo, žiaľ bez gólového efektu. Jeho tvrdý strelecký pokus nasmeroval ku pravej žrdi, kde sa skvelým zákrokom prezentoval Hradecky, ktorý loptu vytesnil na rohový kop.
     
    9
    Jetro Willems sa pokúsil odzbrojiť súpera od lopty, ale dopustil sa nedovoleného zákroku. Rozhodca odpískal a zastavil hru. Priamy voľný kop pre Wolfsburg zo zaujímavej pozície na priame ohrozenie.
     
    8
    Lopta sa nachádza na kopačkách hosťujúcich futbalistov, ktorí si ju na vlastnej polovici medzi sebou vymieňajú formou krátkych prihrávok.
     
    7
    Centrovanú loptu po voľnom kope zachytil Abraham, ktorý ju okamžite preposlal za postrannú čiaru. Wolfsburg bude vhadzovať na polovici súpera.
     
    6
    Falette teraz celkom zbytočne fauloval súpera bez lopty, vďaka čomu ponúkol súperovi možnosť skórovať po nariadenom voľnom kope.
     
    5
    K lopte sa dostal Hradecky, ku ktorému sa dostala odrazená lopta. Ten hral v tomto prípade na istotu a poslal ju čo najďalej od vlastného vápna.
     
    4
    Arnold sa skúsil prekvapiť gólmana strelou z vlastnej polovice ihriska. Jeho ďalekonosný pokus smeroval tesne vedľa ľavej tyčky. Ak by aj smeroval medzi tri žrde, tak by to pravepodobne dokázal Hradecky zachytiť napriek tomu, že bol od svojej bránky pár metrov zdialený.
     
    3
    Mario Gómez sa rútil ako blesk do útoku, kde sa snažil prešprintovať defenzívu súpera. To sa mu však nepodarilo a o loptu prišiel.
     
    2
    Sebastien Haller sa už-už dostával do šance, keď ho zastavila zdvihnutá zástavka rozhodcu. Lopta je tak na kopačkách súpera.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, D. Abraham (C), Hasebe, Falette, Willems – de Guzmán, G. Fernandes, Gaćinović – K-P. Boateng, Haller.
    Náhradníci: Zimmermann – D. da Costa, Hrgota, Jović, Kamada, Russ, Tawatha.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Verhaegh, Knoche, Tisserand, Gerhardt – Guilavogui, Camacho – Dimata, Didavi, Arnold – Mario Gómez (C).
    Náhradníci: Grün – Bazoer, William, Itter, Malli, Ntep, Uduokhai.

    Rozhodca: Cortus – Schlager, Badstübner.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 2. kolo nemeckej Bundesligy, kde Eintracht Frankfurt privíta na svojom trávniku VfL Wolfsburg. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    EINTRACHT FRANKFURT: Futbalisti tohto celku sa po prvom kole nachádzajú na 9. priečke. Sezónu odštartovali zápasom na trávniku Freiburgu, kde diváci sledovali nudný a hlavne bezgólový priebeh hry, po ktorom si každí z účastníkov pripísal do tabuľky bod. Frankfurtu budú v tomto zápase chýbať títo hráči: Alexander Meier (Poranený členok), Marco Fabian (Zranenie chrbta), Danny Blum (Poranenie krku), Omar Mascarell (Poranenie ramena), Yanni Regasel (Žalúdočné problémy), Leon Batge (Poranenie kolena). Frankfurt však uzatvoril veľký transfer, keď sa mu upísal Kevin-Prince Boateng (UD Las Palmas).

    VFL WOLFSBURG: Hráči Wolfsburgu sa po neúspešnom štarte nachádzajú na úplnom chvoste tabuľky. V prvom kole sa predstavili pred vlastnými fanúšikmi, ktorí sledovali jasnú dominanciu zo strany Dortmundu. V 22. minúte išli do vedenia hostia zásluhou Pulisića. Hneď o 5 minút neskôr pridal ďalší kúsok do siete Wolfsburgu aj Bartra a aby toho nebolo málo, tak sa na listinu strelcov zapísal aj všadeprítomný Aubameyang, ktorý v 60. minúte stanovil konečný výsledok 3:0 z pohľadu Dortmundu. Tím Wolfsburg úspešne dotiahol niekoľko nových akvizícií: William (Internacional), Ignacio Camacho (Málaga), Nany Landry Dimata (Oostende), John Brooks (Hertha Berlín), Felix Uduokhai (Mníchov 1860), Marvin Stefaniak (Drážďany), Kaylen Hinds (Arsenal). Možno uvidíme niekoho z nových posíl aj v základnej zostave práve v dnešnom stretnutí.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 22. Didavi

    Karty:   36. Chandler (FRN), 43. G. Fernandes (FRN), 68. Hasebe (FRN) – 66. Bazoer (WOF)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 18:19.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, D. Abraham (C), Hasebe, Falette, Willems (78. Tawatha) – de Guzmán (73. D. da Costa), G. Fernandes (65. Hrgota), Gaćinović – K-P. Boateng, Haller.
    Náhradníci: Zimmermann – D. da Costa, Hrgota, Jović, Kamada, Russ, Tawatha.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Verhaegh, Knoche (79. Uduokhai), Tisserand, Gerhardt – Guilavogui, Camacho – Dimata (52. Bazoer), Didavi (72. Malli), Arnold – Mario Gómez (C).
    Náhradníci: Grün – Bazoer, William, Itter, Malli, Ntep, Uduokhai.

    Rozhodca: Cortus – Schlager, Badstübner