Detva – Bratislava Capitals 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Púchov 6:4 (kon.) | Poprad – Budapešť sk 4:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
UTE Újpest Budapešť
Piatok 25.08.2017, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Tak toto bol naozaj moment, ktorý sa tak často nevidí! Huba prenechal puk medzi kruhmi, no jeho spoluhráč odišiel striedať. Puku sa teda zmocnil PATRIK SVITANA a bezpečne ho strelil do bránky!
    Bez asistencie.
     
    39:20
    Poprad dal gól!
    Podtatranci otáčajú skóre zápasu! Svitanovu strelu z ľavého kruhu najprv dorážal Brejčák, no jemu sa to nepodarilo. Do prázdnej bránky zasunul teda SAMUEL MLYNAROVIČ!
    Asistencie: Daniel Brejčák, Patrik Svitana.
     
    33:15
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovku a je vyrovnané! Svitana od modrej šikovne nahodil na bránku a ANDREAS ŠTRAUCH tečom umiestnil puk do bránky!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    19:17
    Poprad dal gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia. Štrauchovu strelu z ľavého kruhu Agoston pod kontrolou nemal, prikorčuľoval tam SAMUEL MLYNAROVIČ a dorážkou pretlačil puk cez Agostona!
    Asistencie: Patrik Svitana, Andreas Štrauch.
     
    08:29
    Újpešť TE dali gól!
    Celok z Budapešti zvyšuje svoj náskok! Ropret šikovne vystrelil z ľavého kruhu, Corbeil vyrazil puk pred seba, kde prišiel šikovný TIHAMER BECZE a z dorážky zvýšil na 0:2!
    Asistencia: Anze Ropret.
     
    02:17
    Újpešť TE dali gól!
    Budapešť ide do vedenia! TIHAMER BECZE to z pravého kruhu skúsil úplne ľahkou strelou a tá čudne prepadla Corbeilovi popri betóne!
    Asistencia: Nilan Nagy.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Mlynarovič (Svitana, Štrauch), 34. Štrauch (Svitana), 40. Mlynarovič (Brejčák, Svitana), 60. Svitana – 3. Becze (N. Nagy), 9. Becze (Ropret)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Ježek, Ignatov, König, Brejčák (A), Zadražil, D. Šterbák, Dinda, Rusina – Spilar, Heizer, Abdul – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (C) – Bondra, Lichanec, Bogoslovskij – Mašlonka, Matej Paločko, Kroták
    UTE Újpest Budapešť: Ágoston (Sila) – Huba, Kiss (C), Hegyi (A), Varga, N. Nagy, R. Nagy – Benk (A), Cseter, Ropret, Becze, Sikorčin, Sági, Turbucz, Nemes, Schmál, Pichler, Pápa, Roczanov, Dósa