Novosibirsk – S.Moskva 3:1 (kon.) | Omsk – Riga 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (po pr.)
Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Soči – Red Star Kunlun 2:4 (kon.)
koniec
HK Soči
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Kunlun
cz Utorok 22.08.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:38 Casey WELLMAN - 2:4
     
    55:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krásná souhra domácích hráčů! Chochlov našel před brankou CASEYHO WELLMANA, který překonal Hellberga střelou do odkryté části klece. Asistence: Ilja Chochlov, Jevgenij Lapenkov.
    44:21 Matias MYTTYNEN - 1:4
     
    44:21
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Další chyba v obraně Soči. Jeden z hráčů domácího mančaftu přihrál na hůl do mezikruží MATYASU MYTTYNENOVI, který přesnou a rychlou ránou nedal Barulinovi šanci. Myttynen skóruje po druhé. Asistence: Greg Squires, Konstantin Makarov.
    36:33 Kyle CHIPCHURA - 1:3
     
    36:33
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    KYLE CHIPCHURA vyjel z rohu kluziště a střelou z ostrého úhlu překonal Barulina. Tohle si zkušený gólman Soči za rámeček nedá. Bez asistence.
    33:37 Matias MYTTYNEN - 1:2
     
    33:37
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak tohle je jako přes kopírák. Stejný trest, stejná chyba a stejný gól v oslabení. Tentokrát se sám na gólmana řítil MATYAS MYTTYNEN, který střelou beckhendem překonal Barulina. Kotouč do branky ještě lehce skákal, ale na zásah brankáře již bylo pozdě. Bez asistence.
    29:46 Ryan GARBUTT - 1:1
     
    29:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    A opět chyba v obráně, po které se dostal sám před brankáře RYAN GARBUTT. Ten skvělou kličkou vymáchal Hellberga v brance a vyrovnal! Soči dává gól v oslabení. Bez asistence.
    05:06 Brandon YIP - 0:1
     
    05:06
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Přesilová hra je využita. Ze středního pásma si krásně najel BRANDON YIP a následnou ránou vymetl pavučinku v brance Barulina. Asistence: Cory Kane, Geoffrey Kinrade.

    Dominik Mihailescu

    Góly a asistencie: 30. Garbutt, 56. Wellman (Chochlov, Lapenkov) – 6. Yip (Kane, Kinrade), 34. Myttynen, 37. Chipchura, 45. Myttynen (Squires, K. Makarov)


    HK Soči: Barulin (45. Šikin) – Alexandrov, I. Vorobjov, Chomickij, Ščitov, Chochlov, Pedan – Padakin, O'Dell, Garbutt – Collins, Lapenkov, Wellman – Morozov, Cvetkov, Ščegolkov – A. Ivanov, I. Zacharčuk, Maľcev.
    Kunlun: Hellberg (Karhunen) – Järvinen, Kinrade, Kulda, N. Chlystov, Ďaloga, Blacker, Vorobej – Kane, A. Kosticyn, Yip – Myttynen, K. Makarov, Squires – Jaw, Chipchura, DeFazio – Lockhart, Ponikarovskij, Jüe.

    Rozhodca: Kuljov, Ovčinnikov – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 3796