Swansea – Manchester United 0:4 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Southampton – West Ham 3:2 (kon.)
Bournemouth – Watford 0:2 (kon.) | Burnley – West Bromwich 0:1 (kon.) | Leicester – Brighton 2:0 (kon.)
Stoke City – Arsenal 1:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
1:0 (0:0)
Crystal Palace FC
Sobota 19.08.2017, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na ihrisko sa ešte dostane Dejan Lovren, ktorý posilní obrannú formáciu Liverpoolu. Namiesto neho schádza z ihriska Roberto Firmino.
     
    84
    Posledné striedanie na strane londýnskeho klubu. Na záverečné minúty prichádza Jeff Schlupp, ktorý s Leicesterom City získal pred dvoma rokmi majstrovský titul. Futbalista z Ghany nahradil dnes aktívneho Patricka van Aanholta.
     
    77
    Druhé striedanie hostí v krátkom časovom horizonte. Luka Milivojević bol zapletený pri gólovej situácii a možno aj preto schádza z ihriska. Naopak, o vyrovnanie sa bude snažiť Sullay Kaikai.
     
    75
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj Frank de Boer. Ten posiela na trávnik James McArthura a sťahuje Jasona Puncheona. Uvidíme, ako sa toto striedanie premietne do záverečných minút.
     
    71
    Druhé striedanie na strane domáceho tímu. Trošku nevýrazný Georginio Wijnaldum smeruje na lavičku náhradníkov a oživiť útočné rady prichádza mladý útočník Dominic Solanke.
     
    61
    Jürgen Klopp prvýkrát v zápase strieda. Na ihrisko príde spomínaný egyptský futbalista Mohamed Salah. Naopak, dnešný zápas sa končí pre anglického útočníka Daniela Sturridgea.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 73. Mané

    Karty:   69. Henderson (LIV) – 16. Puncheon (CRP), 63. van Aanholt (CRP), 90+2. Ch. Benteke (CRP)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:13.
    Liverpool FC: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Klavan, Robertson – Henderson (C), Milner, Wijnaldum (71. Solanke) – Firmino (90. Lovren), Sturridge (61. M. Salah), Mané.
    Náhradníci: Karius – Lovren, J. Flanagan, M. Salah, Can, Origi, Solanke.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Fosu-Mensah, Dann, Tomkins – J. Ward, Milivojević (77. Kaikai), Puncheon (C) (75. McArthur), van Aanholt (84. Schlupp) – Townsend, Loftus-Cheek – Ch. Benteke.
    Náhradníci: Speroni – Kelly, Cabaye, Schlupp, McArthur, Eyenga-Lokilo, Kaikai.

    Rozhodca: Kevin Friend