Bayern – Leverkusen 3:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:1 (2:0)
Bayer Leverkusen
Piatok 18.08.2017, 20:35 • Allianz Arena, Mníchov • Nemecká Bundesliga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Arjen Robben je novým kapitánom domáceho tímu. Kapitánsku pásku mu dáva na rukáv Franck Ribéry, ktorý končí v dnešnom dueli. Ako posledný na ihrisko vstúpi rýchlonohý Kingsley Coman.
     
    62
    Hneď dvojnásobne strieda aj Carlo Ancelotti. V priebehu jednej minúty poslal na trávnik Arjena Robbena a následne aj obrancu Rafinhu. V dnešnom zápase tak končia Thomas Müller a zrejme trošku otrasený Mats Hummels.
     
    61
    Posledné striedanie na strane hostí. Na ihrisko prichádza slovinský futbalista Kevin Kampl a na lavičku náhradníkov pomaly smeruje kartovo potrestaný Charles Aránguiz.
     
    46
    Ako sme už naznačili, Leverkusen vstupuje do druhého polčasu s dvoma zmenami. Končí Leon Bailey a na jeho miesto prichádza Julian Brandt. Okrem toho zrejme pre zdravotné problémy putuje z ihriska Sven Bender, ktorého nahradí Aleksandar Dragović.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 9. Süle, 18. Tolisso, 53. Lewandowski (pen.) – 65. Mehmedi

    Karty:   63. Arturo Vidal (BAY) – 8. Kohr (LEV), 52. Aránguiz (LEV)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:16.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, Süle, Hummels (62. Rafinha), Alaba – Tolisso, Rudy – T. Müller (62. Robben), Arturo Vidal, Ribéry (77. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl – Coman, Rafinha, Friedl, Robben, Sanches, Pantovič.

    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Tah, S. Bender (46. Dragović), Wendell – Kohr, Aránguiz (61. Kampl) – Bellarabi, Mehmedi, Bailey (46. Brandt) – Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Baumgartlinger, Brandt, Dragović, Kampl, Pohjanpalo, V. Jurčenko.

    Rozhodca: Tobias Stieler