Chomutov – Kärpät 2:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 5:4 (1:0 po s.n.)
koniec
Piráti Chomutov
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Kärpät Oulu
cz Piatok 18.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den! Piráti Chomutov vyzvou ve svém pátém přátelském utkání na domácím ledě finský Kärpät Oulu. Utkání čtvrtého celku posledního ročníku Tipsport extraligy a sedminásobného mistra Finska startuje v 17:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovskému celku se v přípravě zatím moc nedaří. Severočechům se povedlo porazit v prvním utkání ruský Jekatěrinburg 4:3 po prodloužení, naposledy Piráti vyhráli v Plzni, kde s oslabeným celkem zvítězili 3:2, taktéž v nastavovaném čase. Doma mezitím vysoko podlehli Liberci (1:6), Fischtownu (2:5) a Plzni (1:4).
     
    KÄRPÄT OULU

    Kärpät Oulu je finský hokejový klub a celkem sedminásobný šampion své země. Naposledy se hokejisté z největšího města severního Finska radovali v roce 2014/2015. Hodně speciální utkání to pak bude pro chomutovského Ivana Humla, který v Oulu působil celkem šest ročníků a získal dva mistrovské tituly. Kärpät v přípravě odehrál jediný zápas, KalPu porazil 2:1 v nájezdech díky dvěma brankám Nicklase Lasua.
     
    NA KOHO SI DÁT POZOR

    Jussi Rynnäs – Finský třicetiletý brankář, jenž strávil nějaký čas v zámoří. V posledním ročníku odchytil v základní části 48 zápasů a měl procentuální úspěšnost na téměř 93% zákroků.

    Lasse Kukkonen – Finský zkušený obránce s mnoha starty v reprezentaci. Vyhrál mistrovství světa v hokeji a má doma tři olympijské medaile. V NHL odehrál 173 utkání.

    Nicklas Lasu – Švédský útočník, jenž před touto sezónou posílil Kärpät. Předtím celou kariéru strávil ve Švédsku, jeho jméno je především známe göteborgské Frölundě. Dvakrát vyhrál Champions Hockey League.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Laco (Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Chalupa, Grman – Tomica, Růžička, Vondrka – Poletín, Sklenář, Tomeček – Koblasa, Šťovíček, Lauko – Chrpa, Chlouba, Hlava.

    Kärpät Oulu: Vehviläinen (Rynnäs) – Heshka, Koivisto, Niemelä, Kukkonen, Kivihalme, Hakanpää, Siikaluoma, Mäkelä – Junttila, Ruohomaa, Bertrand – Mäenalanen, Lasu, Leskinen – Karvinen, Kestilä, Kangas – Anttila, Humaloja, Junnila..
     
    Krásný den všem fanouškům! V chomutovské SD ARÉNĚ pomalu a jistě končí rozbruslení. Piráti dnes nastoupí i s Michalem Vondrkou v bílých dresech, hosté zvolili černou sadu se zlatými jmenovkami.
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše, startu dnešního utkání již nic nebrání!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a aktivní hrou se dostali za branku. Hned se jim povedlo vybojovat první přesilovou hru.
     
    00:17
    Alex Rašner ukončoval aktivní snažení hostujícího celku krosčekem – přesilovka finského celku.
     
    00:53
    Po aktivní kombinaci pálil od modré čáry hostující Saku Mäenalanen. Jeho pokus ale skončil jen vedle branky Laca.
     
    01:39
    V dalším snažení hledal od levého kruhu hokejku Lasua před brankou Leskinen. Jeho nabídka ale nebyla nakonec tečována.
     
    02:03
    A na konci první početní výhody Kärpätu přichází další vyloučení. Na lavici hanby za sekání usedá Michal Poletín.
     
    02:17
    Mário Grman hned po vyhraném vhazování poslal kotouč po mantinelu až za branku Vehviläinenena. Piráti jsou ve čtyřech.
     
    02:41
    Puk před prázdnou branku dostal hostující Charles Bertrand, kterému stačilo trefit prázdnou branku. Místo toho ale napálil tyčku!
     
    03:18
    Další tvrdý pokus Charlese Bertranda z levého kruhu, nyní Ján Laco jeho pokus viděl a dělovku vyrazil mimo tři tyče!
    03:18
     
    03:49
    Po zákroku Jána Laca se dostal kotouč k Lasse Kukkonenovi, jenž měl před sebou odkrytou branku. Tu ale nakonec nedokázal trestuhodně trefit.
     
    04:03
    Domácí v plném počtu.
     
    05:02
    Piráti hrají poprvé delší dobu v pěti lidech a hned myslí na útok. Vehviläinen v brance ovšem zatím nemusel řešit nějaký nepříjemný atak.
     
    05:24
    Taneli Siikaluoma zachytil kotouč a dostal se do dobré střelecké pozice. Z dobré pozice ovšem mířil jen do výstroje připraveného Jána Laca.
     
    05:41
    A následně je tu další domácí trest. Při útočném snažení si centr první lajny Pirátů počínal nedovoleně, dostává dvě minuty za podražení.
     
    06:21
    Juraj Valach míří na trestnou lavici za tvrdý hit u mantinelu, Kärpät má další přesilovku 5 na 3. Slovenský obránce inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    06:40
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    A Finové se promptně ujímají vedení. Střela od modré čáry z hokejky Villeho Leskinena byla tečována před Lacem NICKLASEM LASUEM, jenž si připisuje první trefu dnešního utkání – Oulu zaslouženě vede. Asistence: Ville Leskinen a Jyri Junnila.
    06:40 LASU - 0:1
     
    07:34
    Snažení hostů ukončil bekhendovým vyhozením Brett Flemming. Kärpät tak musí znovu do pásma, zatím si hosté hrají hodně v pohodě.
     
    08:21
    Domácí v plném počtu.
     
    08:28
    Juraj Valach opustil trestnou lavici a vydal se do útoku. Šikovným zakončením se mu povedlo vybojovat buly před Vehviläinenem. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    09:01
    Růžička s Vondrkou kombinovali v útočném pásmu, nic nebezpečného pro finského brankáře ovšem nevymysleli.
     
    09:24
    Jani Hakanpää míří na lavici hanby jako první z hostů. Nedovolený zákrokem nedovolil zakončit Jakuba Sklenářovi.
     
    09:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti svoji výhodu po necelých třiceti sekundách využívají! MÁRIO GRMAN napřáhl na modré čáře a svou tvrdou ránou ke vzdálenější tyčce srovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Jakub Sklenář a Michal Poletín.
    09:50 GRMAN - 1:1
     
    10:06
    A hned Piráti budou pokračovat ve výhodně hře. Tanelli Siikaluoma putuje na dvě minuty na trestnou lavici, Jakuba Lauka poslal k zemi krosčekem.
     
    10:33
    Michal Vondrka se pokoušel překonat brankáře Vehviläinena střelou z velkého úhlu. Škvíru mezi ním a tyčkou ovšem nedokázal najít.
     
    10:58
    Následně to z dobré pozice zkoušel obránce Flemming, jenž svým pokusem ale neprostřelil bránícího hráče před brankou.
     
    11:30
    Další pokus z úhlu, nyní to byl Nicolas Hlava. Vehviläinen sice šel na zem, ale jeho pokus za svá záda nakonec nepropustil.
     
    12:06
    Hosté v plném počtu.
     
    12:35
    Před druhou komerční přestávkou to zkoušel od pravého mantinelu obránce Shaun Heshka. Laco ovšem jeho pokus viděl a ukryl puk v lapačce.
     
    12:45
    Piráti se rychle hnali do útoku, ale odpískán jim byl těsný ofsajd. Hra bude pokračovat vhazováním ve středním pásmu.
     
    13:02
    V útočném snažení byl aktivní Ville Leskinen, jenž objel branku a přihrával do brankovišti. Při přesouvání ovšem vypadla branka, Ján Laco ji nešťastně vykopl.
     
    13:27
    Aku Kestilä se dostal na modré čáře k puku a zápěstím jej nahazoval do brankoviště. Tam byla ovšem černá guma ztečována a nakonec skončila v ochranné síti.
     
    13:55
    Následně byli Piráti pod tlakem a nedařilo se jim dostat se do útočného pásma. Jaroslav Mrázek tak tvrdě napálil puk na icing.
     
    14:38
    Michal Vondrka se dostával k puku ve střední třetině a následně se pokoušel dostat přes bránícího hráče. Ten mu ale jeho kličky nesnědl.
     
    14:49
    Mikael Ruohomaa následně právě chomutovského kapitána podrazil a dvě minuty bude pykat.
     
    15:15
    Michal Poletín to zkoušel z hranice kruhů, svým pokusem ale nakonec trefil jen hokejku Vehviläinena, který se tak zaskvěl povedeným zákrokem!
     
    16:13
    Po dlouhém snažení se ke střele z levého kruhu dostal Jakub Lauko. Chomutovský mladík byl tísněn, a tak jeho rána šla po zemi jen vedle branky.
     
    16:49
    Hosté v plném počtu.
     
    17:30
    Aktivní hra oulunského celku byla zakončena střeleckým pokusem od pravého mantinelu. Následně přišly i dorážky, Ján Laco přesto nepřekonán!
    17:30
     
    18:03
    Střelu Juraje Valacha po ledě se před brankou pokoušel ještě tečovat Michal Vondrka. Nicméně se mu to nepovedlo a puk skončil na betonech Veniho Vehviläinena.
     
    18:20
    Následně zakončoval od levého kruhu Michal Poletín. Jeho pokus byl ztečován a puk padal za záda Vehviläinena. Nakonec ke štěstí Finů ale v síti neskončil.
     
    19:06
    Finové mohli jít do vedení v poslední minutě třetiny! Kristian Kangas ujel obráncům a stanul před Lacem, kterého ale střelou k pravé tyčce nedokázal překonat!
     
    19:53
    V posledních sekundách třetiny se ještě píská zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po pravici brankáře Vehviläinena. Nejspíše se ale nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodních dvacet minut. Kärpät se dostal do vedení již v sedmé minutě, ve dvojnásobné výhodě se totiž prosadil Nicklas Lasu. Piráti ovšem přišli s odpovědí celkem rychle, tři minuty na to totiž v přesilové hře prostřelil Veniho Vehviläinena slovenský obránce Mário Grman. Stav po první dvacetiminutovce je tak nerozhodný.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Druhá třetina začala pomaleji a oba celky se pokouší dostat do nějakého útoku. Uvidíme, kdo bude jako první úspěšný.
     
    21:42
    Piráti si zahrají další přesilovou hru. Za hru vysokou holí si jde na lavici hanby sednout Aku Kestilä.
     
    22:05
    Pirátům se zatím nepovedlo udržet se v útočném pásmu a Kärpät se zatím hodně v klidu brání.
     
    22:42
    Mário Grman na pravý kruh přihrávku zpoza branky. Slovenský obránce hned zakončoval, pokusem na zadní tyč ovšem netrefil branku.
     
    23:42
    Hosté v plném počtu.
     
    23:52
    Následně se Piráti směrem dopředu vůbec nedohodli a jejich snažení bylo ukončeno odpískáním ofsajdu. Pokračovat se tak bude vhazováním před Lacem.
     
    24:22
    Od modré čáry tvrdě zakončoval Alex Rašner. Ten svým pokusem ovšem trefil jen prvního bránícího hráče stojícího před ním.
     
    24:53
    Přesilovka i pro hosty. Dotírající útočný hráč byl před brankou podražen Brettem Flemmingem, který hned odjel na trestnou lavici.
     
    24:58
    Přesilovka trvala přesně pět sekund. Hned po vhazováním si soupeře přidržel Mikael Ruohomaa, který již usedl na lavičku.
     
    26:00
    Povedeně ve hře čtyř proto čtyřem unikal Vojtěch Tomeček. Ten se podél levého mantinelu dostal až před branku, tam bekhendovým pokusem trefil lapačku připraveného brankáře.
    26:00
     
    26:53
    Domácí v plném počtu.
     
    26:57
    Piráti rozjížděli útočnou akci, kde se ale dostali do ofsajdového postavení. Po vhazování bude finský celek v plném počtu.
     
    27:24
    Shaun Heshka se dostal na modré čáře k puku a následně jej poslal směrem na branku Laca. Ten dráhu puku ovšem viděl a kotouč ukryl v lapačce.
     
    27:57
    Vedoucí branku měl na své hokejce Michal Vondrka. Chomutovský kapitán dostal puk na pravý kruh, aby hned zakončoval do protipohybu brankáře. Přesouvající Vehviläinen ovšem rukou puk vyrazil!
     
    28:10
    Na druhé straně byla střela Mäenalanena ztečována Vojtěchem Tomečkem do ochranné sítě. Pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    28:45
    Po dlouhém snažení o puk v rohu útočného pásma domácích přišel pískot rozhodčího. Hra bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    29:04
    Dobrou střelu po rychlém útoku vyslal z pravého kruhu hostující Janni Hakanpää. Nakonec se mu ale povedlo trefit jen vystrčený beton Jána Laca.
     
    29:35
    V dalším snažení už hosté tak úspěšní nebyli. Jejich kombinace skončila za brankou slovenského brankáře, pokračovat se tak bude po icingu před Vehviläinenem.
     
    29:52
    Lehký nahazovaný kotouč od modré čáry plánoval Laco rychle rozehrát. Místo toho ale puk přikryl, nabízející spoluhráči nebyli dostupní.
     
    30:38
    Charles Bertrand se následně dostal do dobré šance! Objel branku a bekhendem zakončoval. Pokoušel se jej dostat pod víko, místo toho ale trefil prsa připraveného Laca.
    30:38
     
    32:05
    Hra pokračuje v hodně aktivním tempu, ani jeden celek ale nedokázal v této periodě vstřelit branku. Uvidíme, jak tomu bude nadále.
     
    32:27
    Po nebezpečné střele z levé strany, kterou Laco vyrazil, mířil do útoku Jakub Lauko. Ten si obhodil obránce, ale zakončit už nedokázal.
     
    34:05
    V posledních minutách vidíme více osobních soubojů a bojů o puk, než zajímavých akcí a nebezpečných střel.
     
    34:31
    Domácí budou po komerční přestávce hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici putuje Michal Poletín.
     
    34:48
    Nebezpečná rána Kukkonena se odrazila od zadního mantinelu, k dorážce ale nakonec nedošlo. Piráti se následně vyhozením osvobodili.
     
    35:23
    Dobrý zákrok předvedl Ján Laco. Ruohomaa poslal nabídku do brankoviště, která byla ještě tečována. Slovenský brankář ovšem rychle zareagoval a potěšil domácí publikum.
    35:23
     
    35:57
    Domácí hokejisté ubránili následné zakončení a opět se jim povedlo vyhodit. Přesilovka finského celku pomalu a jistě spěje ke konci.
     
    36:31
    Domácí v plném počtu.
     
    36:36
    Následně se před brankou Chomutova nelíbilo Jaroslavu Mrázkovi počínaní Otto Karvinena. Oba kohouti po menší strkanici míří na lavici hanby.
     
    37:14
    Teemu Kivihalme byl další Finem, jenž se pokoušel Laca překonat po objetí branky. Jeho rychlá střela šla ovšem jen do připraveného chomutovského brankáře.
     
    38:05
    Juraj Valach se nejdříve prodíral před branku, kde nebyl úspěšný. Pár sekund na to pálil od pravého mantinelu jen do připraveného Vehviläinenena.
     
    38:36
    Oba týmy jsou již kompletní.
     
    39:01
    Následně se rozeběhla poslední minuta prostřední třetiny, která nám branku prozatím nenabídla. Změní se něco po útoku domácích?
     
    39:34
    Hodně tvrdě byl dohrán u mantinelu chomutovský Nicolas Hlava. Hříšníkem celé situace byl hostující Taneli Siikaluoma. Uvidíme, zda se bude vylučovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhé dějství nám branku nepřineslo, stav je tedy stále 1:1. Oba celky se dostávaly do nějakých příležitostí, ale žádné z nich nebylo zakončeno brankou. Třetí třetina začne přibližně v 19:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Julius Juntilla se hned na začátku třetiny dostal do dobré střelecké pozice. Z mezikruží se mu ovšem nepovedlo prostřelit pozorného Laca.
    40:19
     
    41:04
    Piráti se dostávali do útoku a Vladimír Růžička nabíjel na levý kruh Vojtěchu Tomečkovi. Ten se ale v jízdě nedokázal dostat do přesného zakončení.
     
    42:22
    Jakub Lauko se proháčkoval podél pravého mantinelu a přihrál před branku Petru Koblasovi, jenž byl faulován. Uvidíme samostatné střílení!
     
    42:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    PETR KOBLASA se zhostil této situace na jedničku a obrací stav utkání! Chomutovský útočník si najel před branku a po elegantní kličce zakončoval do prázdné branky.
    42:22 KOBLASA - 2:1
     
    42:49
    Miika Koivisto si na modré čáře dovolil a po kličce nahazoval kotouč do brankoviště. Ten ale neskončil v síti, bránící hráči Pirátů jej zablokovali.
     
    43:32
    Z pravé strany to přes obránce zkoušel ukrytě Michal Vondrka. Vehviläinen ovšem jeho pokus pohodově viděl a jen máchl lapačkou.
     
    44:01
    Na druhé straně byl pozorný proti prudké střele Akua Kestily Ján Laco. Hodně pohodový a sebevědomý zákrok chomutovského brankáře.
     
    44:52
    Útočné snažení domácích zakončoval svým nahozením od modré čáry obránce Mrázek. Kotouč ovšem před finským brankářem nikdo netečoval.
     
    45:35
    Piráti potřebovali vystřídat a tak jen lehce poslali kotouč na branku Vehviläinena. Domácí celek stále vede díky nájezdu Petra Koblasy.
     
    46:56
    Kombinační hra oulunského celku byla ukončena vyhozením na střídačku finského celku. Vhazovat se bude po uplynutí komerční pauzy.
     
    47:08
    Do dobré střelecké pozice se dostal Michal Poletíjn, jenž zakončoval od modré čáry. Jeho dělovka ale branku nakonec minula.
     
    47:36
    Následovala přihrávka směrem dopředu, kterou nikdo v černém nezachytil. Pokračovat se tak bude vhazováním před brankou Kärpätu.
     
    48:17
    Mikael Ruohomaa se proháčkoval mezi chomutovské obránce a následně zakončoval. Jeho pokus byl zblokován a skončil mimo tři tyče.
     
    48:23
    Následně byla v brankovišti menší mela, vylučovat se ovšem nebude. Hra byla navíc vykázaná do středního pásma.
     
    48:29
    Pirátům se následně nepovedlo projít do útočného snažení. Píská se icing a vhazovat se bude po pravici Jána Laca.
     
    49:05
    Parádní přihrávku mezi kruhy dostal Michal Vondrka, jenž se hned pokoušel zakončovat. Střela po ledě byla ovšem zablokována padajícím obráncem.
     
    49:53
    Po nahození od modré čáry a následném přerušení hry kvůli posunuté brance se do sebe pustili další dvojičky. Opět to bylo ale jen takové lehké pošťuchování.
     
    50:15
    Hosté mohou srovnat. Na lavic hanby míří Nicolas Hlava, který si počínal nedovoleně díky menšímu háčku.
     
    51:01
    Hosté dlouho něco vymýšleli, nakonec nahazoval Shaun Heshka. Jeho projektil ovšem skončil vedle a k následné dorážce po odrazu od zadního mantinelu nedošlo.
     
    51:42
    Z levého kruhu to následně zkoušel také Nicklas Lasu, ale ani on svým pokusem nepřekvapil skvěle chytajícího Laca v brance Pirátů.
     
    52:15
    Domácí v plném počtu.
     
    52:49
    Brett Flemming již dostával parádní přihrávku mezi kruhy, kde by byl ve velké šanci. Na poslední chvíli ale zasáhl pozorný bránící hráč.
     
    53:42
    Michal Vondrka elegantně projel pásmem a zpoza branky přihrával na modrou čáru. Ondřej Dlapa zakončoval tvrdě, ale místo branky trefil ležícího obránce.
     
    54:07
    Po komerční přestávce budou mít domácí přesilovou hru. Sami Anttila si odpyká své nedovolené počínání v útočném pásmu.
     
    54:35
    Pirátům se zatím nepodařilo udržet se v útočném pásmu. Kärpätu se zatím daří hrát v oslabení hodně pohodlně.
     
    54:52
    Následně ale mohlo být vše pryč! Marek Tomica ujížděl sám na brankáře Vehviläinena, kterého zkoušel prostřelit mezi betony. Chomutovský bojovník ale škvíru nenašel.
     
    55:47
    V závěru oslabení vyvážel kotouč Miika Koivisto, kterému se povedlo ušetřit cenné sekundy. Hosté budou během chvilky v plném počtu.
     
    56:07
    Hosté v plném počtu.
     
    56:39
    Protiútok domácích byl zakončen střelou Romana Chlouby z levého kruhu. Chomutovský odchovanec posílal střílenou přihrávku do brankoviště, kde byl ale puk ztečován do ochranné sítě.
     
    57:19
    Finové se dostali ve dvou sami na Laca a vše se pokoušeli zahrát na krásu, což se jim vymstilo. Zakončení do prázdné branky totiž díky nepřesné přihrávce nevyšlo.
     
    58:15
    Finský celek hraje v šesti a pokouší se vstřelit vyrovnávací branku. Piráti mohou pokusem do odkryté branky definitivně rozhodnout!
     
    58:41
    První pokus byl ovšem nepřesný. Po vyhození skončil kotouč za brankou Kärpätu, píská se icing a pokračovat se bude po timeoutu hostů.
     
    59:12
    Piráti se drží na puku a šetří drahocenné sekundy. Oulu se do nějakého tlaku zatím nedostalo. Času je ovšem ještě dostatečné množství.
     
    59:38
    Piráty nyní čeká pekelných dvaadvacet sekund. Po zákroku Jána Laca se bude vhazovat po levici chomutovského brankáře. Vše po timeoutu domácích.
     
    59:51
    Ján Laco si připsal důležitý zákrok v posledních sekundách. Svou maskou zneškodnil tvrdý pokus Teemua Kivihalmeho!
     
    59:54
    Následně vyfasoval ještě dvouminutový trest za hákování chomutovský kapitán Michal Vondrka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Piráti poráží finský Kärpät 2:1! Vše rozhodla třetí minuta třetí třetiny, kdy se po samostatném nájezdu elegantně prosadil Petr Koblasa. V první třetině se prosadil Mário Grman, za hosty dával branku Nicklas Lasu.
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Díky za pozornost a někdy zase u hokeje nashledanou. (19:53:26)

    David Panuška

    Góly a asistencie: 10. Grman (Sklenář, Poletín), 43. Koblasa (t.s.) – 7. Lasu (Leskinen, Junnila)


    Piráti Chomutov: Laco (Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Chalupa, Grman – Tomica, Růžička, Vondrka – Poletín, Sklenář, Tomeček – Koblasa, Šťovíček, Lauko – Chrpa, Chlouba, Hlava.
    Kärpät Oulu: Vehviläinen (Rynnäs) – Heshka, Koivisto, Niemelä, Kukkonen, Kivihalme, Hakanpää, Siikaluoma, Mäkelä – Junttila, Ruohomaa, Bertrand – Mäenalanen, Lasu, Leskinen – Karvinen, Kestilä, Kangas – Anttila, Humaloja, Junnila.

    Rozhodca: Battěk, Pavlovič – Frodl, Klouček

    Diváci: 2 031