Riga – HC Slovan 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Třinec 8:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (0:3 po s.n.)
Dinamo Minsk – Sparta Praha 2:3 (2:3 po s.n.) | Dinamo Minsk – K. Vary 5:0 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 6:0 (kon.)
Sparta Praha – HC Slovan 4:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
8:2 (1:1, 5:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
cz Sobota 05.08.2017, 08:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    57:45
    Další trest pro CSKA, na trestnou lavici putuje Alexadr Pičugin.
     
    52:49
    A CSKA si vzápětí zahraje početní výhodu. Dvěma minutami byl potrestán Lukáš Králík.
     
    52:18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Osmá branka v síti Halouzky, trefa to byla nádherná! Trojice hráčů CSKA kompletně rozebrala třineckou defenzívu, ARTUR ZARIPOV měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do odkryté branky! Asistence: Nikita Šujdin.
     
    51:02
    Neskutečný zákrok Egora Popova! Brankář CSKA se musel přesunovat od jedné tyči k druhé, i tak ale dokázal zlikvidovat ránu Przybyly!
     
    49:43
    Výhoda Třince bude dvojnásobná! Na trestnou lavici k Šapovalenkovi přisedá Alexandr Pičugin. Oceláři mají k dispozici třicet devět vteřin přesilovky pěti proti třem!
     
    48:22
    Přesilovka pro Oceláře. Na trestnou lavici usedá Sergej Šapovalenko, který se provinil sekáním.
     
    47:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dost kuriózní sedmá branka Moskvy! Střela ARTURA ZARIPOVA byla zblokována, kotouč se obloučkem snesl do třineckého brankoviště a zapadl za pravou tyč! Halouzka dělal vše, co mohl, puk ale zastavit nedokázal. Asistence: Sergej Šapovalenko.
     
    41:42
    To už neplatilo po střele Kvartalnova, Halouzka vyrazil puk do rohu kluziště. Tam o něj bojoval hlouček hráčů, sudí nakonec přerušil hru pro faul Lukáše Králíka. Ten si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    39:51
    Dmitrij Zugan měl na holi sedmou branku, z mezikruží ale přestřelil odkrytou klec!
     
    38:36
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další puk, který mířil na Halouzku, už končí v síti! Milimetrová střela DANIILA KUZMINA od modré čáry zapadla přesně do spodního rohu třinecké sítě! Asistence: Sergej Umnikov.
     
    37:49
    Obrovské štěstí na straně Halouzky, teč Šapovalenka skončila těsně vedle levé tyče třinecké branky!
     
    35:24
    Oceláři mohli odpovědět, Štěpán Macháček se dostal do sólového úniku, po bekhendové kličce ale trefil jen přesunujícího se Popova!
     
    34:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to už začíná zavánět debaklem, CSKA dává gól při vlastním oslabení! Moskvané ve čtyřech dostali Oceláře pod velký tlak, vše končí pátou brankou v Halouzkově síti! NIKITA ŠUJDIN si obkroužil třineckou klec a z ostrého úhlu poslal puk do vzdálenějšího rohu branky! Asistence: Artur Zaripov.
     
    33:45
    Početní výhoda pro Oceláře, za držení na trestnou lavici usedá Michail Kulakovskij.
     
    31:40
    Oceláři měli opět štěstí, za Halouzkou již podruhé zvonila tyč!
     
    30:49
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané jdou do dvoubrankového vedení! STĚPAN URULIN se svou rychlostí dostal za dvojici bránících hráčů a bekhendem překonal brankáře Halouzku! Asistence: Alexandr Kvartalnov.
     
    29:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neskutečný přesilovkový tlak Moskvanů nakonec přeci jen končí brankou! DANIIL KUZMIN po trefené tyči dostal druhou šanci, tentokráte poslal puk do levého horního rohu Halouzkovy branky! Asistence: Sergej Šapolavenko.
     
    28:43
    Obrovské štěstí stálo na straně Ocelářů, Kuzmin od modré trefil tyč!
     
    27:19
    Početní výhoda pro CSKA, na trestnou lavici za vražení na hrazení usedá Otto Jurzyca.
     
    25:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají svou druhou přesilovku v zápase a srovnávají krok! Nechytatelnou střelu od modré vyslal FILIP CIENCIALA, brankář Popov byl bezmocný! Asistence: Filip Hrůzek.
     
    25:10
    V dalších dvou minutách budou mít Oceláři přeci jen více možností, jak ohrozit Popova. Na trestnou lavici totiž usedá Daniil Kuzmin, který nedovoleně zastavil Stročku.
     
    21:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva jde opět do vedení! Celá akce začala krásným pasem přes střední pásmo na útočnou modrou, Stěpan Urulin mohl jít sám na Halouzku. Těsně před střelou mu ale kotouč vypíchl jeden z třineckých beků, Urulin se ale nenechal zaskočit, zpětným pasem našel dojíždějícího ALEXANDRA KVARTALNOVA, který propálil Halouku mezi betony! Asistence: Stěpan Urulin.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Cienciala S. – 2 min., hákování).
     
    16:23
    Další vynikající zákrok Matěje Halouzky! CSKA se opět dostalo do přečíslení dvou proti jednomu, vše na svá bedra vzal Valentin Kadočkin! Ruský forward udělal kličku do středu hřiště, pak ale trefil připravenou Halouzkovu lapačku!
     
    12:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři v pokračující přesilovce dlouho drželi Moskvany pod tlakem, nakonec z toho vytěžili vyrovnávající trefu! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval OTTO JURZYCA, který doklepl kotouč za Popovova záda! Asistence: Laura Lerchová, Lukáš Králík.
     
    10:28
    A výhoda Ocelářů bude dvojnásobná! K Kašnikovi si na 37 vteřin přisedne Dmitrij Zugan.
     
    09:05
    Početní výhoda Moskvy je u konce, na trestnou lavici usedá Jevgenij Kašnikov.
     
    07:36
    Druhá početní výhoda pro CSKA, na trestnou lavici putuje Daniel Chovaniak.
     
    04:16
    Slezané dostávají šanci na srovnání stavu. Na trestnou lavici usedá Daniil Kuzmin, dvě minuty za sekání.
     
    02:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo velmi rychlé! Moskvané se s tím nijak nepárali a okamžitě potrestali faul třineckého hráče! NIKITA ŠUJDIN dostal kotouč na levý kruh a o horní tyč poslal kotouč do třinecké sítě! Asistence: Daniil Kuzmin.
     
    01:52
    Uvidíme první přesilovku zápasu, zahrají si ji Moskvané. Na trestnou lavici putuje Lukáš Králík, který si nepohlídal svou hůl a trefil jednoho z protihráčů do obličeje.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 3. Šujdin (Kuzmin), 22. Kvartalnov (Urulin), 29. Kuzmin (Šapovalenko), 31. Urulin (Kvartalnov), 35. Šujdin (Zaripov), 39. Kuzmin (Umnikov), 48. Zaripov (Šapovalenko), 53. Zaripov (Šujdin) – 13. Jurzyca (Lerchová, Králík), 26. Cienciala F. (Hrůzek)


    CSKA Moskva: Popov (Samsonov) – Kuzmin, Kašnikov, Mirovon, Pičugin, V. Šapovalenko, Umnikov – Šujdin (C), Zaripov, Urulin, Zugan, Vorobjov, Kulakovskij, Kečkin, S. Šapovalenko, Kadočkin, Kurilkin, Šamšurin, Dobrynin, Kvartalnov, Bystrov.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Švančara) – Buják, Hrůzek, Blaško, Kyselý, Wantulok, Chovaniak, F. Cienciala, S. Cienciala – Králík (C), Petrovský, Przybyla, Kašpárek, Samuhel, Wardas, Jurzyca, Matěj, Stročka, Geidl, Lerchová, Ramík, Procházka, Raszka, Hykl, Macháček, Jaworski.

    Diváci: 100