HC Slovan – K. Vary 1:2 (0:1 po s.n.) | Třinec – Dinamo Minsk 3:2 (kon.) | Vítkovice – Riga 5:3 (kon.)
Sparta Praha – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Třinec – Sparta Praha 4:3 (kon.)
K. Vary – Riga 1:5 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 0:5 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
CSKA Moskva
cz Piatok 04.08.2017, 11:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    52:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    NIKITA ŠUJDIN se dostal k puku na modré čáře a ujížděl do přečíslení. Kapitán CSKA nechal odjet obránce Truhláře a zakončil do horního růžku. O vítězství Moskvy je rozhodnuto – 1:5! Asistence: Sergej Šapovalenko.
     
    49:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA ale brzy získalo odražený puk a přeci jen jej dopravilo do branky. Šujdin zpoza brány přihrál mezi kruhy na SERGEJE ŠAMŠURINA, a ten se z prvního doteku trefil nádherně pod břevno – 1:4! Asistence: Nikita Šujdin.
     
    30:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Také svou druhou přesilovku v zápase CSKA proměňuje a znovu vede o dva góly! Nahození Kuzmina od modré čáry usměrnil za Cichoňova záda SERGEJ UMNIKOV – 1:3! Asistence: Daniil Kuzmin, Sergej Šapovalenko.
     
    27:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se však usadili v útočném pásmu a nakonec třetí přesilovku v zápase využili. Bláha přihrál od mantinelu na pravý kruh TOMÁŠI HAMAROVI, a ten svižnou střelou zápěstím překonal Popova – 1:2! Asistence: Marek Bláha.
     
    18:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruské mužstvo využívá přesilovku a odskakuje do dvoubrankového trháku. Střela Mironova vypadla brankáři Cichoňovi, na brankovišti se nejlépe zorientoval JEFIM BYSTROV a dorazil kotouč do odkryté klece – 0:2! Asistence: Jevhenij Kašnikov, Alexander Kvartalnov.
     
    00:39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Zato Moskvané udeřili gólově hned z prvního útoku a po půlminutě jdou do vedení! Střelu Pičugina od modré čáry tečoval mezi kruhy ILJA VOROBJOV a Cichoň nedokázal na změnu směru zareagovat – 0:1! Asistence: Alexander Pičugin.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 28. Hamara (Bláha) – 1. Vorobjov (Pičugin), 19. Bystrov (Kašnikov, Kvartalnov), 31. Umnikov (Kuzmin, S. Šapovalenko), 50. Šamšurin (Šujdin), 53. Šujdin (S. Šapovalenko)


    HC Sparta Praha: Cichoň (Sluka) – Truhlář, Bláha (C), Zemčenkov, Ducháč, Procházka, Šesták, Hamara – Kubánek, Kuracina, Slavíček, Vítů, Vágner, Jaroš, Potůček, Adamec, Vitouch, Adam, Mácha, Gurjevskij, Valenta. Trenéři: Tomáš Hamara a František Ptáček.
    CSKA Moskva: Popov (Samsonov) – Kuzmin, Kašnikov, Mirovon, Pičugin, V. Šapovalenko, Umnikov – Šujdin (C), Zaripov, Urulin, Zugan, Vorobjov, Kulakovskij, Kečkin, S. Šapovalenko, Kadočkin, Kurilkin, Šamšurin, Dobrynin, Kvartalnov, Bystrov.

    Rozhodca: Pavel Mikula – René Tomis, Dominik Klimek

    Diváci: 30