CSKA Moskva – AEK Atény 1:0 (kon.) | APOEL – Constanta 4:0 (po pr.) | Borisov – Slavia 2:1 (kon.)
Başakşehir – Brugge 2:0 (kon.) | Kodaň – Vardar 4:1 (kon.) | YB Bern – D.Kyjev 2:0 (kon.)
Plzeň – FCSB 1:4 (kon.) | Razgrad – Be'er Sheva 3:1 (kon.) | Hafnarfjördur – Maribor 0:1 (kon.)
Amsterdam – Nice 2:2 (kon.) | Olympiakos – Partizan 2:2 (kon.) | Rijeka – Salzburg 0:0 (kon.)
Rosenborg – Celtic 0:1 (kon.) | Légia Varšava – Astana 1:0 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
1:4 (0:1)
FCSB
Streda 02.08.2017, 20:15 • Doosan Arena, Plzeň • Liga majstrov (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:15.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 3. predkolá Ligy majstrov, kde sa zameriame na odvetu českého celku FC Viktoria Plzeň a rumunského tímu FC Steaua Bukurešť.

    Výsledok prvého stretnutia na trávniku FCSB sa skončil nerozhodne 2:2, čo znamená, že hostia musia minimálne raz skórovať. Plzeň sa dvakrát v zápase dostala do vedenia, ale ani raz svoj náskok dlho neudržala. Ako prvý udrel v 23. minúte Michal Krmenčík, ktorý sa výborne prezentoval vo vzdušnom súboji a presne zamieril. Hneď o štrnásť minút neskôr sa podarilo vyrovnať Constantinovi Budescuvi, ktorý využil možnosť skórovať po voľnom kope a svojou tvrdou strelou nedal Bolekovi žiadnu šancu. V 53. minúte išli opäť do vedenia naši susedia, keď vyrazenú loptu pohodlne zasunul do bránky Ján Kopic. Domáci sa nevzdali a v ofenzíve začali byť efektívnejší, čo im napokon prinieslo aj želané ovocie v podobe vyrovnávajúceho gólu. Ten dokázal vsietiť Filipe Teixeira, keď si nabehol na center ku bližšej žrdi a nekompromisnou hlavičkou prekonal gólmana.

    FC VIKTORIA PLZEŇ: Česká najvyššia futbalová súťaž má za sebou zatiaľ len prvé kolo, kde hráči Viktorie doslova dominovali. Po prvom kole sa nachádzajú na prvom mieste, za čo môže najmä vysoké víťazstvo 4:0 v zápase s Duklou Praha. Všetky štyri presné zásahy dokázali vsietiť ešte do prvej polovice zápasu a to presne Hejda, Hrosovsky, Krmenčík a Hořava.

    FC Steaua Bukurešť: Hráči tohto celku sa po 3. ligovom kole nachádzajú na tretej priečke so ziskom 7 bodov. To sa im podarilo po dvoch víťazstvách a jednej remíze. Tú práve zaznamenali v poslednom stretnutí pred zrakmi vlastných fanúšikov. V 28. minúte išiel do vedenia súper po presnom zásahu Baluta, ale domáci v druhom polčase dokázali vyrovnať a to presne v 62. minúte zásluhou Gnohereho.

    Dnešné stretnutie nemá jasného favorita, no napriek tomu svetoví bookmakeri viac veria domácej Plzni, na ktorú je vypísaný kurz 2.05, na remízu to činí 3.50 a na víťazstvo hostí je momentálny kurz 3.70.

    Z pozície komentátora sa na Vás teší Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník, Hejda, Hájek, Havel – Zivulić, Hrošovský – Petržela, Kolář (C), Kopic – Krmenčík
    Náhradníci: Hruška – Bakos, Čermák, Hořava, Ivanschitz, Řezníček, Zeman

    FCSB: Nita Florin – Popescu, Balasa, Momcilović, Maranhao – Pintilii, Teixeira – Enache, Man, Tanase – Alibec (C)
    Náhradníci: Stancioiu – Achim, William, Gnohere, Grecu, Larie, Pleasca

    Rozhodca: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (všetci ESP).

     
    Hráči oboch celkov už vstupujú na hraciu plochu. O malú chvíľu sa zápas začne. Domáci dnes nastupujú v tradičnej modro-červenej kombinácii dresov a hostia v bielej farbe.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výhodu úvodného výkopu mal domáci tím, ktorý sa ihneď tlačil do útoku a bola z toho naozaj obrovská šanca. Loptu si v šestnástke súpera sklepol Ján Kopic, ktorý nikým nestrážený zakončil z voleja. Jeho strelecký pokus dokázal Nita Florin zachytiť.
    1. Kopic (PLZ)
     
    2
    Po sérii prihrávok sa k lopte dostal aj Petr Bolek, ktorý s veľkým kľudom na kopačke loptu preposlal vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    3
    Domáci futbalisti majú výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.
     
    4
    Hostia sa snažili kombinovať na ľavej strane, kde ale loptu neudržali po skvelej práci domácej defenzívy.
     
    5
    Petržela sa po nepríjemnom súboji ocitol na hracej ploche. Hlavný arbiter uznal súboj ako čistý a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    6
    Mali sme možnosť sledovať krásny individuálny prienik Krmenčíka, ktorý prešiel súperovou obranou ako nôž maslom. Prešiel cez troch brániacich hráčov a napokon približne z osemnástich metrov zakončil. Jeho strelecký pokus smeroval do miest, kde stál pripravený Nita Florin.
     
    7
    Už to vyzeralo tak, že sa kapitán hostí dostane do zaujímavého úniku, ale napokon zaznel hvizd hlavného arbitra. Ofsajd!
     
    8
    A opäť sa pískalo. Tentoraz na strane Viktorie Plzeň. Bol to Řezník, ktorý si v súboji počínal nedovoleným spôsobom, čo neuniklo pozornosti rozhodcov. Hostia majú výhodu voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    9
    Hájek sa musel rýchlo vrátiť do zadných rad. V opačnom prípade by sa k lopte dostal nabiehajúci Alibec, ktorý by sa sám ocitol pred Petrom Bolekom. Hájek si svoje obranné povinnosti splnil a zabránil možnej hrozbe.
     
    10
    FC Viktoria Plzeň zahrávala rohový kop. Na letiacu loptu si zbiehala hneď dvojica útočiacich hráčov, ale napokon to bol gólman, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    11
    Krmenčík teraz veľmi nepríjemne napádal posledného brániaceho hráča FCSB a ten bol nútený odkopnúť loptu až na súperovú polovicu.
     
    12
    Man dokázal získať po súboji loptu na polovici súpera, ale postranný rozhodca uznal zákrok ako nedovolený. Pri lopte tak budú domáci borci.

     
    13
    Junior Maranhao zbytočne nepremýšľal a poslal svoj tvrdý projektil z veľkej diaľky s cieľom prekvapiť Petra Bolka. To sa mu však nepodarilo, pretože jeho strelecký pokus nemieril medzi tri žrde.
     
    14
    Futbalisti hosťujúceho celku budú zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    15
    Priebeh hry sa nám troška upojil. Pri lopte sú hostia, ktorí si prihrávajú na vlastnej polovici ihriska.
     
    16
    Řezník sa po pravej strane ihriska snažil prepracovať čo najbližšie k šestnástke súpera. To sa mu však nepodarilo po skvelej obrannej činnosti Popescu.
     
    17
    Ján Kopic kombinoval spoločne so svojim spoluhráčom v šestnástke FCSB, ale trojica brániacich hráčov bola pre nich priveľa a tak o loptu prišli.
     
    18
    Krmenčík sa po prihrávke svojho spoluhráča dostal do samostatného úniku, ale loptu si prílis predkopol a tak nemal veľa času na zakončenie. Zakončiť sa mu nakoniec podarilo, ale jeho pokus mieril tesne vedľa ľavej tyčky.
    18. Krmenčík (PLZ)
     
    19
    Krmenčík svojou prihrávkou našiel vo vápne súpera voľného Milana Havela, ktorý videl medzeru a okamžite zakončil. Nita Florin si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    20
    Krmenčík si sklepol ďalší podarený pas a postupoval ďalej. Dostal sa až pred gólmana, kde ale loptu nedokázal prihrať skrz trojicu brániacich hráčov. Lopta napokon putovala mimo hry, vďaka čomu domáci môžu zahrávať rohový kop.
     
    21
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde si svoj priestor postrážil Nita Florin a loptu vyboxoval do bezpečnej vzdialenosti.
     
    22
    Milan Havel jemným centrom hľadal lepšie postaveného spoluhráča. To sa aj podarilo. K lopte sa dostal Ján Kopic, ktorého však sklamal prvý dotyk s loptou, o ktorú nakoniec prišiel.
     
    24
    Žltú kartu dostáva Milan Petržela (FC Viktoria Plzeň).
     
    25
    Lopta sa nachádza na polovici Viktorie Plzeň, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    26
    Krmenčík robil čo mohol, aby bol pri lopte skôr ako brániaci hráč. To sa mu nepodarilo, ale nemusí ho to vôbec mrzieť. Brániaci hráč hral na istotu a loptu odkopol za outovú čiaru.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Radim Řezník (FC Viktoria Plzeň). Po tomto nedovolenom zákroku majú hostia možnosť skórovať po voľnom kope.
     
    27
    Bukurešť dala gól!
    ALEXANDRU BALASA sa postavil ku zrealizovaniu voľného kopu a presne zakončil. Loptasi to namierila presne do ľavého horného rohu. Petr Bolek bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je 0:1! Bez asistencie.
    27. Mihai Balasa (STB) - 0:1
     
    29
    Loptu má na kopečke hosťujúci hráč, ktorý sa bude snažiť rozbehnúť ďalšiu útočnú akciu.
     
    30
    Hlavný arbiter fúkol do píšťaľky a odpískal nedovolený zákrok Krmenčíka, ktorý sa previnil vo vzdušnom súboji.
     
    31
    Útočný faul sme mali možnosť vidieť aj na opačnej strane. Napomínaným hráčom sa stáva Enache.
     
    32
    Alibec sa snažil využiť dlhý pas Teixeiru, ale jeho snaha bola zbytočná. Alibec si to zle načasoval a v čase prihrávky sa nachádzal v postavení mimo hry.
     
    33
    Steaua Bukurešť bude mať výhodu ďalšieho voľného kopu. Tentoraz z lepšej vzdialenosti. Nechajme sa prekvapiť, či aj toto dokáže Balasa využiť.
     
    34
    Alexandru Belasa vie naozaj veľmi dobre zahrávať tieto situácie, o čom sme sa už presvedčili. Opäť to bol on, kto sa postavil k voľnej lopte a tvrdým zakončením ju poslal smerom k bránke. Tentoraz jeho strelecký pokus mieril tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    35
    Pintilii sa spoločne s loptou prepracoval až do šestnástky súpera, kde avšak bol vytlačený po skvelej práci domácej defenzívy.
     
    36
    FC Viktoria Plzeň bude zahrávať voľný kop z veľkej diaľky po nepríjemnom sklze jedného z hráčov hostí.
     
    37
    Exekútor voľného kopu zvolil možnosť krátkej rozohrávky. Pri lopte sú aj naďalej domáci futbalisti.
     
    38
    Hráči Plzne sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si snažia vytvoriť tlak a ešte do polčasu skórovať.
     
    39
    Žltú kartu dostáva Diego Živulić (FC Viktoria Plzeň). FCSB má opäť výhodu voľného kopu, ale tentoraz z toho bude center.
     
    40
    Po zrealizovaní voľného kopu sa do obrovskej príležitosti dostal Man, ktorý nedokázal presne trafiť prudkú prihrávku v čase, keď stál dva metre pred úplne prázdnou bránkou. Chytá sa za hlavu a neverí, čo práve nedal. Bude z toho odkop od domácej bránky.
    40. Alibec (STB)
     
    41
    Petržela bol v súboji príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti postranného arbitra, ktorý jasným gestom dal najavo, že to nebolo čisté.
     
    42
    Živulić bol odpískaní ďalšieho nedovoleného zákroku dal svoje emócie najavo. Do budúcna si musí na podobné situácie dať veľký pozor, pretože v dnešnom stretnutí už jednu žltú kartu inkasoval.
     
    43
    Petržela sa skrz trojicu brániacich hráčov snažil svojím pasom nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov. Jeho pokus smeroval do priestoru nikoho. Nasleduje odkop od bránky Nitu Florina.
     
    44
    Domáci futbalisti sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok s cieľom nájsť voľný priestor k založeniu ďalšej útočnej snahy.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štvrtý rozhodca sa nerozhodol nadstaviť žiadny čas navyše a tak ten hlavný ukončuje prvý polčas. V ňom sme mali možnosť vidieť jeden presný zásah z kopačky Alexandrua Balasa, ktorý využil možnosť skórovať po voľnom kope. Oba celky sa snažia hrať zo zabezpečenej defenzívy a udrieť sa snažia po rýchlych protiútokoch alebo dlhých pasoch. Približne o 13 minút sa Vám hlásime opäť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.

     
    46
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Dennis Man, prichádza Ionut Larie.
     
    47
    Ján Kopic sa skúšal uvoľniť, ale hráč súpera pohotovo zasiahol. Hlavný arbiter signalizuje rohový kop. Výhodu získava Plzeň.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Milan Havel (FC Viktoria Plzeň).
     
    48
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala ku bližšej žrdi, kde však stál brániaci hráč, ktorý center preposlal za hranicu vlastného vápna.
     
    49
    Pekný pas do priestoru, ktorý vyslal Milan Havel, je pokrytý už v prvotnej fáze útoku defenzívou súpera. Hlavný rozhodca a jeho asistent ukazujú na rohový kop. Zahrávať ho bude tím Plzeň.
     
    49
    Ján Kopic si vybral možnosť zrýchlenia hry a rohový kop rozohral nakrátko.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Ovidiu Popescu (FCSB). Tento faul bol z kategórie taktických. Ak by tak Ovidiu Popescu neučinil, pravdepodobne by sa Plzeň dostala do nepríjemného protiútoku.
     
    51
    Domáci futbalisti sa usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    52
    Kolář si všimol, že sa priestor pred šestnástkou zhušťuje a tak sa rozhodol zakončiť. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný a lopta smerovala mimo hry. Viktoria Plzeň bude zahrávať rohový kop.
     
    53
    Ján Kopic sa stavia k rohovému kopu a loptu posiela do húštiny tiel v pokutovom území. Pri lopte je ale prvý obranca súpera a loptu odvracia.
     
    54
    Alibec sa opäť vystavil ofsajdovému postaveniu. Jeho nábehy mu zatiaľ veľmi nevychádzajú. Pri lopte sú momentálne domáci hráči.
     
    55
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Milan Petržela, prichádza Martin Zeman.
     
    55
    Obrana mala plné ruky práce, aby zablokovala pokus, ktorý vyslal Denis Alibec. Vystrelil bez váhania spoza pokutového územia hneď po tom, ako mu prihral spoluhráč. Nasleduje rohový kop v prospech FCSB.
     
    56
    Z rohového kopu nebude nič. Po hlavičkovom súboji v šestnástke Plzni sa jeden z hráčov hostí previnil voči pravidlám. Pri lopte bude domáci celok.
     
    57
    Krmenčík bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik a tak pre svoj tím vybojoval nepriamy voľný kop.
     
    58
    Ján Kopic nemal príliš komu prihrať a tak zvolil zakončenie z väčšej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus zblokoval hneď prvý brániaci hráč.
     
    59
    Domáci futbalisti si teraz nerozumeli v zakladaní útoku a tak prihrávka Kolářa smerovala za postrannú čiaru.
     
    60
    Alejandro Hernandez zapískal. Filipe Teixeira poslal jedného z hráčov súper na zem ostrým zákrokom.
     
    61
    Žltú kartu dostáva Michael Krmenčík (FC Viktoria Plzeň).
     
    62
    Domáca defenzíva má v zadných radoch veľké problémy s rozohrávkou, vďaka veľmi aktívnemu napádaniu súpera.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Diego Živulić, prichádza Tomáš Hořava.
     
    64
    Viktoria Plzeň mala výhodu rohového kopu, ale s touto hrozbou si defenzíva FCSB poradila a loptu odvrátila.
    65. Michael Krmenčík (PLZ) - 1:1
     
    65
    Viktoria Plzeň dala gól!
    MICHAEL KRMENČÍK stál v správnom čase na správnom mieste. Prudká lopta si to namierila presne naňho a už nebol najmenší problém loptu upratať do voľnej siete. Stav stretnutia je 1:1! Asistenciu si pripisuje Radim Řezník.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Mihai Balasa (FCSB).
     
    68
    Viktoria Plzeň zahrávala voľný kop zo strednej vzdialenosti. Exekútor voľného kopu to však prehnal s razanciou a tak jeho strelecký pokus smeroval medzi divákov.
     
    69
    Domáci hráči napriek menším problémom zostávajú aj naďalej pri lopte. Kolář postupuje k hranici šestnástky súpera, kde si zbieha na odrazenú loptu a nekompromisne ju posiela smerom k bráne. Jeho tvrdý strelecký pokus končí tesne vedľa.
     
    70
    Dennis Alibec v snahe založiť rýchly útok bol faulovaný. To si hlavný arbiter všimol a svojim hvizdom okamžite reagoval.
     
    71
    Bukurešť dala gól! FILIPE TEIXEIRA využil to, že sa k nemu odrazila lopta a následne nekompromisným volejom rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 1:2! Bez asistencie.
    71. Filipe Teixeira (STB) - 1:2
     
    72
    Žltú kartu dostáva Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň). To si vyslúžil za prišliapnutie útočiaceho hráča.
     
    73
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Ovidiu Popescu, prichádza Vlad Achim.
     
    74
    Martin Zeman to skúšal jemným centrom, ale Nita Florin stál tam, kde mal a pokus zachytil.
     
    75
    Lukáš Hejda sa prezentoval veľmi nepresnou prihrávkou, po ktorej lopta končí za postrannou čiarou. Hostia majú výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
    76. Florin Tănase (STB) - 1:3
     
    76
    Bukurešť dala gól! FLORIN TANASE prevzal loptu v pokutovom území súpera a potom už nemal najmenší problém poslať loptu za chrbát Petra Bolka. V tomto prípade domáca defenzíva totálne zlyhala. Asistenciu si pripisuje Dennis Alibec.
     
    78
    Tomáš Hořava poslal súpera na trávnik. Ak ho v podobnom zákroku uvidí Alejandro Hernandez opäť, už to zrejme nebude len napomenutie. Žiadny priestor na diskusiu. Rozhodca bezpochyby nariadil penaltu pre FCSB.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Petr Bolek (FC Viktoria Plzeň). Rozhodca sa tak rozhodol po jeho zbytočných protestoch.
     
    79
    Bukurešť dala gól! Autorom gólu z pokutového kopu je DENIS ALIBEC, ktorý vyslal z bieleho bodu veľmi tvrdú bombu, ktorú Petr Bolek nemal šancu chytiť. Zdá sa, že je rozhodnuté. Stav stretnutia je 1:4! Bez asistencie.
    79. Denis Alibec (STB) - 1:4
     
    81
    Po hlavičkovom súboji zostáva ležať na trávniku jeden z hráčom FCSB. Hlavný arbiter prerušuje hru, ale vyzerá to tak, že to nebude nič vážne.
     
    82
    Pri lopte je Petr Bolek, ktorý ju okamžite posiela späť svojmu spoluhráčovi.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Marek Bakoš za vulgárne prejavy (FC Viktoria Plzeň).
     
    83
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Florin Tanase, prichádza Eddy Gnohere.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Denis Alibec (FCSB) po nepríjemnom zákroku.
     
    85
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 10 802 platiacich divákov.
     
    86
    Napriek nepriaznivému výsledku z pohľadu domáceho celku panuje na štadióne skvelá atmosféra a domáci fanúšikovia až do konca stretnutia ženú svojich miláčikov do útoku.
     
    87
    Domáci futbalisti získavajú výhodu rohového kopu. Nechajme sa prekvapiť ako s touto situáciou vynaložia.
     
    88
    Centrovaná lopta po rohovom kope našla len hlavu brániaceho hráča, ktorý ju okamžite preposlal za hranicu nebezpečenstva.
    88. Michael Krmenčík (PLZ)
     
    89
    Červenú kartu dostáva Michael Krmenčík (FC Viktoria Plzeň). Musíme povedať, že rozhodne zaslúžená. Svojho súpera tvrdým úderom do oblasti hlavy poslal k zemi.
     
    90
    V hre sa po krátkom prerušení pokračuje ďalej. Loptu majú v moci domáci hráči, ktorí budú chieť zápas dohrať na súperovej polovici.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v dnešnom stretnutí nadstaviť ešte tri minútky navyše.
     
    90+2
    Pri lopte je domáci brániaci hráč, ktorý loptu dlhým nákopom posiela na polovicu súpera. Zápas sa už len viac-menej dohráva.
     
    90+3
    V očiach českých priaznivcov je vidieť veľké sklamanie, napriek tomu si domáci celok vyslúžil potlesk od svojich fanúšikov.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6.
    Střely mimo: 5:3.
    Rohy: 10:1.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 21:15.
     
    Hlavný arbiter svojim hvizdom ukončuje dnešné veľmi zaujímavé stretnutie. V ňom sme mali možnosť vidieť až 5 gólov a až 11 žltých kariet a jednu červenú. V prvom polčase hrala Viktoria Plzeň veľmi sympaticky, ale to sa všetko skončilo v druhom polčase. Tam v priebehu ôsmych minút inkasovala tri góly, čo sa aj prejavilo v disciplíne. Domáci futbalisti dnešné stretnutie psychicky nezvládli a to bolo kľúčové. Dvojzápas Ligy majstrov je u konca s výsledkom 3:6 z pohľadu Viktorie Plzeň. FC Steaua Bukurešt sa tak môže tešiť z postupu. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (22:11:32)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 65. Michael Krmenčík – 27. Alexandru Balasa, 71. Filipe Teixeira, 76. Florin Tanase, 79. Denis Alibec (pen.)

    Karty:   24. Petržela (PLZ), 26. Radim Řezník (PLZ), 39. Diego Živulić (PLZ), 47. Milan Havel (PLZ), 61. Michael Krmenčík (PLZ), 72. Patrik Hrošovský (PLZ), 79. Petr Bolek (PLZ), 82. Bakoš (PLZ) – 50. Ovidiu Popescu (STB), 67. Mihai Balasa (STB), 84. Denis Alibec (STB)   89. Michael Krmenčík (PLZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 21:15.
    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník, Hejda, Hájek, Havel – Zivulić, Hrošovský – Petržela, Kolář (C), Kopic – Krmenčík
    Náhradníci: Hruška – Bakos, Čermák, Hořava, Ivanschitz, Řezníček, Zeman

    FCSB: Nita Florin – Popescu, Balasa, Momcilović, Maranhao – Pintilii, Teixeira – Enache, Man, Tanase – Alibec (C)
    Náhradníci: Stancioiu – Achim, William, Gnohere, Grecu, Larie, Pleasca

    Rozhodca: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (všetci ESP)

    Diváci: 10 802
    25.07.2017
    FCSB - Plzeň 2:2

    Góly: 37. Budescu, 61. Teixeira – 23. Krmenčík, 53. Kopic

    Karty:   47. Pintilii (STB), 79. Gnohéré (STB) – 26. Petržela (PLZ), 36. Hájek (PLZ), 44. Havel (PLZ), 52. Alibec (PLZ), 90+1. Kopic (PLZ)