Karabach – Tiraspol 0:0 (kon.) | Slavia – Borisov 1:0 (kon.) | AEK Atény – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
FCSB – Plzeň 2:2 (kon.) | Vardar – Kodaň 1:0 (kon.) | Partizan – Olympiakos 1:3 (kon.)
koniec
FCSB
2:2 (1:1)
FC Viktoria Plzeň
Utorok 25.07.2017, 19:30 • Arena Naţională, Bukurešť • Liga majstrov (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme napokon videli dva góly, jeden zo strany hostí a jeden zo strany domácich. Plzeň dvakrát viedla v tomto zápase o jeden gól, ale domáci dokázali vždy odpovedať a tak sa zápas končí remízou 2:2! Sledovali sme tak zaujímavé stretnutie, hra bola vyrovnaná, zápas mal vysoké tempo, avšak veľa šancí sme nevideli. Momentálne je však bližšie k postupu Plzeň, pretože strelila na súperovej pôde dva góly. O týždeň sa však bude hrať odveta a FCSB má ešte všetko podobne ako Plzeň vo svojich rukách.

    Ja Vám teda už ďakujem za pozornosť, verím že sa Vám prenos páčil a želám ešte príjemný zvyšok už neskorého večera! (21:24:25)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Napokon po rýchlom útoku z domácej strany si ešte FCSB vybojovalo rohový kop, avšak po ňom nič zaujímavého neprišlo a po jednom z osobných súbojov ostal na trávniku ležať Bakoš. To je už z tohto zápasu zrejme všetko.
     
    90+3
    Po rýchlom útoku získali hostia priamy kop, avšak ani ten nič zaujímavého nepriniesol. Čo nevidieť hlavný rozhodca ukončí tento zápas, zrejme sa už ničoho zaujímavého nedočkáme. Pri lopte sú ešte domáci, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku.
     
    90+2
    Domáci sa usadili pred pokutovým územím hostí, k strele sa napokon dostal Pintilii, jeho nepresný pokus však brankára Plzne Bolka nezamestnal. Polovička s nastaveného času tak už uplynula.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Kopic (FC Viktoria Plzeň).
     
    90
    Hlavný rozhodca tohto zápasu nastavuje ešte 4 minúty! Dostatok času tak pre oba tímy ešte niečo vymyslieť.
     
    89
    Hostia mali teraz možnosť zahrávať priamy kop, po ňom sa k strele na domácu bránu dostal Hájek, ale s jeho slabším pokusom brankár domácich Niță problémy nemal a loptu zobral do svojich rukavíc.
     
    88
    Plzeň sa usadila na útočnej polovičke a postupnými prihrávkami sa snaží dostať sa na dostrel domácej brány. FCSB ich však do ničoho vážneho nepúšťa a hosťom dostatok priestoru neposkytuje.
     
    87
    Napokon ešte prišiel center do pokutového územia od Teixeira na Gnohérého, jeho pokus z prvej však skončila len vysoko nad bránou hostí. Bolek s tak postará o ďalšiu rozohrávku. FCSB sa tak stiahlo na svoju polovičku.
     
    86
    Plzeň sa však ďaleko nedostala a v útoku sa opäť predstavil domáci celok. Po dobrej prihrávke hlavičkou sa do zakončenia dostal Teixeira, jeho pokus však výborne zalokovala obrana hostí. FCSB však ešte na útočnej polovičke ostáva.
     
    85
    Domácim sa podaril rýchly prechod na útočnú polovičku, avšak center z pravej strany už úspešný nebol a skončil len u pozorného brankára hostí Bolka. Plzeň sa tak teraz môže pokúsiť založiť útočnú akciu.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Kolář, prichádza Řezníček.
     
    83
    FCSB sa začína čas krátiť ako som už spomínal, s takýmto výsledkom by určite boli hostia spokojnejší, pretože Plzeň by tak mala do domácej odvety lepšiu pozíciu. Dva góly na pôde súpera už majú nejakú tú váhu.
     
    82
    Pri lopte je aj naďalej ale domáci celok, momentálne však kombinuje na svojej polovičke. Do hry sa tak zapojí aj brankár domácich Niță, ktorý sa už snaží založiť útočnú akciu svojho tímu dlhým nákopom smerom dopredu.
     
    81
    Dlho však netrvalo a domáci sa opäť dostali na dostrel brány svojho dnešného súpera a po útočnej aktivite si vybojovali ďalší rohový kop. Ani ten však nič zaujímavé nepriniesol a dopredu sa už snaží preniknúť Plzeň.
     
    80
    Opäť sme boli svedkami nedovoleného zákroku a tak sa útočná snaha domácich futbalistov skončila. Bola to už 6 žltá karta v tomto zápase, ani jeden tím sa tak nebojí ísť do súbojov tvrdo. Loptu do hry teraz uvedie brankár hostí Bolek.
    79. Gnohéré (STB)
     
    79
    Žltú kartu dostáva Gnohéré (FCSB).

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Budescu, 61. Teixeira – 23. Krmenčík, 53. Kopic

    Karty:   47. Pintilii (STB), 79. Gnohéré (STB) – 26. Petržela (PLZ), 36. Hájek (PLZ), 44. Havel (PLZ), 52. Alibec (PLZ), 90+1. Kopic (PLZ)


    FCSB: Niță – Enache, Larie, Balasa, Momčilović – Pintilii, Morais – Teixeira, Budescu, Tănase – Alibec (C)
    Náhradníci: Stăncioiu – Gnohéré, Achim, Popescu, Grecu, Amorin, Man

    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Limberský, Řezník, Hájek, Havel – Živulić, Hrošovský – Petržela, Kolář (C), Kopic – Krmenčik
    Náhradníci: Hruška – Matějů, Hořava, Zeman, Bakoš, Ivanschitz, Řezníček

    Rozhodca: Alijar Aghajev – Zejnal Zejnalov, Rza Mammadov (všetci AZE)
    Streda 02.08.2017
    Plzeň - FCSB 1:4

    Góly: 65. Michael Krmenčík – 27. Alexandru Balasa, 71. Filipe Teixeira, 76. Florin Tanase, 79. Denis Alibec (pen.)

    Karty:   24. Petržela (PLZ), 26. Radim Řezník (PLZ), 39. Diego Živulić (PLZ), 47. Milan Havel (PLZ), 61. Michael Krmenčík (PLZ), 72. Patrik Hrošovský (PLZ), 79. Petr Bolek (PLZ), 82. Bakoš (PLZ) – 50. Ovidiu Popescu (STB), 67. Mihai Balasa (STB), 84. Denis Alibec (STB)   89. Michael Krmenčík (PLZ)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 21:15.