Liberec – Zlín 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sigma Olomouc 1:2 (kon.) | Sparta Praha – Bohemians 1:1 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
1:2 (0:2)
SK Sigma Olomouc
cz Nedeľa 30.07.2017, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • HET liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, domácí se krátce před koncem utkání dočkali snížení na rozdíl jediné branky! Přímý kop Petra Mareše olomoucká zeď tečovala na rohový kop, po jehož rozehrávce se v šestnáctce v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval NIKOLAJ KOMLIČENKO, a dal tak Mladé Boleslavi ještě malou naději. Olomoučtí reklamovali střet jednoho z domácích hráčů s brankářem Buchtou, sudí ale gól uznal.
     
    45+2
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí opravdu velmi studená sprcha, krátce před odchodem do šaten se totiž Sigma dostává do dvoubrankového vedení! Mladá Boleslav se místo klidného dohrání první půle zbytečně zbavila balonu, načež Plšek po vyhraném osobním souboji skvělou kolmicí uvolnil ŠIMONA FALTU, jenž i druhý vzájemný souboj s Divišem zvládl parádně a po přesné přízemní ráně mohl jít oslavovat svůj druhý gól v tomto utkání.
     
    37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Překvapení je na světě, Sigma se Olomouc se pár minut před koncem prvního poločasu ujímá vedení nad Mladou Boleslaví! Pavel Čmovš hrubě neodhadl dlouhý nákop soupeřova týmu, a nabídl tak velkou možnost pro ŠIMONA FALTU. Ten se z ostrého úhlu řítil sám na Diviše, kterého překonal velmi povedenou střelou ke vzdálenější tyči.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 86. Komličenko – 37. Falta, 45+2. Falta (Plšek)

    Karty:   45. Fabián (MBL), 74. Jánoš (MBL), 90+1. Matějovský (MBL) – 32. Chorý (OLO), 54. Radaković (OLO), 87. Houska (OLO), 90. Manzia (OLO)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:1.
    FK Mladá Boleslav: Jakub Diviš – Fabián, D. Da Silva, Čmovš, Fleišman – J. Rada (46. Komličenko), Mareš – Jánoš (77. Levin), Matějovský (C), Chramosta – Mebrahtu (65. Magera).
    Náhradníci: Vejmola – Keresteš, Levin, Takács, Komličenko, Magera, Nečas.

    SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký, Radaković, Jemelka, Vepřek (C) – Zahradníček (64. Moulis), Houska (90+2. Texl), Plšek (82. Manzia), Kalvach, Falta – Chorý.
    Náhradníci: Reichl – Buchvaldek, Moulis, Manzia, Škerle, Texl, Linhart.

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Ondřej Pelikán, Dušan Pospíšil

    Diváci: 3577