Tlačová konferencia MŠK Žilina pred zápasom LM sk (kon.) | Tlačová konferencia FC Kodaň pred zápasom LM (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia FC Kodaň pred zápasom LM

Utorok 11.07.2017, 17:30Tlačové konferencie
     
    To je odo mňa zo Žiliny na dnes všetko, ďakujem za vašu pozornosť a želám príjemný deň. (17:44:52)
     
    Jes Mortensen: "To je na dnes všetko, ďakujeme, že ste dnes prišli a už o 18:00 bude nasledovať náš otvorený tréning v trvaní 15 minút."
     
    Stale Solbakken: "Noví hráči sú kvalitní, budeme mať z nich prospech určite počas sezóny. Uvidíme, či zajtra nastúpia, musia si však zvyknúť, keďže sú v tíme len veľmi krátko."
     
    Stale Solbakken: "Myslím si, že prednosti Žiliny sú v rýchlosti a vo výbornej kombinácii. V tíme Žiliny sú dobrí útočníci a veľa hráčov z reprezentácie U21. Rovnako si musíme všímať aj zohratú stopérsku dvojicu. A páči sa mi hráč číslo 20 (pozn. red. Michal Škvarka)."
     
    William Kvist: "Ján Greguš je veľmi dobrý spoluhráč, je profesionál a prispieva tak ku dobrým výsledkom nášho tímu. Zajtra to bude ťažké, je to prvý súťažný zápas v novej sezóne. Vzhľadom na to, že sa hrá na umelej tráve – prijateľná bude aj remíza. Chceme však určite vyhrať."
     
    Stale Solbakken: "Určite boli v žrebovaní aj slabšie tímy ako Žilina, ale taký je život, nedá sa nič robiť. Ján Greguš nám informácie nedal, máme svojich skautov, takže sme ho tím nezaťažovali, sústredí sa len a len na zápas. Ján Greguš sa rozbiehal v našom tíme pomalšie, finišoval v minulej sezóne však veľmi dobre. Zlepšil sa a sme s ním spokojní."
     
    Stale Solbakken: "Žilina je tím, ktorý hrá na domácej pôde fantasticky, Sme zrejme favoritmi v tomto dvojzápase, ale ako to dopadne, to veru neviem. Máme potenciál, prišli sme však o viacerých hráčov. Zajtrajší zápas však bude určite vyrovnaný."
     
    Stale Solbakken: "Sme veľmi radi, že sme v Žiline, tešíme sa na zápas a máme rešpekt pred súperom ako je tím MŠK. Žilina odviedla skvelú prácu v poslednej sezóne, či už v domácej lige alebo v Európe. Poznáme silné i slabé stránky Žiliny, ale vám ich samozrejme nepovieme."
     
    Jens Mortensen: "Vitajte na tlačovej konferencii nášho tímu, hneď v úvode oznamujeme, že sme veľmi radi v Žiline a tešíme sa na zápas."
     
    Príjemný dobrý deň zo Žiliny, vitajte pri sledovaní on-line prenosu z tlačovej konferencie tímu FC Kodaň pred zápasom 2. predkola LM s MŠK Žilina. Tlačovej konferencie sa zúčastnia Stale Solbakken (tréner FC Kodaň), William Kvist (kapitán FC Kodaň) a Jes Mortensen (mediálny manažér FC Kodaň). Tlačová konferencia sa začne o malú chvíľu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 17:30.

    Dávid Švec