Azerbajdžan – Sev. Írsko 0:1 (kon.) | Kazachstan – Dánsko 1:3 (kon.) | Škótsko – Anglicko 2:2 (kon.)
Slovinsko – Malta 2:0 (kon.) | Nemecko – San Maríno 7:0 (kon.) | Nórsko – Česko 1:1 (kon.)
Čierna Hora – Arménsko 4:1 (kon.) | Poľsko – Rumunsko 3:1 (kon.) | Litva – Slovensko sk 1:2 (kon.)
koniec
Škótsko
2:2 (0:0)
Anglicko
Sobota 10.06.2017, 18:00 • Hampden Park, Glasgow • Kvalifikácia MS (Európa)
Predzápasové kurzy
     
    84
    Gareth Southgate posiela na trávnik druhého čerstvého hráča. Je ním Raheem Sterling, ktorý nahradí dnes pomerne neviditeľného Deleho Alliho.
     
    81
    Spomínaný príchod Chrisa Martina je tu. Hráč, ktorý svojim gólom rozhodol o marcovom triumfe nad Slovinskom nahradil už poriadne unaveného Ikechiho Anyu.
     
    66
    Robert Snodgrass svoje strelecké suchoty neprelomí ani dnes. Práve v týchto sekundách schádza z ihriska a na zvyšné minúty ho nahradí Ryan Fraser.
     
    65
    Príchod spomínaného útočníka Arsenalu na trávnik je realitou. Alex Oxlade-Chamberlain prichádza na hraciu plochu, keď nahradzuje mladého Marcusa Rashforda.
     
    46
    Do druhého polčasu nastúpil domáci tím s jednou zmenou v zostave. Na trávnik prišiel James McArthur a na lavičke náhradníkov zostal zrejme pre zdravotné problémy James Morrison.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 87. Griffiths, 90. Griffiths – 70. Oxlade-Chamberlain, 90+3. Kane

    Karty:   3. Brown (SCO) – 44. Livermore (ENG), 60. Dier (ENG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
    Škótsko: C. Gordon – Tierney, Berra, Mulgrew, Robertson – Brown (C), J. Morrison (46. McArthur) – Anya (81. Ch. Martin), Armstrong, Snodgrass (66. Fraser) – Griffiths.
    Náhradníci: Hamilton, Marshall – Martin, Reynolds, Bannan, D. Fletcher, McArthur, Cairney, Fraser, Forrest, Ch. Martin, Naismith.

    Anglicko: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Bertrand – Dier, Livermore – Lallana, Alli (84. Sterling), Rashford (65. Oxlade-Chamberlain) – Kane (C).
    Náhradníci: Forster, Butland, Heaton – B. Gibson, Stones, P. Jones, Cresswell, Trippier, Oxlade-Chamberlain, Lingard, Sterling, Defoe.

    Rozhodca: Paolo Tagliavento – Alessandro Costanzo a Matteo Passeri (ITA)