Skalica – Kežmarok 2:0 (kon.)
koniec
HBK Hokejmarket Skalica
2:0 (0:0, 0:0, 2:0) Stav série: 2:1
MŠK Kežmarok
Sobota 20.05.2017, 13:00 • THE PALETY ARÉNA • Extraliga Play-off (SK) • Finále
     
    Máme tu koniec! Skalica tímovou hrou dnes rozobrala Kežmarok 2:0, a tak sa ujíma vedenia v sérii 2:1! Zajtra sa môže rozhodnúť o titule. Zápas sa odohrá rovnako, a to o 13:00. Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok dňa. (14:48:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:55
    Loptičku držia na svojich hokejkách hostia v rohu, dnes sa už nič zásadné neudeje, Skalica sa ujíma vedenia v sérii.
     
    43:44
    Jedna z posledných šancí na vrátenie sa do zápasu pre Kežmarok. Miklík inkasuje dve minúty za držanie hokejky.
     
    43:27
    Nepresnosti na oboch stranách, ani jeden z tímov sa pri svojom pokuse o útok nedokázal dostať k strele na bránu
     
    42:20
    Na opačnej polovici hracej plochy sa teraz musel mať na pozore aj Glevaňák , ale takisto odolal streleckému pokusu od Martinusíka.
     
    41:13
    Salajka do pásma zadovkou posunul na kapitána, Holaza sa presunul poza bránu na ľavú stranu a strieľal pred bránu, ale Martinusík netečoval.
     
    40:55
    Jedna početná výhoda sa pre Skalicu končí a zároveň druhá začína. Šlachtič inkasuje dve minúty za nedovolenú hru telom.
     
    40:22
    Salajka sa vysunul z rohu pred bránu, Glevaňák jeho strelu pokryl až na druhý raz, následne medzi kruhmi prebehla ešte nejaká slovná výmena.
     
    39:06
    Hostia sa ihneď usadili v pásme. Skúsili to aj strelecky, ale ich pokus bol zrazený a loptičku dostávajú na hokejky domáci hráči.
     
    38:56
    Sily na hracej ploche sa nám opäť vyrovnajú. Kromka dostáva dve minúty za krosček.
     
    38:29
    Ďalšie vylúčenie na domácej strane. Za hrubosť dostáva dve minúty Milan Sobol.
     
    37:55
    Kežmarok s loptičkou na hokejkách na útočnej polovici, ale k zakončeniu ich skalická obrana nepúšťa.
     
    36:25
    Kežmarok má šancu na kontaktný gól. Dve minúty za krosček dostáva Romančík.
     
    35:19
    Po nepresnej skalickej rozohrávke sa k loptičke dostal Kundľa, ktorý okamžite pálil na bránu, no v pravom momente zasiahol pravý Petrovičov betón.
     
    34:02
    Skalica v pásme, no nedostala sa k strele. Martinusík sa teraz presunul dopredu, Glevaňák po jeho strele prerušuje hru.
     
    32:52
    Oddychový čas hostí.
     
    32:52
    Skalica dáva gól! Domácim sa podarilo využiť početnú výhodu. DANIS VADÍK krásnou strelou švihom posiela loptičku druhý raz za bezmocného Glevaňáka. Asistencie Romančík a Mikéska.
     
    32:25
    Domáci sa od úvodu druhej tretiny tlačia pred Glevaňáka, ktorý bez problémov vyrazil nebezpečne letiace strely na jeho bránu.
     
    31:12
    Domáci majú šancu zvýšiť na druhý gól. Dve + dve minúty dostáva Dejneka, previnil sa nebezpečnou hrou vysokou hokejkou.
     
    30:50
    Skalica dáva gól! Máme tu úvodný gól stretnutia. Postaral sa oň krásnou strelou spoza kruhov PATRIK JANÁČ, ktorý otvára skóre dnešného duelu. Asistencie Válek, Lantoš.
     
    30:25
    Reľovský potiahol lotpičku vpred po ľavej strane, namiesto strely spoza kruhu volil prihrávku za kruhy a pokazil ju, nuž...
     
    30:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Máme za sebou druhú tretinu, ktorá bola ako tá prvá bez gólu. Bojuje sa o každý centimeter na hracej ploche. Tretia tretina nám snáď už gól prinesie. Začína sa v čase 14:16.
     
    30:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    29:16
    Hosťom sa nedarí v rozohrávke, a tak musia začať svoju útočnú akciu až od vlastnej obrannej tretiny. Skalica sa úspešne bráni a vytláča hostí od Petroviča.
     
    28:50
    Skaličania teraz zvolili skutočne vysoký forčeking a súpera držia za jeho bránkou. Točia kolotoč, no neprichádza tam vážnejšia strela, ktorá by ohrozila Glevaňáka .
     
    27:47
    Skaličania si rozohrali loptičku dvakrát po sebe ale strelu z ľavého kruhu zblokovali hostia, Glevaňák ostal stáť v postoji, lotpička ďaleko.
     
    26:33
    Salajka chyboval prihrávkou v pásme Skalcie, do brejku sa dostali dvaja hostia, no Martinusík akciu pokazil a Záhorákom nebezpečenstvo nehrozilo.
     
    25:01
    Domácim sa nedarí vyhodiť loptičku z ich vlastného obraného pásma, a tak má Petrovič o zábavu postarané.
     
    24:12
    Pisarčík na modrú, hostujúci tlak zakončil od modrej z prvej delovkou Oravec, ale tesne minul bránu. Skalica už prevzala loptičku a vymaní sa z tlaku.
     
    24:09
    Sily na hracej ploche sa vyrovnajú. Za hákovanie inkasuje dve minúty Šimon Pisarčík.
     
    23:32
    Úplne zbytočný faul domáceho Válek, ktorý vidí za držanie súpera dve minúty.
     
    22:01
    Hra sa rýchlo prelieva zo strany na stranu a hráči sa pokúšajú páliť z každej možnej pozície. Sledujeme naozaj svižný a atraktívny hokejbalový zápas.
     
    21:29
    Romančík prihrával pred bránu na Rampáčeka, ale túto loptičky výborne zblokoval Dejneka . Nebyť jeho zákroku, bola to veľmi dobrá myšlienka a mohla to byť gólová príležitosť.
     
    20:04
    Vadíkova bomba končí v náruči gólmana hostí, nasleduje vhadzovanie po jeho pravici.
     
    19:32
    Skalica dostáva prvú početnú výhodu v dnešnom stretnutí.Bednár za faul lakťom inkasuje dve minúty.
     
    18:01
    Milan Rampáček sa dostal do úniku, oklamal protihráča, no jeho zakončenie švihom Glevaňák dobre očakával a bezpečne zasiahol.
     
    17:35
    Hostia ešte pokračovali v tlaku, ale Skaličania dokázali odolať. Z obrannej tretiny vyváža loptičku do stredného pásma Martinusík, ktorého dobre napáda Roháčik.
     
    16:02
    Skalica si nerozumela pri prechode do útočného pásma a vyrobila zakázané uvoľnenie, hra sa sťahuje pred domáceho gólmana.
     
    15:44
    Šlachtič s Dejnekom sa pohrávali s loptičkou pred bránkou MŠK, no dohrali sa chlapci, namiesto strely na bránku loptičku pokazili a MŠk sa aj teraz poľahky ubránili akcii Skalice.
     
    15:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skončila sa nám prvá tretina, ktorá nám gól nepriniesla. Obe mužstvá hrajú opatrnú hru, nikto nechce spraviť zbytočnú chybu. Druhá tretina sa nám začne v čase 13:35.
     
    15:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    14:30
    Teplický tentokrát po prechode do pásma, Petrovič mal s jeho strelou problémy, keď mu loptička o betóny poskočila, ale napokon ju pokrýva.
     
    13:43
    Domáci idú opäť do štyroch. Tentoraz dostal dve minúty Rampáček za hrubosť.
     
    12:05
    Kežmarok uzavrel domácich, nebezpečne kombinovali v útočnom pásme, ale po nepresnej strele jedného z nich sa dokázali Skaličania oslobodiť za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    11:12
    Domáci v plnom počte. Lantoš sa už aktívne zapája do hry.
     
    10:47
    MŠK operovali s loptičkou v pásme domácich, strelu na bránku neposlali, Mikéska svojou loptičkou spoza bránky na medzikruží spoluhráčov nenašiel.
     
    09:11
    Domáci idú do štyroch. Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou dostáva dve minúty Vladimír Lantoš.
     
    08:46
    Dnešný zápas sa hrá vo vynikajúcej atmosfére. Môžu za to najmä kežmarskí fanúšikovia, ktorí obsadili miesta v domácej aréne.
     
    07:18
    Kežmarok aktívnejším mužstvom na hracej ploche. Ďalšou peknou strelou preveril Petroviča Reľovský, ale Salajka pohotovo poslal loptičku do bezpečia.
     
    06:03
    Jankura vystrelil po ihrisku spoza pravého kruhu, Petrovič v pokľaku loptičku cez hokejku usmernil na pravú stranu k mantinelu a domáci vyrážajú do akcie.
     
    05:40
    Prvý slovný konflikt sa odohral medzi Pospíšilom a Lantošom. Obaja vidia dve minúty za hrubosť.
     
    05:16
    Romančík dostal krížnu prihrávku od Martinusíka, prvý menovaný vystrelil príklepom, no na Glevaňáka to bola príliš jednoduchá strela.
     
    04:33
    Dejneka poslal loptičku na bránku domácich, tá ešte bola tečovaná, nič však z toho nebolo, Petrovič loptičku bezpečne schoval do lapačky.
     
    03:56
    Glevaňák vyráža ďalšiu strelu, tentokrát z ľavej strany mierne z uhla.
     
    03:18
    Skaličania začali aktívne a ihneď sa dostali aj do streleckej pozície. Glevaňák si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    02:20
    Miklík dostal na modrú loptičku k mantinelu, poslal ju za bránkovú čiaru MŠK, nič z akcie domáci nevyťažili, Hostia sa zmocnili loptičky a vyrazili do útoku.
     
    01:06
    Kromka dvomi pokusmi od modrej preveril domáceho gólmana, Petrovič obe loptičky cez hokejku poslal za svoju bránku, defenzíva Skalice loptičku vyviezla von z pásma.
     
    00:23
    Zápas sa nám začal vyhratým buly na hokejky hosťujúcich hráčov, ktorí ihneď vyrážajú do útoku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Príjemné popoludnie, v Skalici je o malú chvíľu na programe finálový zápas v hokejbale s poradovým číslom 3, zápas o zlato.
     
    Úvodné zostavy:

    HBK Hokejmarket Skalica: Petrovič (Černáček) – Zelenka (C), Mikéska, Sobol, Daniel, Salajka, Miklík – Rampáček, Martinusík, Romančík, Janáč, Válek, Lantoš, Vadík, Holaza, Škadra, Patinka, Čulen

    MŠK Vippokerpro Kežmarok: Glevaňák M. (Jurský) – Bednár, Roháčik, Šlachtič, Kromka, Kundľa, Dejneka – Pospíšil, Teplický (C), Pisarčík, Reľovský, Pisarčík, Maděra, Oravec, Jankura, Glevaňák D., Jankura, Kantorek,
    Barč, Kovalčik, Čarnogurský

    Rozhodca: Kralovič, Krist.
     
    Dobrý deň zo Skalice. Po dlhom a napínavom čakaní na ďalšie horúce zápasy vo finále v hokejbale sme sa konečne dočkali. V poradí tretí duel nám začína o 13:00 v Skalici. V boji o zlatú medailu si to "rozdajú" domáca Skalica a hostia z ďalekého Kežmarku.

    Záhoráci začali svoju púť vo finále v Kežmarku. Prvý zápas zvládli lepšie hráči domáceho mužstva. Skalicu porazili 2:1 po predĺžení. Deň na to Skalica stav série vyrovnala na 1:1 po tom, ako sa im podarilo triumfovať 3:2 po predĺžení. Veľkou oporou bude v bráne domácich Petrovič, no uvidíme, či sa nakoniec domáci tréner nerozhodne postaviť do brány taktiež skvelého Komendu. Domácich poženú vpred aj fantastický fanúšikovia. Zajtra sa očakáva mimoriadne veľká návštevnosť. V poradí tretí finálový duel vám prinesieme live od 13:00.

    Predpokladané úvodné zostavy:

    MŠK Vippokerpro Kežmarok: Glevaňák M. (Svitana M.) – Teplický (C), Pospíšil, Svitana P., Pisarčík, Maděra, Oravec, Reľovský, Jankura, Zwick – Bednár, Roháčik, Šlachtič (A), Kromka, Kundľa, Dejneka (A), Barč, Čarnogurský, Kantorek

    HBK Hokejmarket Skalica: Petrovič (Komenda) – Zelenka (C), Mikéska, Salajka, Miklík, Sobol, Daniel – Rampáček, Martinusík, Janáč, Smetana R., Válek, Lantoš, Romančík, Škadra, Vadík, Holaza, Smetana P., Čulen
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Michal Štetina


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Kežmarok. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 31. Janáč P. (Válek, Lantoš), 33. Vadík (Romančík)


    HBK Hokejmarket Skalica: Petrovič (Černáček) – Zelenka (C), Mikéska, Sobol, Daniel, Salajka, Miklík – Rampáček, Martinusík, Romančík, Janáč, Válek, Lantoš, Vadík, Holaza, Škadra, Patinka, Čulen
    MŠK Kežmarok: Glevaňák M. (Jurský) – Bednár, Roháčik, Šlachtič, Kromka, Kundľa, Dejneka – Pospíšil, Teplický (C), Pisarčík, Reľovský, Pisarčík, Maděra, Oravec, Jankura, Glevaňák D., Jankura, Kantorek,
    Barč, Kovalčik, Čarnogurský

    Rozhodca: Kralovič, Krist
    Skalica 3 1 Kežmarok
    #1 Sobota 13.05.2017 • 14:30
    Kežmarok - Skalica 2:1 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 14.05.2017 • 13:00
    Kežmarok - Skalica 2:3 koniec po predl.
    #3 Sobota 20.05.2017 • 13:00
    Skalica - Kežmarok 2:0
    #4 Nedeľa 21.05.2017 • 13:00
    Skalica - Kežmarok 5:3