Rusko – Nemecko 1:2 (kon.)
koniec
Rusko
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Nemecko
cz Streda 05.04.2017, 01:38 • USA Hockey Arena 1, Plymouth, Michigan • MS žien • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:12 Marie DELARBREOVÁ - 1:2
     
    49:12
    Německo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Němky jdou ve čtvrtfinále do vedení! Rebecca Graeveová vyslala od modré čáry dostatečně přesný, a hlavně zatraceně chytrý puk na teč pro MARII DELARBREOVOU, která ho poslala na místo určení a spustila obrovskou vlnu německé radosti – 1:2! Asistence: Rebecca Graeveová, Kerstin Spielbergerová.
    34:44 Kerstin SPIELBERGEROVÁ - 1:1
     
    34:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jako bych to neříkal! Bídný přístup v celé druhé třetině se Ruskám vymstil, Němky využívají přesilovku pěti proti třem a vyrovnávají! Julia Zornová nabila na pravý kruh KERSTIN SPIELBERGEROVÉ, která nedala Alexandrovové parádní dělovkou nárok – 1:1! Asistence: Julia Zornová, Anna-Maria Fiegertová.
    02:36 Anna ŠOCHINOVÁ - 1:0
     
    02:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hned z první vážnější akce se favoritky čtvrtfinále ujímají vedení! Štarjovová našla skvostným pasem od mantinelu úplně volnou ANNU ŠOCHINOVOU, která se rozhodla, že si z Harssové udělá dobrý den. Lahodně potáhla puk do bekhendu a pak ho lehce šťouchla za brankovou čáru – 1:0! Asistence: Alevtina Štarjovová, Jelena Děrgačovová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 3. Šochinová (Štarjovová, Děrgačovová) – 35. Spielbergerová (Zornová, Fiegertová), 50. Delarbreová (Graeveová, Spielbergerová)


    Rusko: Alexandrovová (Sorokinová) – Gončarenková, Pirogovová, Batalovová, Šibanovová (A), Lobovová, Ščukinová, Ganejevová – Děrgačovová (A), Štarjovová, Šochinová – Smolencevová, Sosinová (C), Maljavková – Gavrilovová, Vafinová, Běljakovová – Kadirovová, Ďupinová, Skibaová – Mitrofanovová.
    Nemecko: Harssová (Schröderová) – Botthofová, Rothemundová, Strobelová, Gleissnerová (A), Graeveová, Fiegertová, Düsterhöftová, T. Eisenschmidová, Bartschová, Jenikeová – Kratzerová, Kameniková, Delarbreová – Anwanderová, Spielbergerová, Klugeová – Zornová (C), N. Eisenschmidová, Lanzlová (A) – Karpfová.

    Rozhodca: Eskolaová (SUI), Höveová (NOR) – Johanssonová (SWE), Novotná (CZE).